Ένα από τα makeup look που δημιούργησε ο Gregoris Pyrpyilis, Shiseido EMEA make up ambassador.
Ένα από τα makeup look που δημιούργησε ο Gregoris Pyrpyilis, Shiseido EMEA make up ambassador.
SHISEIDO

Γιατί η ControlledChaos MascaraInk της Shiseido θα είναι η επόμενη μάσκαρα που θα επιλέξεις;


Αν πρέπει να επιλέξουμε το προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιούν καθημερινά, όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που επιλέγουν-φυσικό ή έντονο-τότε σίγουρα αυτή είναι η μάσκαρα.

Ένα προϊόν που τονίζει την περιοχή των ματιών και κάνει το βλέμμα εντυπωσιακό. Αρκεί να κάνουμε ένα πέρασμα τις βλεφαρίδες μας, για να δείξουμε πιο περιοιημένες, πιο εντυπωσιακές.

Και το beauty brand Shiseido έχει μία τελευταία προσθήκη στη συλλογή Inks, συνδυάζει με απόλυτη ακρίβεια, την ενέργεια με την ηρεμία, την υπερβολή με τη διακριτικότητα και το χάος με την τάξη. Ο λόγος για τη μάσκαρα ControlledChaos MascaraInk, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό σταυροδρόμι της Ginza.

«Εμπνευστήκαμε από την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στους φρενήρεις ρυθμούς και την ενέργεια του Τόκυο και την εσωτερική γαλήνη που καταφέρνουν να διατηρούν οι Ιάπωνες μέσα σε αυτό το χάος», εξηγεί ο James Boehmer, Global Director of Artistry SHISEIDO Makeup.

Διαθέτει ελαστικές ίνες οι οποίες διατηρούν το βουρτσάκι άθικτο, με αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί το σχήμα του καθ ́ όλη τη διάρκεια χρήσης της μάσκαρα.

«Αυτό το καινοτόμο υλικό επιτρέπει στις ίνες να επιστρέφουν στην αρχική σταθερή τους θέση, μετά από κάθε χρήση», εξηγεί η Gail Boyé, Senior Vice President of Global Product Development SHISEIDO Makeup.

ControlledChaos MascaraInk
ControlledChaos MascaraInk

Κάθε μια από τις μικροσκοπικές ίνες με κοίλο σχήμα, κρύβει πέντε «ρεζερβουάρ» που συγκρατούν τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα προϊόντος για γεμάτες, πλούσιες βλεφαρίδες.

Το σύγχρονα σχεδιασμένο βουρτσάκι, που διαθέτει δυο κοίλες πλευρές που ενισχύουν τον όγκο και δύο επίπεδες πλευρές που χαρίζουν το ιδανικό μήκος, έχει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη δημιουργία άμεσα ορατών αποτελεσμάτων.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη μάσκαρα ControlledChaos MascaraInk
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη μάσκαρα ControlledChaos MascaraInk

Και η ControlledChaos MascaraInk μπορεί να καλύψει τις beauty προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Είναι σ​​​​​​χεδιασμένη σε τέσσερις έντονες αποχρώσεις με ανάλαφρη σύνθεση, δημιουργεί την τέλεια ισορροπία ισχύος,ελαστικότητας και άνεσης.

Εγκεκριμένη από οφθαλμολόγους, η σύνθεση αυτή απέδειξε ότι αυξάνει τον όγκο των βλεφαρίδων κατά 250% και το μήκος τους κατά 47%, με ένα μόνο πέρασμα.

Διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις, εκ των οποίων η μία είναι η μαύρη. Ο έντονος τρόπος ζωής, οι ήχοι και τα φώτα της νυχτερινής Ginza, έδωσαν την έμπνευση για τις ζωντανές αποχρώσεις των χρωμάτων της συλλογής, αλλά και για τις ονομασίες τους, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ενέργεια που ακτινοβολεί το συγκεκριμένο μέρος.

«Είτε μόνα τους, είτε απλωμένα πάνω σε μαύρο mascara, τα πλούσια αυτά χρώματα κυριολεκτικά ακτινοβολούν τη νύχτα», αναφέρει ο James Boehmer.

Διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις
Διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις

JBeauty Tips για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Αφού χρησιμοποιήσετε το εμβληματικό Lash Curler της Shiseido, τοποθετήστε την επίπεδη πλευρά που διαθέτει το βουρτσάκι στη βάση των βλεφαρίδων σας και απλώστε το προϊόν με ζιγκ-ζαγκ κινήσεις, για εκπληκτική ευκρίνεια. Χρησιμοποιείστε τη στρογγυλή πλευρά από το βουρτσάκι για να καλύψετε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας.

Ο James Boehmer προτείνει να χρησιμοποιείτε το ControlledChaos MascaraInk ως ένα αξεσουάρ της καθημερινής σας περιποίησης ομορφιάς.


Ένα από τα makeup look που δημιούργησε ο Gregoris Pyrpyilis, Shiseido EMEA make up ambassador.

Δημιουργήστε ένα καθηλωτικό αποτέλεσμα από άκρη σε άκρη, δίνοντας πλούσιο χρώμα στις βλεφαρίδες σας.
Για λιγότερο έντονο look ή για να δώσετε ένα διαφορετικό twist στην εμφάνισή σας, απλώστε το Sapphire Spark, το Violet Vibe ή το Emerald Energy πάνω από το Black Pulse.
Για εντονότερο αποτέλεσμα και πιο φωτεινό βλέμμα, προσθέστε επιπλέον Sapphire Spark στις βλεφαρίδες.