Κορίτσι στην παραλία/Shutterstock
Κορίτσι στην παραλία/Shutterstock
TOM FORD

Μόλις ανακαλύψαμε το άρωμα του καλοκαιριού


Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε το προϊόν ομορφιάς που έχει τη δύναμη να χαρακτηρίσει κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, προσωπικότητα... τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το άρωμα.

Κάθε εποχή αναζητάμε το ιδανικό για εμάς. Αυτό που ταιριάζει στον καιρό, στη διάθεση, στο στιλ που υιοθετούμε. Και για το καλοκαίρι το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει το άρωμά μας είναι αναμφισβήτητα να είναι δροσερό.

To Costa Azzurra Acqua του οίκου Tom Ford είναι η πιο δροσερή εκδοχή του Costa Azzurra. Ο δροσερός αέρας συνδυάζεται άψογα με τα αναζωογονητικά και δημιουργείται το Costa Azzurra Acqua. Ένα άρωμα που μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, μας δραπετεύει σε ηλιόλουστες παραλίες.

Πρόκειται για μία εμπλουτισμένη έκδοση του κλασικού, Ιταλικού Fougère αρώματος Costa Azzurra. Το Costa Azzurra Acqua αιχμαλωτίζει την αίσθηση του δροσερού αέρα της παραλίας στο σώμα, τη στιγμή που τα δέντρα σμίγουν με το αλατισμένο άρωμα της θάλασσας και τη ζεστασιά του ήλιου.

Costa Azzurra Acqua
Costa Azzurra Acqua

Ο θαλασσινός αέρας, αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά του καλοκαιριού, αναδεύεται με το πλούσιο άρωμα της χαμηλής βλάστησης—ένα άγριο συνονθύλευμα από κυπαρίσσι, κέδρο και μυρτιά.

Σαν τη ζεστή ηλιαχτίδα επάνω στο βρεγμένο δέρμα, μια ανάσα από εσπεριδοειδή φωτίζει την καρδιά του αρώματος δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως ακριβώς αντικατοπτρίζονται και οι δέσμες ηλιαχτίδων στο δάσος επάνω σε ένα πέπλο από κουκουνάρια και πευκοβελόνες στο έδαφος.

Οι ρευστές κεχριμπαρένιες πτυχές του εκχυλίσματος από κίστο βρίσκονται σε αρμονία με τη ρητίνη από μαστιχόδεντρο, αιχμαλωτίζοντας την αποκορύφωση της εμπειρίας του Costa Azzurra Acqua, καθώς το εναπομείναν νερό αφυπνίζει τους νωθρούς μυς του σώματος.

Αν αναζητάτε το άρωμα του καλοκαιριού, τότε σίγουρα πρέπει να βρεθείτε σε ένα κατάστημα ομορφιάς και να μυρίσετε το νέο Costa Azzurra Acqua. Ίσως γίνει αυτό το signature καλοκαιρινό άρωμά σας!