H Margot Robbie νέα Πρέσβειρα Αρώματος του Οίκου CHANEL | 0 bovary.gr
H Margot Robbie νέα Πρέσβειρα Αρώματος του Οίκου CHANEL | 0 bovary.gr
20|05|2019 13:50
SHARE
CHANEL

H Margot Robbie νέα Πρέσβειρα Αρώματος του Οίκου CHANEL


Η αυστραλιανή ηθοποιός Margot Robbie, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ερμηνεία της, στο πλευρό του Leonardo DiCaprio στο The Wolf Of Wall Street σε σκηνοθεσία (Martin Scorsese) είναι η νέα Πρέσβειρα Αρώματος του Οίκου CHANEL.

Η ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ A’ γυναικείου, καθώς ενσάρκωσε ιδιαίτερα ρεαλιστικά τον ρόλο της Tonya Harding στην ταινία I, Tonya, την παραγωγή της οποίας έκανε η εταιρεία της, LuckyChap Entertainment της. 
Η Margot Robbie ξεκίνησε την εταιρεία LuckyChap το 2014 με στόχο να αφηγηθεί τις ιστορίες δυνατών γυναικών οι οποίες θα δημιουργούνται πρωτίστως από γυναίκες σκηνοθέτες και συγγραφείς.

Η Margot Robbie, η οποία, ως Βασίλισσα Ελισάβετ, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Josie Rourke Mary Queen Of Scots, θα ενσαρκώσει την ηθοποιό Sharon Tate στην επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood, μαζί με τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio.

Από το 2018, η Margot Robbie αποτελεί πρέσβειρα Μόδας του Οίκου CHANEL, ως πρόσωπο της συλλογής COCO NEIGE (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019).