Αυτό το καλοκαίρι δώσε ιδιαίτερη φροντίδα στο δέρμα σου με τα αντηλιακά Messinian Spa! | 0 bovary.gr
Αυτό το καλοκαίρι δώσε ιδιαίτερη φροντίδα στο δέρμα σου με τα αντηλιακά Messinian Spa! | 0 bovary.gr
MESSINIAN SPA

Αυτό το καλοκαίρι δώσε ιδιαίτερη φροντίδα στο δέρμα σου με τα αντηλιακά Messinian Spa!


Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα προϊόν περιποίησης που είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε αναμφισβήτητα θα επιλέξουμε το αντηλιακό.

Η ανάγκη για προστασία από την ηλιακή ακτινολοβία γίνεται μεγαλύτερη, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος λούζει τη χώρα μας.

Η εταιρεία Messinian Spa παρουσιάζει τα αντηλιακά γαλακτώματα για γυναίκες και άντρες, για το πρόσωπο & το σώμα με δείκτη προστασίας SPF 30 και 50. Στη σειρά περιλαμβάνεται και λάδι μαυρίσματος με SPF 15, σε συσκευασία 250ml και 100ml. Τα συγκεκριμένα προϊόντα όχι μόνο σε προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά παράλληλα σε ενυδατώνουν, όσο εσύ μαυρίζεις.

Τα προϊόντα έχουν ως βασικά συστατικά το γιαούρτι, το καρύδι και το καρότο, ενώ διαθέτουν υπέροχο, γλυκό άρωμα που θα κάνει το καλοκαίρι σου ξεχωριστό!

Όσο για τις αντηλιακές κρέμες προσώπου ελαφριάς υφής Messinian Spa, 30 και 50 SPF, θα σου δώσουν υψηλή προστασία, ματ αποτέλεσμα και βελούδινη υφή χάρη σε ένα καινοτόμο μείγμα που μειώνει τη λιπαρή και γυαλιστερή εμφάνιση του δέρματος.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.messinianspa.gr

Τα προϊόντα Messinian Spa είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Δεν περιέχουν parabens και είναι μη δοκιμασμένα σε ζώα.