H LUX ξεδιπλώνει έναν κόσμο φίνων αρωμάτων και πολυτελούς φροντίδας | 0 bovary.gr
H LUX ξεδιπλώνει έναν κόσμο φίνων αρωμάτων και πολυτελούς φροντίδας | 0 bovary.gr
LUX

H LUX ξεδιπλώνει έναν κόσμο φίνων αρωμάτων και πολυτελούς φροντίδας


Το Lux φέρνει στο μπάνιο σας νέες εμπειρίες προσιτής πολυτέλειας που γίνονται… εθισμός!

Η νέα σειρά αφρόλουτρων Lux βασίζεται στην έξυπνη τεχνολογία Fragrance Release Pearls. Κάψουλες αρώματος ενεργοποιούνται με το άγγιγμα και απελευθερώνουν έκρηξη αρωμάτων όταν
αγγίζετε το δέρμα σας.

Και στην οικογένεια Lux υπάρχουν πλέον δύο καινούρια αρώματα  σχεδιασμένα από σπουδαίους αρωματοποιούς.

Που απευθύνονται;

Στη γεμάτη αυτοπεποίθηση, αισθησιακή γυναίκα που θέλει να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της. Τα νέα αρώματα αγκαλιάζουν το σώμα και διαρκούν έως και 12 ώρες χάρη στα Fragrance Release Pearls: To Love Forever και το Adore Forever, στην καρδιά των οποίων «χτυπάει» η ευωδιά του γαλλικού τριαντάφυλλου, ένα ντελικάτο άρωμα που ξυπνάει το πάθος, τον αισθησιασμό, τον έρωτα. Η μεθυστική μυρωδιά του τριαντάφυλλου τυλίγει τις αισθήσεις τόσο μέσα στο ντους όσο και έξω από αυτό και είναι τόσο ακαταμάχητη που σχεδόν θα σας κάνει να ξεχάσετε το αγαπημένο σας άρωμα!

Επιπλέον, στην οικογένεια Lux προστίθενται δύο ακόμα αρώματα, το εκλεπτυσμένο Camelia White και το αναζωογονητικό Aqua Sparkle, ενώ 4 αγαπημένα αρώματα Lux – τα Magical Beauty, Secret Bliss, Soft Touch και Velvet Touch - μπαίνουν πλέον στο μπάνιο μας και σε μικρότερη συσκευασία των 400ml.

LUX Love Forever Body Wash 700ml

Αφεθείτε στον πλούσιο αφρό και το μεθυστικό άρωμα του νέου αφρόλουτρου LUX Love Forever! Κάντε μασάζ σε όλο σας το σώμα, αφήνοντας τον απαλό αφρό του να περιποιηθεί την επιδερμίδα σας και το αισθησιακό του άρωμα από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και μαύρα μούρα να την αγκαλιάσει. Οι κάψουλες αρώματος Fragrance Release Pearls στη σύνθεσή του, περιμένουν διακριτικά τις στιγμές που θα ενεργοποιηθούν με ένα άγγιγμα, θα τυλίξουν το σώμα και θα μείνουν πάνω του μέχρι και 12 ώρες!

LUX Adore Forever Body Wash 700ml

Ένας αναμφισβήτητα θηλυκός συνδυασμός από ροζ τριαντάφυλλα και νότες κεχριμπαριού πρωταγωνιστεί στο νέο αφρόλουτρο LUX Adore Forever που, χάρη στις κάψουλες αρώματος Fragrance Release Pearls, απελευθερώνει το άρωμά του με ένα άγγιγμα και μένει πάνω στο δέρμα μέχρι και 12 ώρες.

LUX Magical Beauty Body Wash 700ml & 400ml

Σαν ένα μαγικό, ευωδιαστό πέπλο, το αφρόλουτρο LUX Magical Beauty με ευωδιά εμπνευσμένη από την σαγηνευτική μαύρη ορχιδέα, θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά σας. Αφεθείτε στον πλούσιο αφρό του, κάντε μασάζ σε όλο σας το σώμα και αφήστε τα Fragrance Pearls, που κλείνουν στην καρδιά τους ένα συνδυασμό από εξωτική μαύρη ορχιδέα, γιασεμί, tuberose και έλαια μαύρου κυπαρισσιού να αγκαλιάσουν την επιδερμίδα σας και να την κρατήσουν αρωματισμένη μέχρι 8 ώρες!

LUX Secret Bliss Body Wash 700ml & 400ml

Αφήστε το σαγηνευτικό σας ίχνος στο πέρασμά σας με το LUX Secret Bliss, ένα αφρόλουτρο βασισμένο στη φίνα ευωδιά της Αιγυπτιακής Βιολέτας και του ελαίου ελεμί.

LUX Soft Touch Body Wash 700ml & 400ml

Απολαύστε την αίσθηση μιας πλούσιας ενυδατικής φροντίδας μέσα στο μπάνιο σας και αποκτήστε την ακαταμάχητα απαλή επιδερμίδα που ονειρεύεστε. Βασισμένο στο ενυδατικό σύμπλεγμα Silk Essence, το αφρόλουτρο LUX Soft Touch περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα, ενώ την τυλίγει με ένα λουλουδάτο αρωματικό συνδυασμό από τριαντάφυλλο, λευκά άνθη, κόκκινα
φρούτα και musk.

