Nευροεπιστήμη: Η σπουδαία έμπνευση για 3 καινοτόμες θεραπείες προσώπου της Shiseido, που επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία | 0 bovary.gr
Nευροεπιστήμη: Η σπουδαία έμπνευση για 3 καινοτόμες θεραπείες προσώπου της Shiseido, που επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία | 0 bovary.gr
SHISEIDO

Nευροεπιστήμη: Η σπουδαία έμπνευση για 3 καινοτόμες θεραπείες προσώπου της Shiseido, που επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία


Η μελέτη του εγκεφάλου σημειώνει τις πρώτες καταγραφές της στην αρχαία Ελλάδα και την εποχή του Ηροδότου.

Σήμερα οι νευροεπιστήμονες τείνουν να γίνουν οι σύγχρονοι μάγοι, ερευνητές και επιστήμονες μιας εποχής που προσπαθεί να κατανοήσει ή καλύτερα να διαβάσει και τελικά εξηγήσει την επίδραση των ήχων, της γλώσσας, της κίνησης, της αίσθησης και άλλων λειτουργιών. Κι αυτές οι πολύ ενδιαφέρουσες απεικονίσεις του εγκεφάλου και όλων όσων συμβαίνουν μέσα από εκεί, είναι ένα νέο γνωστικό πεδίο, που φαίνεται να μελετά χρόνια τώρα η επιστημονική ομάδα της Shiseido. Της Ιαπωνικής εταιρείας, που από πάντα καταγράφει κυρίως αυτό: την αίσθηση που αφήνει κάθε προϊόν πάνω μας, αλλά και μέσα μας. 

Στα εργαστήριά της, η έρευνα, δεν περιορίζεται μόνο στη σύσταση των καλλυντικών και τη βιολογία του δέρματος, αλλά εξετάζει τις σωματικές, πνευματικές, διανοητικές και συναισθηματικές αντιδράσεις μας. 
Γι’ αυτό λοιπόν για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, η Shiseido δημιουργεί υπέροχα προϊόντα που προσφέρουν μια περιποίηση υψηλών προδιαγραφών που περιέχει μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Έτσι λοιπόν, ενσωματώνει τη νευροεπιστήμη και μια μοναδική τεχνολογία, τη ReNeura Technology™, στην καρδιά των νέων προϊόντων της, προκειμένου να πάει ένα βήμα παραπέρα στον τρόπο που μάς φροντίζουμε. Η βαθιά μελέτη των νευροεπιστημών αποκτά μορφή, μέσα από τις αισθησιακές υφές και τα αρωματικά εκχυλίσματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία, ενώ φτάνουν στα χέρια μας συσκευασίες, που γοητεύουν και τονώνουν τις αισθήσεις. 

Εssential Energy, White Lucent και Βenefiance. 3 αποτελεσματικές σειρές περιποίησης προσώπου, που απευθύνονται στη σύγχρονη και δραστήρια γυναίκα. Όποια κι αν είναι η ανάγκη: Ενυδάτωση, λάμψη ή μια νεανική κι αναζωογονητική όψη, η Shiseido έχει την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση.

Essential Energy: Συνώνυμο της ενυδάτωσης 30+

Η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τη νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της για περισσότερο νερό και μια απαλότητα που ξεχωρίζει. Ιδανική για κάθε γυναίκα που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον. Η σχεδόν αδρανής επιδερμίδα, έχοντας χάσει την ικανότητα να λαμβάνει πληροφορίες και να διακρίνει τις φυσικές ανάγκες της, ενεργοποιείται ξανά. H ReNeura Technology™ ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθώς και τους μηχανισμούς δεκτικότητας θετικών μηνυμάτων, όπως είναι τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης. H Essential Energy συνδυάζει την ReNeura Technology™ με μία επιλογή φυτικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, σε μία σειρά από τρία προϊόντα καθημερινής περιποίησης: Μoisturizing Cream, Moisturizing Gel Cream και Moisturizing Day Cream με SPF 20. Τα τρία προϊόντα της σειράς διεγείρουν τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσουν την αντίσταση της επιδερμίδας στις εξωτερικές επιθέσεις. Κατά την εφαρμογή κάθε προϊόντος, η επιδερμίδα αποκτά αμέσως μια σφριγηλή, απαλή και λαμπερή όψη, σαν να έχει πλημμυρίσει έξτρα ενέργεια.

