Η SS ’19 συλλογή της Erre Due είναι αφιερωμένη στην ελευθερία των ‘70s | 0 bovary.gr
Η SS ’19 συλλογή της Erre Due είναι αφιερωμένη στην ελευθερία των ‘70s | 0 bovary.gr
ERRE DUE

Η SS ’19 συλλογή της Erre Due είναι αφιερωμένη στην ελευθερία των ‘70s


Η νέα συλλογή SS 2019 της ERRE DUE ‘’Motel Chic’’ είναι αφιερωμένη στην αγάπη, την αποδοχή, τα ανοιχτά σύνορα, την ανοχή και την ελευθερία των ‘70s.

Χρώματα εμπνευσμένα από το Αμερικάνικο τοπίο, τις απέραντες διαδρομές με μία Mustang με απαλά nudes, πορφυρές αποχρώσεις και vintage μωβ. Ξεθωριασμένα καφέ και used jeans, casual μεταλλικές λάμψεις και hints από glitter συμπληρώνουν την εποχή που όλα επιτρέπονται για τους σύγχρονους millennials.

THIS SUMMER VINTAGE CHIC HITS THE ROAD!

Το Αμερικάνικο όνειρο γεννιέται και το ταξίδι ξεκινάει στη λεωφόρο Route 66. Μία μεγάλη νέον μαρκίζα ‘’Motel Chic’’ τραβάει το βλέμμα σου. Εντυπωσιάζεσαι από τα χρώματα και τη δυνατή μουσική και πλησιάζεις. Βρίσκεσαι στο ξέφρενο pool party του motel και είσαι έτοιμη να ζήσεις την εμπειρία των ‘70s, μιας εποχής που αγκάλιασε τη διαφορετικότητα, την ελευθερία έκφρασης και την ανεμελιά.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

LUMICOLOR CREAMY EYE SHADOW
Οι περιπλανήσεις ξεκινούν και οι Lumicolor Creamy Eye Shadow εντυπωσιάζουν με τις δύο μοναδικές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από μία vintage ροζ Mustang με δερμάτινα καθίσματα. Κρεμώδης σκιά για εντυπωσιακά satin eye make-up looks. Στεγνώνει γρήγορα και υπόσχεται εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια χωρίς να κολλάει.
-American Dream No.162, Mustang Mike No.163
 

DRAMA SIZED MASCARA
Το βλέμμα σου πέφτει στην μαρκίζα του ‘’Motel Chic’’ και ο ήλιος παίζει παιχνίδια με τα μωβ φώτα της χρωματίζοντας εντυπωσιακά τις βλεφαρίδες σου. Η Drama Sized Mascara με την νέα μωβ απόχρωσή της, δημιουργεί εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς κόμπους και προσφέρει όγκο στο maximum, χάρη στο μεγάλο βουρτσάκι που διαθέτει..
-Plum No.502



BB BODY BRONZER
Πριν ακόμα το καταλάβεις βρίσκεσαι στο ξέφρενο pool party του ‘’Motel Chic’’, με σύμμαχό σου το BB Body Bronzer, για μια sexy ηλιοκαμένη εμφάνιση. Κρέμα σώματος με χρώμα, σε δύο bronze αποχρώσεις, που διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας και καλύπτει τις ατέλειες για λείο, ομοιογενές αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.
-Caribbean Sun No.501, Copper Tan No.502

BLUSH COLOR PALETTE
Κορίτσια πάνω σε rollers με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα σερβίρουν cocktails και δίνουν έμπνευση για την Blush Color Palette. Παλέτα με τρεις ροζ αποχρώσεις για satin και matte αποτέλεσμα, λεπτή, βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα με μεγάλη διάρκεια.
-Mary’s Cheeks No.300



KISSPROOF MATTE LIP COLOR
Η νύχτα πέφτει και σε βρίσκει σε μία ζεστή αγκαλιά μέσα στη Mustang παρακολουθώντας μία ρομαντική ταινία στο Drive-In Cinema. Το Kissproof Matte Lip Color, σε πέντε αποχρώσεις, υπόσχεται παθιασμένα και ανεξίτηλα φιλιά. Υγρό κραγιόν με καινοτόμα σύνθεση για ματ αποτέλεσμα. Έχει εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση και παραμένει αναλλοίωτο μέχρι και 10 ώρες.
-Marshmallow Bite No.701, Dusty Dallas No.702, Drive In Lovers No.703, Rodeo Drive No.704,
Route 66 No.705



LASTING CONTOUR TWIN PENCIL
Μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις τελειώνει με το Lasting Contour Twin Pencil. Τα ελκυστικά makeup looks σου εντυπωσίασαν από το πρωί, χορεύοντας στον ξέφρενο ρυθμό του party έως το βράδυ, που σε βρίσκει και πάλι στην ροζ σου Mustang. Διπλό μολύβι με έντονη, ομοιόμορφη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Διατίθεται σε δύο διπλές αποχρώσεις ματιών και δύο χειλιών.
-Eye Pencil No.100, Lip Pencil No.150



NAIL LACQUERS
Από την ανέμελη εποχή των ‘70s δε θα μπορούσαν να λείπουν έντονα και παστέλ χρώματα για τα νύχια. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τις τέσσερις νέες αποχρώσεις Pro Gel και τις δύο Exclusive Nail Lacquer.
-Pro Gel No 548 Vintage Kiss, No 549 Bubble Trouble, No 550 Retro Soul, No 551 Arizona Dream,
-Exclusive No 296 Pastel Pink, No 297 Candy Bar