Ενυδατωμένη επιδερμίδα/Shutterstock
Ενυδατωμένη επιδερμίδα/Shutterstock
GLAMGLOW

Η super περιποίηση για το δέρμα σου έρχεται μέσα από τα νέα προϊόντα Glamglow


Έχουμε super νέα για τους πιστούς οπαδούς της Glamglow!

Η κορυφαία σε πωλήσεις σειρά καθαρισμού του δέρματος, επεκτείνεται! Παρουσιάζουμε το διάλυμα με οξέα απολέπισης Supertoner, ένα υπερσυμπυκνωμένο toner απολέπισης το οποίο περιέχει το αποκλειστικό σούπερ μείγμα έξι οξέων της Glamglow και ενεργό άνθρακα, για άμεσο καθαρισμό των πόρων και φρεσκάδα του δέρματος.

Με ένα πέρασμα,  το Supertoner  διατηρεί την επιδερμίδα σας καθαρή, με τη βοήθεια του ισχυρού, απαλού μείγματος απολέπισης έξι οξέων, βοηθώντας στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που φράσσουν τους πόρους και προκαλούν δερματικά προβλήματα. Οι πόροι ανοίγουν και καθαρίζουν, ενώ η επιδερμίδα σας εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ. Αυτό το τέλεια ισορροπημένο toner, καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα σας για λείο αποτέλεσμα, που ακτινοβολεί.

★ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ★ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ★ ΛΕΙΑΝΣΗ ★

Το διάλυμα οξέων απολέπισης Supertoner περιέχει τα εξής συστατικά:

★ Ενεργός ‘Άνθρακας Μπαμπού
★ Σύμπλεγμα 6 οξέων
★ Πηλός
★ Eucalyptus Teaoxi

How to:

Ανακινήστε για να ενεργοποιηθεί το μίγμα. Εφαρμόστε απαλά πάνω σε καθαρό δέρμα. Χρησιμοποιήστε μια φορά τη μέρα στα πλαίσια της ρουτίνας περιποίησης του δέρματός σας και κατόπιν εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα ως συνήθως.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Το προϊόν περιέχει έξι οξέα φιλικά στην επιδερμίδα, γι’ αυτό μπορεί να αισθανθείτε ελαφρύ κνησμό ή δυσφορία.

Το δεύτερο προϊόν που η Glamglow σε καλεί να ανακαλύψεις είναι το νέο Superserum 6-Acid Refining Treatment, έναν μεταξένιο ορό με το αποκλειστικό σούπερ μείγμα έξι οξέων της Glamglow και ενεργό άνθρακα για άμεσο καθαρισμό και λείανση των πόρων, προσφέροντας λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα.

Το Superserum διαθέτει ένα ισχυρό μίγμα έξι οξέων, που περιλαμβάνει τα AHA, BHA και PHA, τα οποία δρουν ομαδικά, απολεπίζοντας, λειαίνοντας και ανανεώνοντας τα κύτταρα, εξασφαλίζοντας ορατά αντιγηραντικά αποτελέσματα. Ο ισχυρός ενεργός άνθρακας καθαρίζει τους πόρους, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα διαγράφοντας τις λεπτές ρυτίδες και βοηθώντας σας να αποκτήσετε άμεσα τη λαμπερή επιδερμίδα που ονειρεύεστε.

★ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ★ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΘΑΜΠΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ★ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ★

Η θεραπεία καθαρισμού 6 οξέων Superserum περιέχει τα εξής συστατικά:

★ Σκόνη Eνεργού Άνθρακα
★ Υαλουρονικό οξύ
★ Σύμπλεγμα 6 οξέων
★ Eucalyptus Teaoxi

How to:

Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο, το πρωί ή/και το βράδυ. Στη συνέχεια εφαρμόστε την αγαπημένη σας ενυδατική Glamglow.

Αποκλειστικά στα Sephora