Gigi Hadid/AP Images
Gigi Hadid/AP Images
MET GALA

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο φετινό, εντυπωσιακό κόκκινο χαλί του Met Gala


Η μόδα είχε την τιμητική της την Δευτέρα και όπως κάθε φορά ενθουσιαστήκαμε, όχι μόνο από τις μοναδικές δημιουργίες που επέλεξαν οι διάσημες αλλά και από τα ξεχωριστά beauty looks!

Το θέμα του φετινού Met Gala, «Camp: Notes of Fashion» ένα θέμα το οποίο δεν ήταν απόλυτα κατανοητό από όλους, ωστόσο έδινε την ευκαιρία στους καλεσμένους να παίξουν, να πειραματιστούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνισή τους.

Τα είδαμε όλα σε υφάσματα, σε υφές, σε σιλουέτες, σε μοτίβα, prints, σε χρώματα και σε διάφορα αντικείμενα που έκαναν ακόμα πιο ιδιαίτερη την εμφάνιση.

Κάποιοι έδειξαν την εκτίμησή τους απέναντι στη μόδα, άλλοι προσπάθησαν να μας δείξουν πώς θα είναι στο μέλλον -κατά την άποψή τους πάντα- το red carpet look, ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που διακωμώδησαν το event.

Από τη Lady Gaga που έκανε είσοδο με 4 διαφορετικά outfits, την Anna Wintour που κράτησε υψηλά το επίπεδο του στιλ της, τις αδερφές Hadid που από τη μία η Bella μας έκοψε την ανάσα με την αποκαλυπτική τουαλέτα της και από την άλλη η Gigi έλαμψε μέσα στην ολόσωμη, ασημένια φόρμα της, παρακάτω ακολουθούν οι διάσημες που μας εντυπωσίασαν με το μακιγιάζ τους. 

Η πρωτοπορία και η διαφορετικότητα επικράτησε και στο beauty look και φυσικά δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε και να μην κάνουμε focus στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Διαβάστε εδώ: Μet Gala 2019: Αυτές ήταν οι πιο καλοντυμένες και εντός θέματος

Cara Delevingne/Ap Images
Cara Delevingne/Ap Images

Δε θα μείνουμε στο headpiece που από πολλά tabloids περιγράφτηκε ως έργο τέχνης, θα κάνουμε focus στο μακιγιάζ της Cara Delevingne. Το διάσημο μοντέλο πρόσθεσε μία πορτοκαλί γραμμή κάτω από τα μάτια της και έπαιξε με πιο pale τόνους του nude και του ροζ στο υπόλοιπο πρόσωπό της, δημιουργώντας έτσι ένα απαλό beauty style, που ταίριαζε απόλυτα με το outfit της!

Ezra Miller/Ap Images
Ezra Miller/Ap Images

Το πιο ιδιαίτερο 3D makeup look το είδαμε από τον ηθοποιό Ezra Miller. Με την πρώτη ματιά πραγματικά δυσκολευόμαστε να δούμε ποια είναι τα μάτια του, ενώ αν τον κοιτάμε για αρκετή ώρα σχεδόν ζαλιζόμαστε από το ιδιαίτερο beauty style του. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ολοκλήρωσε το look με περούκα!

Jennifer Lopez/Ap Images
Jennifer Lopez/Ap Images

H Jennifer Lopez δύσκολα ξεφεύγει από το beauty style που τη χαρακτηρίζει και η αλήθεια είναι ότι και εμείς δε θέλουμε να τη δούμε με άλλο στιλ. Η ίδια επέλεξε περούκα ίδιου υφάσματος με το αποκαλυπτικό της φόρεμα, σε καρέ μάκρος και έντονα τονισμένα μάτια σε μωβ απόχρωση. Όσο για τα χείλη της για μία ακόμη φορά τα άφησε nude, σχεδόν άβαφα.

Celine Dion/Ap Images
Celine Dion/Ap Images

Τα εντυπωσιακά headpieces αλλά και το πορτοκαλί είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Και η Celine Dion τα τίμησε και τα δύο, συνδυάζοντας πορτοκαλί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο με μαύρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων. Extra Info τα χρυσά της φρύδια που μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν!

Pom Klementieff/Ap Images
Pom Klementieff/Ap Images

Η έννοια των λάμψεων είναι διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε στο Met Gala. Και η Pom Klementieff έπαιξε με τις λάμψεις στα μάτια της, με την τοποθέτηση strass. Ένα look που όσο το παρατηρούμε, τόσο λιγότερο too much μας φαίνεται!

Gigi Hadid/Ap Images
Gigi Hadid/Ap Images

Η αλήθεια είναι ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν είναι κάτι που συναντάμε πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί και ιδιαίτερα στο Met Gala. Η Gigi προτίμησε λευκές τουφίτσες οι οποίες ταίριαξαν απόλυτα με την ολόσωμη φόρμα της που ήταν σε απόχρωση του πάγου. Ένα look φουτουριστικό και αρκετά εντυπωσιακό!

Lady Gaga/Ap Images
Lady Gaga/Ap Images

Και επειδή μιλάμε για βλεφαρίδες, δε γίνεται σε αυτό το σημείο να μην αναφερθούμε στη μοναδική Lady Gaga, η οποία προτίμησε χρυσές τουφίτσες. Τις συνδύασε με έντονο φούξια κραγιόν και ένα καρέ ξανθό μαλλί εμπλουτισμένο με φιογκάκια.

Joan Smalls/Ap Images
Joan Smalls/Ap Images

Τα φτερά μονοπώλησαν τόσο τη δημιουργία που επέλεξε, όσο και το χτένισμά της. Η Joan προτίμησε το μαύρο και έπαιξε με το eyeliner στο κινητό της βλέφαρο, ενώ άφησε σε nude τόνους τα χείλη της. Ένα dark look που ήρθε σε απόλυτη ισορροπία με το style που επέλεξε!