Γυναίκα με έντονο μακιγιάζ/Shutterstock
Γυναίκα με έντονο μακιγιάζ/Shutterstock
ESSENCE

Τα καλοκαιρινά λανσαρίσματα της essence είναι ό,τι χρειάζεσαι για το νεσεσέρ σου


Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για τα νέα προϊόντα της essence!


Για πρώτη φορά, το stand της essence εμπλουτίζεται τον Μάιο με νέα, συναρπαστικά προϊόντα για το καλοκαίρι!

Η συλλογή περιλαμβάνει 20 -απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους- κραγιόν και βερνίκια νυχιών σε nude αποχρώσεις. Είναι σίγουρο ότι όλοι θα βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα!

Ταυτόχρονα, υποδεχόμαστε ένα καινούργιο μέλος στη δημοφιλή οικογένεια των “lash princess mascara“ σε μια αδιάβροχη εκδοχή. Αλλά υπάρχουν και νέες προσθήκες στα προϊόντα για τα μάτια: δώδεκα σκιές ματιών με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και ένας μαρκαδόρος για τα φρύδια με τριπλή άκρη.

Η σειρά “this is me.“ απευθύνεται σε όλες εμάς που είμαστε όμορφες, δυναμικές, μοναδικές και ελεύθερες να δημιουργούμε το δικό μας ιδιαίτερο look!

Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τόνους δέρματος, τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν ασορτί κραγιόν και βερνίκια νυχιών. Χάρη στις 20 κολακευτικές nude αποχρώσεις, κάθε τύπος (δέρματος) θα βρει αυτό που του ταιριάζει – για κάθε περίσταση!

Ανακαλύψτε τα απόλυτα χρωματικά δίδυμα!

this is me. lipstick



Η ημι-ματ, μακράς διαρκείας σύσταση, των 20 nude αποχρώσεων απλώνεται απαλά -σαν φτερό- στα χείλη και προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη.

this is me. nail polish



Τα κραγιόν της σειράς “this is me.“ βρίσκουν το απόλυτο ταίρι τους σε 20 βερνίκια νυχιών στις ίδιες αποχρώσεις. Η φόρμουλα των vegan βερνικιών σε nude αποχρώσεις είναι αντίστοιχη της νέας σειράς shine last & go! που κυκλοφόρησε στη σειρά άνοιξη/καλοκαίρι 2019. Στεγνώνουν απίστευτα γρήγορα και εξασφαλίζουν ένα τζελ αποτέλεσμα με βέλτιστη ανθεκτικότητα, έντονο χρώμα και φοβερή λάμψη.

lash princess- false lash effect mascara waterproof



Καλωσήρθες! Μια νέα προσθήκη, σε αδιάβροχη εκδοχή, έρχεται στην οικογένεια “lash princess“. Είτε κλαίτε από χαρά είτε προπονήστε σκληρά είτε έχετε απλώς μια μεγάλη, κουραστική ημέρα, αυτή η μάσκαρα είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσει! Το ειδικό κωνικό πινελάκι με τις ίνες χαρίζει μήκος, δραματικό όγκο και ένα απίθανο εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

eyeshadow



Τα 12 χρώματα των νέων μονών σκιών είναι πλούσια σε χρωστικές, διαρκούν και δίνουν ένα φινίρισμα που ποικίλλει, από ματ μέχρι μεταλλικό και λαμπερό. Η ποικιλία και η ιδανική αναλογία μεταξύ των κλασικών και των πιο μοντέρνων χρωμάτων σάς προκαλούν να γίνετε δημιουργικοί και να δοκιμάσετε νέα, πρωτότυπα look. Οι σκιές ματιών μπορούν να φορεθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό.

the eyebrow pen



Τέλεια, στιλάτα φρύδια όλη την ημέρα! Το ημι-μόνιμο μαρκαδοράκι φρυδιών είναι το απόλυτο must για ακριβή και εκφραστικά φρύδια. Χάρη στην τριπλή άκρη του, το χρώμα εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα. Ανάλογα με την επιθυμητή ένταση, μπορείτε να γεμίσετε τα φρύδια σας, φυσικά ή επιτηδευμένα, και να εντυπωσιάσετε. Το προϊόν δεν μουτζουρώνει και είναι σίγουρο ότι θα αντέξει και την πιο αγχωτική ημέρα. Το βράδυ, το προϊόν αφαιρείται πανεύκολα με απλό ντεμακιγιάζ προσώπου.