White Lucent: Η απαραίτητη λάμψη 40+

Εμπνευσμένη από τα άνθη sakura τα διάσημα κι αγαπημένα ανά ατον κόσμο, άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιουργεί την White Lucent, που ενσωματώνει τη ReNeura Technology™ και εστιάζει στις γυναίκες που αναζητούν νεανική λάμψη καθώς αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις έντονες κηλίδες και αναζωογονεί την άτονη και κουρασμένη επιδερμίδα. Η τεχνογνωσία της Shiseido συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία ReNeura Technology+™, σε μια σαγηνευτική σύνθεση που πρωταγωνιστεί το Sakura-Bright Complex, ένα μείγμα δραστικών συστατικών, νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια. Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης. Στο μεταξύ, η Shiseido ανακάλυψε πως οι ακτίνες UV ενισχύουν τη σύνθεση VEΗ μελέτη του εγκεφάλου σημειώνει τις πρώτες καταγραφές της στην αρχαία Ελλάδα και την εποχή του Ηροδότου. Σήμερα η νευροεπιστήμονες τείνουν να γίνουν οι σύγχρονοι μάγοι, ερευνητές και επιστήμονες μιας εποχής που προσπαθεί να κατανοήσει ή καλύτερα να διαβάσει και τελικά εξηγήσει την επίδραση των ήχων, της γλώσσας, της κίνησης, της αίσθησης κ.α. λειτουργιών. Κι αυτές οι πολύ ενδιαφέρουσες απεικονίσεις του εγκεφάλου και όλων όσων συμβαίνουν μέσα από εκεί, είναι ένα νέο γνωστικό πεδίο, που φαίνεται να μελετά χρόνια τώρα η επιστημονική ομάδα της Shiseido. Της Ιαπωνικής εταιρείας, που από πάντα καταγράφει κυρίως αυτό: την αίσθηση που αφήνει κάθε προϊόν πάνω μας, αλλά και μέσα μας. 

Στα εργαστήριά της, η έρευνα, δεν περιορίζεται μόνο στη σύσταση των καλλυντικών και τη βιολογία του δέρματος, αλλά εξετάζει τις σωματικές, πνευματικές, διανοητικές και συναισθηματικές αντιδράσεις μας. 
Γι’ αυτό λοιπόν για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, η Shiseido δημιουργεί υπέροχα προϊόντα που προσφέρουν μια περιποίηση υψηλών προδιαγραφών που περιέχει μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Έτσι λοιπόν, ενσωματώνει τη νευροεπιστήμη GF που προκαλεί τη δημιουργία ανωμαλιών στα αγγεία του δέρματος. Τα αγγειακά κύτταρα απελευθερώνουν παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα και προκαλούν υπερβολική παραγωγή μελανίνης και εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Έτσι οι επιστήμονές της υιοθέτησαν μια διπλή δράση ρυθμίζοντας τους παράγοντες δημιουργίας αγγείων στο αίμα (VEFG) αλλά και τους παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα.

Η σειρά περιλαμβάνει την White Lucent Brightening Gel Cream, ενυδατική κρέμα σε μορφή gel για 24ωρη ενυδάτωση κι αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων, καθώς και την White Lucent Overnight Cream & Mask που αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει ξεχωριστή λάμψη εκ των έσω (μπορεί να φορεθεί και ως overnight mask).

Benefiance: Αναζωογονημένη και νεανική όψη σε 15 ημέρες 45+

Κι αυτή η υπέροχη σειρά περιποίησης που ενσωματώνει την καινοτόμα τεχνολογία ReNeura Technology™, διαθέτει δραστικά συστατικά αντιγήρανσης που χαρίζουν ορατά πιο απαλή και νεανική όψη -πιο γρήγορα από ποτέ! Διαθέτει ανάλαφρη σύνθεση και υφή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από δύο μόλις εβδομάδες χρήσης, με 16% λιγότερες ρυτίδες. Ύστερα από δύο μήνες χρήσης, σχεδόν το ένα τέταρτο των ρυτίδων έχει υποχωρήσει. Η αποκλειστική τεχνολογία ReNeura Technology+™ συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο η επιδερμίδα συλλέγει σήματα και μεταφέρει τις επιλεγμένες πληροφορίες. Η Active Response Powder ενεργοποιεί μηχανικά τους αισθητήρες υποδοχής της επιδερμίδας. Το Natsume ή Ιαπωνικό φυτό jujube, ενισχύει την παρεμπόδιση της παραγωγής beta-noise, η οποία παρεμβαίνει στη μετάδοση πληροφοριών στο δέρμα και επηρεάζει την ανταπόκριση του δέρματος σε επιβλαβείς στρεσογόνους παράγοντες, ακόμη και στα σημεία που η γήρανση της επιδερμίδας επιταχύνεται ορατά. Η σειρά Benefiance αποτελείται από 3 προϊόντα περιποίησης με την 24ωρη Wrinkle Smoothing Cream για κανονική ή μεικτή επιδερμίδα και την Enriched Wrinkle Smoothing Cream με πλούσια σύνθεση που απευθύνεται στις γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα ενώ η Day Cream SPF 25 της σειράς, προσφέρει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία στην κάθε επιδερμίδα.

 

 

Something special: Tώρα με αγορές προϊόντων Shiseido αξίας 90€, μπορεί να επιλέξει κάθε γυναίκα το κατάλληλο Shiseido Travel Kit που περιλαμβάνει τα νέα προϊόντα Essential Energy Moisturizing Gel Cream, White Lucent Overnight Cream & Mask ή την Brightening Gel Cream σε travel size συσκευασίες, ιδανικές για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Επιπλέον, με αγορές προϊόντων της σειράς Benefiance αξίας άνω των 120€, υπάρχει ένα εξαιρετικό δώρο: η μάσκα ματιών WrinkleResist24 Express Smoothing Eye Mask σε συνδασμό με το Ultimune Power Infusing Concentrate αλλά και την Lift Dynamic Cream, σε ειδικές travel size συσκευασίες.