Κορίτσι στην παραλία/Photo by MAX LIBERTINE on Unsplash
Κορίτσι στην παραλία/Photo by MAX LIBERTINE on Unsplash
LANCASTER

Η αντηλιακή φροντίδα Lancaster χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες


Η Lancaster, που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ήλιου στην επιδερμίδα για περισσότερα από 70 χρόνια, συνεχίζει να κυριαρχεί και να εφαρμόζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργώντας προϊόντα που αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο.

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνεται άφοβα τον ήλιο στην πισίνα ή την βεράντα, καθώς η Lancaster σας προσφέρει μια αποτελεσματική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Με την πάροδο του χρόνου, η διαδικασία απόκτησης εντυπωσιακού μαυρίσματος μπορεί να δημιουργήσει στίγματα, ανομοιογενή υφή της επιδερμίδας και θαμπή όψη καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Τα σημάδια γήρανσης του δέρματος δημιουργούν δυσλειτουργία στην ομοιομορφία του μαυρίσματος αλλά και στη λάμψη και νεανική όψη του δέρματος.

Το φώς του ήλιου, διαπερνά με δυσκολία την επιδερμίδα καθώς εμποδίζεται από την παρουσία τυρίδων και από τοπική υπερ-χρωμάτωση της επιδερμίδας με την μορφή σκούρων κηλιδων. Το δέρμα χάνειτην εσωτερική, νεανική του λάμψη.

Υπάρχει τρόπος να συνυδάσετε ακτινοβόλο μαύρισμα και λαμπερό δέρμα;

Τα εργαστήριο της Lancaster, που εξειδικεύονται στην αντηλιακή προστασία, έχουν αναπτύξει την τεχνολογία Sun Perfect για τις γυναίκες που αρνούνται να συμβιβαστούν τόσο σε ότι αφορά το μαύρισμα όσο καιτη διατήρηση της νεανικής τους επιδερμίδας. Με στόχο να επιτευχθεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα σε κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα, η Lancaster στοχεύει στο μηχανισμό πίσω από τη δημιουργία κηλίδων και σημαδιών γήρανσης, δημιουργώντας συνθέσεις που συνδυάζουν την αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο με την πιο ανθεκτική αντιγηραντική περιποίηση.

Η επιδερμίδα προστατεύεται από τον ήλιο και τα σημάδια γήρανσης που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο, αποκαλύπτοντας μια ομοιόμορφη, χάλκινη λάμψη.

  • SUN PERFECT TECHNOLOGY-ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Τα εργαστήρια της Lancaster συνδυάζουν τα βασικά πλεονεκτήματα των πιο προηγμένων τεχνολογιών με σκοπό να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση και προστασία από τον ήλιο, σε μία μόνο σειρά.

  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΕΩΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-FULL LIGHT TECHNOLOGY

Μια χαρακτηριστική τεχνολογία της Lancaster που παρουσιάστηκε το 2016 και περιλαμβάνεται σε όλες τις σειρές αντηλιακής προστασίας, η Full Light Technology, στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος. Η φθορά που προκαλείται από τις UVB, UVA, το ορατό φως και τις υπέρυθρες ακτίνες μειώνεται, χάρη στο συνδυασμό ηλιακών φίλτρων, ανακλαστικών φωτός και ισχυρών αντιοξειδωτικών.

  • ANTI-POLLUTION COMPLEX

Το εκχύλισμα ginger σε συνδυασμό με το Lipochroman εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από το ορατό φως. Το Ec-toine, αποτελεί μια φυσική ουσία που μειώνειτις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τη ρύπανση. Ένα σύμπλεγμα από φυσικά αντιοξειδωτικά που ενισχύει την προστατευτική ασπίδα του δέρματος και προλαμβάνειτους ερεθισμούς.

  • ANTI-AGING TECHNOLOGY

Το εκχύλισμα σόγιας βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα ενώ ενισχύει την αντοχή του δέρματος στις ακτίνες UV. Επιπλέον, το εκχύλισμα από μαύρο πιπέρι βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

  • EΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ-ΒRIGHTENING COMPLEX

Το εκχύλισμα από μανταρίνι βελτιώνει την απορρόφηση του φωτός από την επιδερμίδα. Ένα παράγωγο βιταμίνης C και εκχύλισμα γλυκόριζας ρυθμίζουν την παραγωγή μελανίνης. Οι χρωστικές με ιριδίζοντα χρώματα βελτιστοποιούν την αντανάκλαση του φωτός, διασφαλίζοντας ένα άμεσο και φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα.