LUX Velvet Touch Body Wash 700ml & 400ml

Παραδοθείτε στην υπέροχη αίσθηση ενός πλούσιου αφρού που περιποιείται την επιδερμίδα και μιας λουλουδάτης ευωδιάς που σαγηνεύει τις αισθήσεις. Στο LUX Velvet Touch γιασεμί, ylang ylang και άνθη πορτοκαλιάς φλερτάρουν με musk, κεχριμπάρι και βανίλια σε ένα αφρόλουτρο όπου το ενυδατικό σύμπλεγμα Silk Essence περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα ενώ την τυλίγει με μια γοητευτική ευωδιά.

LUX Dream Delight Body Wash 700ml

Αραβικό γιασεμί και έλαιο πορτοκαλιού δίνουν το ανατολίτικο αρωματικό στίγμα του αφρόλουτρου LUX Dream Delight.

LUX Sweet Embrace Body Wash 700ml

Όταν αισθάνεστε πως έχετε ανάγκη μια ζεστή αγκαλιά, δεν έχετε παρά να μπείτε στο μπάνιο σας και να αφεθείτε στην φροντίδα του αφρόλουτρου LUX Sweet Embrace. Παραδοθείτε στον πλούσιο, περιποιητικό αφρό του και το σαγηνευτικό του άρωμα με νότες passion fruit, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κέδρο και βανίλια.

LUX Camellia White Body Wash 700ml

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας και ανεβάστε τη διάθεσή σας με την αρωματική εμπειρία του νέου αφρόλουτρου LUX Camellia White. Χαλαρώστε στον πλούσιο αφρό του που περιποιείται την επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο, κάντε μασάζ σε όλο σας το σώμα και αφήστε το γοητευτικό, εκλεπτυσμένο άρωμα από γιαπωνέζικη καμέλια και έλαια εσπεριδοειδών να αναζωογονήσει το σώμα και τη διάθεσή σας.

LUX Aqua Sparkle Body Wash 700ml

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας ενώ βρίσκεστε στο μπάνιο με το νέο αφρόλουτρο LUX Aqua Sparkle. Αναζωογονητικές, ζωηρές νότες από πορτοκάλι και λεμόνι φλερτάρουν με τριαντάφυλλο, γιασεμί, κεχριμπάρι και musk σε ένα αρωματικό blend που τονώνει τη διάθεση ενώ την ίδια στιγμή, ο πλούσιος αφρός του LUX Aqua Sparkle περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή για ώρες.

Τα νέα προϊόντα της LUX

LUX Liquid Hand Wash - Κρεμοσάπουνα χεριών με φίνα αρώματα

Μια ακόμα θέση στο μπάνιο σας διεκδικεί το διαχρονικά αγαπημένο LUX, αυτή τη φορά στην περιποίηση των χεριών.

Τέσσερα νέα κρεμοσάπουνα σε συσκευασία με αντλία τόσο κομψή, που είναι κόσμημα για το μπάνιο σας καθώς και τα τέσσερα ανταλλακτικά τους, έρχονται να προστεθούν στην γκάμα του LUX. Η σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά τα χέρια , έχει ουδέτερο pH προς την επιδερμίδα που δεν διαταράσσει την ισορροπία της, ενώ κάθε κρεμοσάπουνο αγκαλιάζει τα χέρια σας με ένα από τα fine fragrances του LUX!

  • LUX Magical Beauty Liquid Hand Wash: με αρωματικές κάψουλες Fragrance Pearls και ευωδιά που συνδυάζει την αισθησιακή μαύρη ορχιδέα με αιθέριο έλαιο άρκευθου.
  • LUX Secret Bliss Liquid Hand Wash : με αρωματικές κάψουλες Fragrance Pearls και ευωδιά από αιγυπτιακή βιολέτα και έλαιο ελεμί.
  • LUX Soft Touch Liquid Hand Wash : με τεχνολογία Silk Essence για μεταξένια επιδερμίδα και υπέροχο τριανταφυλλένιο άρωμα.
  • LUX Velvet Touch Hand Wash : με τεχνολογία Silk Essence για μεταξένια επιδερμίδα και άρωμα εμπνευσμένο από το έλαιο αμυγδάλου.

LUX Bar Soaps

Η πολύτιμη φροντίδα και τα φίνα αρώματα LUX μεταμορφώνονται σε μπάρες σαπουνιών που περιποιούνται τα χέρια σας με τον καλύτερο τρόπο.

  • LUX Soft & Creamy Bar Soap με ντελικάτο άρωμα λευκών λουλουδιών
  • LUX Good Day Sunshine Bar Soap με έλαια φρούτων και ενυδατική σύνθεση
  • LUX Velvet Touch Bar Soap με άρωμα από γιασεμί, ylang ylang και musk
  • LUX Magical Beauty Bar Soap με σαγηνευτική ευωδιά μαύρης ορχιδέας
  • LUX Sweet Embrace Bar Soap με γλυκιά ευωδιά από passion fruit και έλαιο βανίλιας