Γνωρίζετε γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε τις αποδείξεις αποτελεσματικότητας της L’Oréal Paris; | 0 bovary.gr
Γνωρίζετε γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε τις αποδείξεις αποτελεσματικότητας της L’Oréal Paris; | 0 bovary.gr
L'OREAL PARIS

Γνωρίζετε γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε τις αποδείξεις αποτελεσματικότητας της L’Oréal Paris;


Αν έχετε απορίες και αμφιβολίες για τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε, αν αναρωτιέστε για την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά σας, τότε διαβάστε όσα ακολουθούν.
Ίσως βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

Εδώ και 20 χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε θέματα ομορφιάς, έχω συμπεράνει πως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν καλλυντικά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ανησυχούν πρωτίστως για την ασφάλειά τους ενώ δυσπιστούν συχνά για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που κυκλοφορούν. Χαίρομαι, ομολογώ.

Χαίρομαι που οι περισσότερες γυναίκες σήμερα ζητούν εγγυήσεις για να επιλέξουν ένα καλλυντικό. Θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, να αισθάνονται πως επιλέγουν το καλύτερο και πως δεν πετούν τα χρήματά τους.

Αντιθέτως, ανησυχώ όταν βλέπω κάποιες να χρησιμοποιούν χωρίς δεύτερη σκέψη προϊόντα αγνώστου προελεύσεως, χωρίς πιστοποιήσεις, έρευνες ή κλινικές μελέτες να εγγυώνται γι’ αυτά και τη σύνθεσή τους.

Ως δημοσιογράφος αλλά και ως Skincare Expert της L’Oréal Paris, βρέθηκα πολλές φορές στα εργαστήρια της L’Oréal στο Παρίσι, συνάντησα επιστήμονες και φυσικά είδα με τα μάτια μου και ρώτησα πολλά προτού σιγουρευτώ ότι η L’Oréal Paris είναι μια εταιρεία καλλυντικών που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Μια εταιρεία που επενδύει στην επιστημονική έρευνα και δεσμεύεται για την ανοχή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Γνωρίζεις γιατί μπορείς να εμπιστευθείς τις αποδείξεις αποτελεσματικότητας της L’oreal Paris;

Ναι, η αποτελεσματικότητα είναι ίσως αυτό που αμφισβητούμε περισσότερο από όλα. Ρώτησα, λοιπόν, ευθέως γι’ αυτό τη Δρ. Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Communications Director της L’Oréal Paris, και έλαβα μια πολύ καλή απάντηση: «Στη L’Oréal, έχουμε μια ομάδα περισσότερων από 4.000 ερευνητών, οι οποίοι ειδικεύονται στα συστατικά, στη δομή και τη συμπεριφορά του δέρματος, καθώς και στην καινοτομία και τις τεχνολογίες. Αυτοί οι άνθρωποι, στα κέντρα ερευνών και αξιολόγησης, καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος περιποίησης – από την ανάπτυξη νέων μορίων και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς τους μέχρι την επιλογή των βέλτιστων συγκεντρώσεων και συνδυασμών που θα χρησιμοποιηθούν στην τελική σύνθεση. Κάθε φορά που δημιουργούμε ένα νέο προϊόν, ελέγχουμε την αποτελεσματικότητά του μέσω δοκιμών in vitro (εργαστηριακά) και in vivo, σε ανακατασκευασμένο δέρμα, καθώς και μέσω οργανοληπτικών και κλινικών μελετών που διενεργούνται από ανεξάρτητα ινστιτούτα».

Τελικά, αν θέλετε να είστε σίγουρες πως έχετε επιλέξει σωστή σειρά περιποίησης ακολουθήστε τέσσερις κανόνες!

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ

Μάρκες καλλυντικών και παραγωγούς με σταθερή και αποδεδειγμένη έρευνα και εμπειρογνωμοσύνη σε βάθος χρόνου.

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ

Ότι η σύνθεση του προϊόντος περιέχει αντιγηραντικά συστατικά που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητά του.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Μάρκες που αποδεικνύουν κλινικώς τα όσα ισχυρίζονται.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ
Τον δερματολόγο σας όταν αυτό είναι δυνατόν.

*Tης Μάνιας Μπούσμπουρα 
Δημοσιογράφου, εξειδικευμένης σε θέματα ομορφιάς, εκδότριας του IQbeaute.com και Skincare Expert της L’Oréal Paris στην Ελλάδα