  • LIGHT REFLECTORS

Οι χρωστικές με ιριδίζοντα χρώματα βελτιώνουν την αντανάκλαση του φωτός, ενώ συγχρόνως διασφαλίζουν άμεσα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

SUN PERFECT ILLUMINATING CREAM-SPF 30 & SPF 50

Μη λιπαρό, προϊόν περιποίησης προσώπου που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα μεταξένιο φινίρισμα. Διατίθεται σε δύο τύπους αντηλιακής προστασίας και καλύπτει τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος. Τα σημάδια γήρανσης του δέρματος μειώνονται αισθητά ενώ επιτυγχάνεται άμεση και διαρκής λάμψη της επιδερμίδας.

SUN PERFECT-HIGHLIGHTING PRIMER SPF30

Μη-λιπαρό, foundation σε υγρή μορφή με ιριδίζον αποτέλεσμα, που απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και χαρίζει μεταξένιο φινίρισμα. Αποτελεί την ιδανική βάση για μακιγιάζ καθώς συνδυάζει την ισχυρή προστασία με την πρόληψη από τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, ενισχύοντας άμεσα τη λάμψη της. Ιδανικό προϊόν για ταξίδια, μπορείτε να το εφαρμόσετε κάθε στιγμή της ημέρας, για να προστατεύσετε την επιδερμίδα και να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

SUN PERFECT-PERFECTING FLUID SPF 50

Το ιδανικό προϊόν για να το έχετε πάντα μαζί σας για ισχυρή προστασία και ματ, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.H προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση ενισχύεται ενώ συγχρόνως μειώνονται τα σημάδια και η ανομοιομορφία στην υφή της. H ελαφριά υφή της απορροφάται άμεσα από τηνεπιδερμίδα, αφήνοντας ένα λαμπερό μεταξένιο αποτέλεσμα.

THE LEGENDARY GOLDEN LANCASTER TAN-365 DAYS A YEAR

Τώρα χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της Lancaster, μπορείτε να διατηρήσετε το υπέροχο μαύρισμα σας και τη χρυσαφένια λάμψη του καλοκαιριού, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Lancaster δημιούργησε τη σειρά Sun 365 Self – Tan, με την ικανότητα να μιμείται τις αναζωγονητικές επιδράσεις του ήλιου στην επιδερμίδα προσφέροντας λαμπερό, έντονο μαύρισμα με τέλεια αποτελέσματα.

Η νέα σειρά Sun 365 Self–Tan, με το έντονο και ελκυστικό της άρωμα, φέρνει τη φωτεινή ακτινοβολία του ήλιου στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, κάθε μέρα του χρόνου, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

SUN 365 SELF-TAN

Είτε επιθυμείτε άμεσο μαύρισμα είτε ελαφριά λάμψη, η Lancaster με τις 2 εξειδικευμένες σειρές Instant Self – Tan και Gradual Self – Tan, ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη. Μέσα σε λίγες ώρες, το Instant Self – Tan «μεταμορφώνει» την επιδερμίδα σας ενώ συγχρόνως ενισχύει τη λάμψη του μαυρίσματος.

Μέρα με τη μέρα, το Gradual Self–Tan δεν αυξάνει απλώς προοδευτικά τη λάμψη της επιδερμίδας, αλλά αντίθετα την προετοιμάζει κατάλληλα για την έκθεση της στον ήλιο– περισσότερο από ένα απλό self-tanner. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το δέρμα εμφανίζεται πιο όμορφο και η φυσική του λάμψη αποκαθιστάται αμέσως.

Η γλυκερόλη σε συνδυασμό με το υαλουρονικό νάτριο, απορροφάται άμεσα από τα κύτταρα του δέρματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Η επιδερμίδα είναι πιο απαλή από ποτέ. Το φως αντανακλάται άμεσα από την επιφάνεια της χαρίζοντας μια λαμπερή, φυσική ηλιοκαμένη αίσθηση.

