Ο οίκος Molton Brown παρουσιάζει τη νέα συλλογή Geranium  Nefertum | 0 bovary.gr
Ο οίκος Molton Brown παρουσιάζει τη νέα συλλογή Geranium Nefertum | 0 bovary.gr
MOLTON BROWN

Ο οίκος Molton Brown παρουσιάζει τη νέα συλλογή Geranium Nefertum


Ο οίκος Molton Brown του Λονδίνου, με υψηλή εξειδίκευση στα αρώματα, σας προσκαλεί να εκφραστείτε ελεύθερα με τη νέα συλλογή Geranium Nefertum.

Το άρωμα αποτελεί μια ασυμβίβαστη αλλά και εξεζητημένη εκδοχή της κατηγορίας "green chypre". Αξιοποιεί την κλασική της δομή, επιφυλάσσοντας όμως μια μικρή ανατροπή που γίνεται αισθητή με μία έντονη και πολύπλευρη υπόσταση.

H εγγενής ανδρόγυνη φύση του αποτελεί μία οσφρητική επίδειξη της πολυπλοκότητας των φύλων. Εμπλουτισμένο με μέντα και γεράνι από το Δέλτα του Νείλου, μας ταξιδεύει στην Αίγυπτο. Η λυρική ονομασία του αποτελεί μνεία στον Nefertum, τον αρχαίο θεό των αρωμάτων.

Ανοίγοντας με νότες κορυφής από καταπράσινα φύλλα συκής, γίνεται πιο απαλό στην καρδιά με τη ζωντάνια του συνδυασμού μέντας και γερανιού, ο οποίος εξισορροπείται από το θερμό λάβδανο στη βάση.

Τα προϊόντα της συλλογής Geranium Nefertum
Τα προϊόντα της συλλογής Geranium Nefertum

Η σειρά:

  • Ανδρόγυνη
  • Αντισυμβατική
  • Μυστηριώδης

Η σειρά Geranium Nefertum αποτελεί έμπνευση της Carla Chabert. Ως μια ενστικτώδης και εμπνευσμένη αρωματοποιός, η Carla εμπλουτίζει τη δουλειά της με πάθος για το ασυμβίβαστο και με αφοσίωση στις αξίες του εκσυγχρονισμού και της ελευθερίας.

“Μου αρέσει πολύ η ανδρόγυνη πλευρά του αρώματος. Με ενθουσιάζει η αίσθηση της τόλμης και της χαλαρότητας, απέναντι σε κάτι που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Διαθέτει ένα δροσερό άνοιγμα από φύλλα συκής που αναμειγνύεται με άρωμα από σύκα και σανδαλόξυλο. Όλο αυτό, μεταμορφώνεται μέσα στη chypre βάση από περγαμόντο, λάβδανο, κίστο και γεράνι, το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να μοιάζει θηλυπρεπές - μιας και είναι ένα ροζ λουλούδι - ωστόσο εκπέμπει περισσότερο αρρενωπότητα, ενισχύοντας έτσι την πολυπλοκότητα του αρώματος.” - Carla Charbert

Ο οίκος Molton Brown δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο άρωμα που αψηφά τα εμπόδια.

Αρωματιστείτε με τον έντονο και δημιουργικό χαρακτήρα του. Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας!