H La Roche-Posay, υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2019  και προστατεύει τους ιστιοπλόους από τον ήλιο! | 0 bovary.gr
H La Roche-Posay, υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2019 και προστατεύει τους ιστιοπλόους από τον ήλιο! | 0 bovary.gr
LA ROCHE-POSAY

H La Roche-Posay, υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2019 και προστατεύει τους ιστιοπλόους από τον ήλιο!


Ολόκληρη η ιστορία της ελληνικής ναυτοσύνης και ιστιοπλοΐας θα παρελάσει από τον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR), που θα διεξαχθεί από τις 27 ως τις 30  Ιουνίου 2019 για 9η συνεχόμενη φορά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Πάντα με φόντο τις μοναδικές Σπέτσες και στο θαλάσσιο στίβο ανάμεσα στο νησί και τις ακτές της Αργολίδας, η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies. Suncare Partner των ιστιοπλόων που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν, είναι η La Roche-Posay που φροντίζει για την αντιηλιακή τους προστασία προσφέροντας στα πληρώματα και τις ομάδες την ANTHELIOS ULTRA CREAM SPF50+ για το πρόσωπο. Ultra προστασία και καινοτομία ενάντια στο τσούξιμο των ματιών.

Ηγέτης στην προστασία ευρέος φάσματος, η La Roche - Posay έχει καταδείξει πως οι μακρές ακτίνες UV, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ακτινών UV που φτάνουν στην επιφάνεια της γης είναι παρούσες όλο το χρόνο. Η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη μεγαλύτερη για όσους αγαπούν την θάλασσα και περνούν πολλές ώρες μέσα στο νερό αφού η αντανάκλαση των ακτινών αυξάνεται κατά 25% στη θάλασσα. Οι ακτίνες αυτές προξενούν φλεγμονή στο δέρμα, παραγωγή ελεύθερων ριζών και επιπλέον ευαισθησία στο δέρμα, αποδυναμώνοντας το αμυντικό του σύστημα.

Μακροπρόθεσμα, αυξάνουν το ενδεχόμενο για καρκίνο του δέρματος. Το σύστημα φίλτρων [XL]-PROTECT™ της La Roche- Posay, με βάση ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης που υπερκαλύπτει τις Ευρωπαϊκές συστάσεις για την προστασία από τις UVA, προσφέρει μοναδική δράση:

  • Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB ως τις Μακρές UVA, 2 φορές πιο υψηλή από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  • Αποτελεσματικότητα ενάντια στις φθορές που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία στο δέρμα.
  • Προστασία κατά της βλαβών που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Πιο συγκεκριμένα η ANTHELIOS ULTRA CREAM SPF50+ είναι μια μινιμαλιστική σύνθεση αντιηλιακής προστασίας, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την προστασία και χωρίς καθόλου συντηρητικά ή paraben. Η σύνθεση της σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φιλμ που αποτρέπει τη μεταφορά του αντιηλιακού στα μάτια και, άρα, τον ερεθισμό τους. Μια προηγμένη αντιηλιακή προστασία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των απαιτητικών σε θέματα ασφάλειας, ώστε να είναι κατάλληλη και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

www.larocheposay.gr
facebook.com/LaRochePosayGreece