Το μυστικό της καμέλιας στην νέα ενυδατική κρέμα του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
Το μυστικό της καμέλιας στην νέα ενυδατική κρέμα του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL

Το μυστικό της καμέλιας στην νέα ενυδατική κρέμα του οίκου Chanel


Υπάρχει γυναίκα που δεν ονειρεύεται φρέσκο, λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα;

Επιδερμίδα που έχει αυτή τη φυσική λάμψη ακόμα και τις ημέρες που έχουμε έντονο στρες ή όταν συμβαίνουν έντονες κλιματικές αλλαγές -ένας παράγοντας που επηρεάζει σημαντικά την επιδερμίδα.

Κάθε γυναίκα το 2019 θέλει να αισθάνεται όμορφη και λαμπερή, πάντα και παντού.

Για κάθε γυναίκα λοιπόν που πρωταρχικός στόχος για την επιδερμίδα της είναι η ενυδάτωση της, αλλά και οι makeup experts που αναζητούν την ενυδάτωση για ένα λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, ο γαλλικός οίκος Chanel δημιούργησε την κρέμα HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream.

Η HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream είναι μία υγρή ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με νερό από καμέλια. Ένα τρομερά δροσερό και ενυδατικό προϊόν, που διεισδύει στην επιδερμίδα και την κάνει να ακτινοβολεί!

HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream
HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream

CAMELLIA WATER CREAM - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΛΙΑΣ

Το Camellia japonica alba plena βρίσκεται στην καρδιά της HYDRA BEAUTY.

Επιλεγμένο από τους ερευνητές του οίκου Chanel-CHANEL RESEARCH-, είναι ένα συστατικό που καλλιεργείται σε χωράφια στο Gaujacq, στη νοτιοδυτική Γαλλία, χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και ξεχωρίζει για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

Όλες οι φυσικές συνθήκες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξή της καμέλιας αναπαράγονται: θερμότητα, υγρασία και σκιά. Τα λουλούδια συλλέγονται ένα προς ένα, με το χέρι, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Στη συνέχεια, αποστέλλονται αμέσως στη μονάδα εξαγωγής για να διατηρήσουν τους πολύτιμους μεταβολίτες τους. Αυτό το "ακατέργαστο" απόσπασμα είναι κατασκευασμένο από την εργαστήρια της Chanel-CHANEL RESEARCH-για να δημιουργηθεί το καθαρό και ισχυρό δραστικό συστατικό: Camellia Alba PFA *.

Συμπυκνωμένο με ολιγομερή, το Camella Alba PFA βοηθά στην αποκατάσταση και συντήρηση των βέλτιστων επιπέδων νερού του δέρματος, αποτρέποντας παράλληλα τη διαφυγή του.

CAMELLIA WATER CREAM-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ 24-ΩΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ

Μία κρέμα που τελειοποιεί την επιδερμίδα και την κάνει πραγματικά λαμπερή, η HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream προσφέρει ενυδατικά και προστατευτικά οφέλη που διασφαλίζονται από τα συστατικά της σειράς HYDRA BEAUTY. 

Στην καρδιά της φόρμουλας, Camellia Alba PFA, ένα λευκό εκχύλισμα καμέλιας, συνδυάζεται με ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος για την αποκατάσταση της υδραυλικής ισορροπίας.

Επιπλέον, το Blue Ginger PFA * που περιέχεται είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξάγεται από το τζίντζερ, βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει το δέρμα με φυσικό αμυντικό σύστημα σε καθημερινή βάση. 
Η υγρή του υφή οφείλεται στο υγρό της καμέλιας, το οποίο διατηρεί το δέρμα πλήρως ενυδατωμένο, λείο και γεμάτο.

Τα λεπτά, ιριδίζοντα μαργαριταρένια σωματίδια ολοκληρώνουν τη σύσταση του προϊόντος. Πρωταθλητές της λάμψης, συλλαμβάνουν το φως, αντανακλούν, θολώνουν ατέλειες στο τέλειο δέρμα και δίνουν σε κάθε τύπο δέρματος ένα λαμπερό αποτέλεσμα.
Το δέρμα είναι απαλό με λεπτή υφή (+31% **), οι λεπτές γραμμές εξομαλύνονται και οι πόροι είναι λιγότεροι ορατοί. Το δέρμα ακτινοβολεί (+58%) και είναι πλήρως προετοιμασμένο για εφαρμογή μακιγιάζ.

Χρησιμοποιήστε το HYDRA BEAUTY Camellia Water συνδυαστικά με το LES BEIGES Healthy Glow Foundation για super λαμπερό αποτέλεσμα. 

*PFA: Πολυπαρασιτική δράση ενεργών συστατικών. Μια ειδική διαδικασία που αναπτύχθηκε από την CHANEL, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικά καθαρών καλλυντικών συστατικών.
**Κλινική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε 21 ασιατικές γυναίκες αμέσως μετά την εφαρμογή
***Κλινική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε 20 ασιατικές γυναίκες αμέσως μετά την εφαρμογή.
Οι δερματολόγοι δοκίμασαν τα προϊόντα σε κάθε τύπο δέρματος, ιδιαίτερα σην Ασία.

HYDRA BEAUTY Micro Sérum, HYDRA BEAUTY Camellia Water
HYDRA BEAUTY Micro Sérum, HYDRA BEAUTY Camellia Water

Είπαν για την HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream

H HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream είναι ιδανική για την προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή μακιγιάζ καθώς διεισδύει γρήγορα και ενυδατώνει το δέρμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάνει το δέρμα να λάμπει.
Szu Chi Yu, CHANEL Taiwan makeup artist


"Αυτή η κρέμα είναι πολύ ευχάριστη και εύκολη στην εφαρμογή. Το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο και παγιδεύει τέλεια το φως, το οποίο γράφει υπέροχα όταν τραβάτε μια φωτογραφία. "
Sandrine Cano Bock, CHANEL France makeup artist

HYDRA BEAUTY Micro Liquid Essence, HYDRA BEAUTY Micro Sérum, HYDRA BEAUTY Camellia Water
HYDRA BEAUTY Micro Liquid Essence, HYDRA BEAUTY Micro Sérum, HYDRA BEAUTY Camellia Water

CAMELLIA WATER CREAM-ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Εφαρμόστε την ενυδατική HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream το πρωί, μετά τον ορό HYDRA BEAUTY Micro Sérum

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας εφαρμόστε το προϊόν σε 5 ή 6 διαφορετικά σημεία στο πρόσωπό σας και με απαλές κινήσεις απλώστε την κρέμα ξεκινώντας από το κέντρος προς τα έξω.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την κρέμα HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream μόνη της για φυσική λάμψη ή πριν το μακιγιάζ για ένα λαμπερό φινίρισμα.