Το λανσάρισμα της συλλογής μακιγιάζ Skin Caviar Complexion, από τον ελβετικό οίκο La Prairie | 0 bovary.gr
Το λανσάρισμα της συλλογής μακιγιάζ Skin Caviar Complexion, από τον ελβετικό οίκο La Prairie | 0 bovary.gr
LA PRAIRIE

Το λανσάρισμα της συλλογής μακιγιάζ Skin Caviar Complexion, από τον ελβετικό οίκο La Prairie


Ο οίκος La Prairie ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δίνει έμφαση στη σχέση ανάμεσα στην επιστήμη και την τέχνη. Αυτό φαίνεται και σε όλα τα λανσαρίσματα του οίκου. 


Οι επιστήμονες της La Prairie βρήκαν ακόμα έναν τρόπο για να παρατείνουν και να συνδυάσουν τα εξαιρετικά οφέλη ανόρθωσης και σύσφιξης που προσφέρει η Συλλογή Skin Caviar. Μία συλλογή που έχει αγαπηθεί από το κοινό της και έχει δείξει την πολύτιμη αξία της στο skincare.

Μέσα από μια καλλιτεχνική καινοτομική προσέγγιση στα προϊόντα βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας, προχώρησαν την επιστήμη τους γύρω από το χαβιάρι ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντάς το με εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ.

Το νέο μακιγιάζ του οίκου περιέχει το εκχύλισμα από χαβιάρι, Skin Caviar Complexion. Διαθέτει εξαιρετικές υφές και παρέχει εξαίσιο αποτέλεσμα με διάρκεια ενώ παράλληλα επιτρέπει το συνδυασμό μεταξύ των προϊόντων ώστε να μπορεί κανείς να δημιουργεί εξατομικευμένες αποχρώσεις.

Φυσικά σε ένα λανσάρισμα μακιγιάζ, δε γίνεται να μη γίνει αναφορά στο ιδανικό προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας. Στο τέλος λοιπόν της παρουσίασης, ο οίκος τόνισε την αναγκαιότητα του καθαρισμού της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος και παρουσίασε τα νέα προϊόντα καθαρισμού, Supreme Balm Cleanser και Crystal Micellar Water Eyes • Face.

Έφη Ζαγανάκου, Άλκιστης Κάτσικα, Ιωάννα Δάρα, Κατερίνα Γκουμοπούλου, Άντζελα Σάρλη, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου (ομάδα La Prairie)
Έφη Ζαγανάκου, Άλκιστης Κάτσικα, Ιωάννα Δάρα, Κατερίνα Γκουμοπούλου, Άντζελα Σάρλη, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου (ομάδα La Prairie)

Όλες όσες βρεθήκαμε στο event, σε ένα χώρο μεταμορφωμένο στο Lab-Atelier της La Prairie, μεταφερθήκαμε σε ένα χώρο Επιστήμης και Τέχνης και ζήσαμε μια εμπειρία πολυτέλειας εφάμιλλη των νέων προϊόντων της La Prairie.


Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου


Μάνος Βυνιχάκης, Αναστασία Περράκη

Επιπλέον είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάθε προϊόν από τις νέες συλλογές μακιγιάζ και προϊόντων καθαρισμού του οίκου.


Σουζάνα Κεγγίτση, Τίνα Σβίγκου


Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη, Ζαγανάκου, Δάρα, Γκουμοπούλου και Παπαθανασοπούλου της εταιρείας Γρ. Σαράντης - Αποκλειστικού διανομέα του οίκου La Prairie στην Ελλάδα.