  • INSTANT SELF TAN-ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Οι ειδικοί στη διαδικασία του μαυρίσματος της Lancaster, συνδύασαν δύο τεχνολογίες αιχμής για να δημιουργήσουν το ιδανικό προϊόν που προσφέρει έντονο μαύρισμα ακριβώς όπως αυτό που δημιουργεί η έκθεση στον ήλιο, αλλά σε συντομότερο χρονικό διάστημα!

  • TAN COLOR ADAPT TECHNOLOGY

Τεχνολογία που προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στο αποτέλεσμα του μαυρίσματος, συνδυάζοντας το DHA με τη φυσική μελανίνη. Το δέρμα αποκτά άμεσα μια ομοιόμορφη μαυρισμένη όψη, χωρίς πορτοκαλί υποτόνους.

  • INSTANT GLOW COMPLEX

Ο συνδυασμός των χρωστικών και των υπόλοιπων συστατικών, διαχέει τη λάμψη στην επιδερμίδα και μειώνει τις επιφανειακές ατέλειες. Η επιδερμίδα εμφανίζεται λαμπερή και ιδιαίτερα ανανεωμένη.

  • GRADUAL SELF – TAN, AWAKENING THE GLOW

Η Lancaster έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σύνθεση με στόχο την ενεργοποίηση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας κάθε μέρα του χρόνου καθώς και τη σταδιακή δημιουργία ενός προσαρμοσμένου αποτελέσματος μαυρίσματος. Για ένα πιο γρήγορο μαύρισμα, συνιστάται η χρήση του Gradual Self – Tan, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, όσο και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προκειμένου να διατηρηθεί το μαύρισμα και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

  • SELF – TAN TECHNOLOGY

Η σύνθεσή του μιμείται τοφυσικό μαύρισμα καθώς αποτελείται από φυσικό DHA.

  • TAN ACTIVATOR COMPLEX

Με την υπογραφή της Lancaster, αυτό το προϊόν επιδρά στο χρώμα της επιδερμίδας, ενισχύοντας σε βάθος τησύνθεση τηςμελανίνης.

  • ANTIOXIDANT COMPLEX

Χάρη στη συγκεκριμένη σύνθεση, εξουδετερώνονται αποτελεσματικά οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες, προστατεύοντας έτσι τοκυτταρικό DNA.

SUN 365 SELF-TANNING BODY OIL

Αόρατο και εξαιρετικά απαλό, το συγκεκριμένο λάδι αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια μεταξένια υφή, αποκαλύπτοντας μια φυσική λάμψη αμέσως μετά την εφαρμογή. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και λαμπερό. Σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο, η διαδικασία του μαυρίσματος επιταχύνεται. Όταν ολοκληρωθεί η χρήση του προϊόντος, ενεργοποιείται η διαδικασία μαυρίσματος.

SUN 365 SELF-TANNING BODY OIL

Ενισχυμένο με χρυσές χρωστικές ουσίες, το serum απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χαρίζοντας εμφανή λάμψη. Μέρα με τη μέρα, το μαύρισμα γίνεται όλο και πιο έντονο, όπως θα γινόταν και υπό συνθήκες ηλιοθεραπείας. Έτσι το δέρμα είναι καλύτερα προετοιμασμένο για την έκθεση στον ήλιο.

SUN 365 SELF-TANNING FACIAL GEL-CREAM


Η απόχρωση του μεταξένιου, μη λιπαρού προϊόντος σε μορφή gel, ενισχύει άμεσα την επιδερμίδα, δίνοντας της ταυτόχρονα την άμεση λάμψη που χρειάζεται. Η επιδερμίδα εμφανίζεται με λιγότερες ατέλειες ενώ μέσα σε λίγες ώρες το μαύρισμα γίνεται πιο έντονο και εντυπωσιακό.

SUN 365 SELF – TANNING BODY GEL

Αναζωογονητικό gel με χρώμα, εύκολο στην εφαρμογή που προσφέρει ένα ομοιόμορφο και άμεσο αποτέλεσμα. H εξαιρετική του σύνθεση, επιτρέπει στο προϊόν να απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα καθώς  "ντύνει " την επιδερμίδα με μια λεπτή ιριδίζουσα χάλκινη λάμψη, που γίνεται εντονότερη με το πέρασμα της ώρας.