Victoria's Secret show/shutterstock
Victoria's Secret show/shutterstock
ΡΟΥΖ

Τόνισε τα ζυγωματικά σου και ανάδειξε το ανοιξιάτικο makeup look με το κατάλληλο ρουζ


Φαίνεται πως το bronzer έχει μπει κάπως στο περιθώριο και τα χρωματιστά ρουζ είναι αυτά που έρχονται να πάρουν τη θέση του.

Ωστόσο για ένα ολοκληρωμένο look καλό είναι να χρησιμοποιούμε και τα δύο προϊόντα και συγκεκριμένα το bronzer στα κόκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι σβησμένο προς το λαιμό και φυσικά το ρουζ στο κέντρο των μήλων.

Μία από τις πιο γνωστές τεχνικές, η οποία μιμείται τις φυσικές σκιάσεις της επιδερμίδας είναι το Double Blush. Για να πετύχει απαιτείται η χρήση ενός κρεμώδους ρουζ, στην απόχρωση που μας ταιριάζει και να το απλώσουμε κατά μήκος των ζυγωματικών. Στη συνέχεια δουλεύουμε από πάνω ένα powder blush σε μία πιο ζεστή, φυσική απόχρωση για να δώσουμε βάθος και ένταση στο μακιγιάζ.

Μένουμε πάντα στην τάση της εποχής, μία τάση που ήρθε για να μείνει και που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα. Θέλουμε φυσική κάλυψη και λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Θέλουμε fresh and healthy look, σε κάθε μακιγιάζ, στο πιο έντονο που έχουμε τονίσει χείλη και μάτια αλλά και στο πιο φυσικό που απλά αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία.

Σε κάθε περίπτωση το ρουζ είναι το προϊόν που μας βοηθάει να πετύχουμε το συγκεκριμένο στιλ, μόνο που το αναζητάμε σε ροδαλές αποχρώσεις και όχι σε γήινες, καφέ ή nude. 
Για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα μπορούμε πάντα να επιλέξουμε ρουζ σε κρεμώδη υφή. Ένα προϊόν που γίνεται άκρως περιζήτητο στις μέρες μας και αυτό γιατί ουσιαστικά ενισχύει την ενυδατωμένη όψη που αναζητάμε.

Ρουζ σε ζεστό κοραλί χρώμα

Αν και εσύ δυσκολεύεσαι να επιλέξεις χρώμα ανάμεσα στα επικρατέστερα, το ροζ και το κοραλί, ακολουθήστε τον απλό κανόνα που θέλει τις καστανές, με σταρένια επιδερμίδα στο κοραλί και τις ξανθές, με ανοιχτή επιδερμίδα στο ροζ. 

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο απαραίτητο είναι στην καθημερινή μας περιποίηση το face mist;

Το manicure style που ταιριάζει απόλυτα με denim looks -To χρώμα που αγαπούν οι royals