Σωτήρης Κοντιζάς
Σωτήρης Κοντιζάς
VICHY

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι το νέο πρόσωπο της Vichy Homme


Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του.


Ο άντρας του σήμερα δεν καθορίζεται από έναν και μόνο ρόλο. Διαθέτει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του και είναι επιλεκτικός. Ένας άνδρας όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς, καταξιωμένος Chef, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας και πλέον ο Brand Ambassador για την Vichy Homme. Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα κομψός και επιλεκτικός στην εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς VICHY HOMME.

Η σειρά VICHY HOMME είναι η N°1 ανδρική σειρά στο φαρμακείο. Αγκαλιάζει την ανδρική ταυτότητα και αναδεικνύει την επιλεκτική πλευρά του άντρα, δίχως να τον περιορίζει σε στερεότυπα και ρόλους.

Η πρώτη digital καμπάνια του Σωτήρη Κοντιζά για τη σειρά Vichy Homme, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο αρχές Ιουνίου. Η Vichy αναθεωρεί την έννοια της αρρενωπότητας και ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης!

Ακολουθήστε και μάθετε περισσότερα για την πλήρη σειρά της Vichy Homme εδώ: www.vichy.gr

Ακολουθεί το video της καμπάνιας:

Φροντίδα Προσώπου για τον άνδρα από τη Vichy

HYDRA COOL +48ΩΡΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ GEL ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Γνωρίζατε ότι, αυτό που ψάχνουν οι άνδρες από τη φροντίδα προσώπου τους είναι πρωτίστως η ενυδάτωση*; Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως η θερμοκρασία της επιδερμίδας των ανδρών σε σύγκριση με αυτή των γυναικών είναι ως και 3ο C πιο αυξημένη**; Συνήθως αυτό συμβαίνει μετά από μια έντονη προπόνηση ή ένα καυτό ντουζ.

Η σειρά VICHY ΗΟΜΜΕ έχει ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας; ένα ενισχυμένο τζελ με υαλουρονικό οξύ και ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy , για να χαρίσει ενυδάτωση και άμεση αίσθηση δροσιάς και στην επιδερμίδα.

Το HYDRA COOL + gel προσφέρει:

  •  Άμεση αίσθηση δροσιάς -2ο C
  •  48ωρη Ενυδάτωση
  •  Δράση ενάντια στη ρύπανση
  •  Καταπράυνση μετά το ξύρισμα

Είναι ιδανικό για πρόσωπο με γένια ή χωρίς αλλά και για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

*TGI(June 2017 - May 2018 wave)
**https://www.hippocraticpost.com/heart-lung/circulation-gender-divide/

 

HYDRA COOL +48ΩΡΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ GEL ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
HYDRA COOL +48ΩΡΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ GEL ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

STRUCTURE FORCE

Η 1Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗ VICHY

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη αντιγηραντική περιποίηση που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του, το δικό του στυλ και τις ανάγκες της επιδερμίδας του.
Ο σύγχρονος άνδρας θέλει μια επιδερμίδα που να του δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και να καταπολεμά τα τέσσερα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται απότομα, στα μάτια, το μέτωπο, τις γραμμές γνάθου και τις ρινοπαρειακές πτυχώσεις.

Η σειρά VICHY ΗΟΜΜΕ έχει ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας για την ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου του!

Το νέο STRUCTURE FORCE για πρόσωπο και μάτια, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στα τέσσερα αυτά σημάδια γήρανσης, ενισχύει την δομή της επιδερμίδας χαρίζοντας παράλληλα 24ωρη ενυδάτωση.

Σύνθεση

  •  ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: ενυδατώνει και μειώνει τις ρυτίδες
  •  ΠΥΡΙΤΙΟ: ενισχύει την δομή του δέρματος
  •  A.H.A (από πορτοκάλι, λεμόνι, μύρτιλο, ζαχαροκάλαμο): τονώνει, ενδυναμώνει και αναζογωνεί το δέρμα

Δράσεις

  •  24ωρη ενυδάτωση
  •  Μείωση των ρυτίδων και τόνωση της επιδερμίδας
  •  Επιδερμίδα πιο σφριγηλή

Υφή

Φρέσκια μη λιπαρή μη κολλώδης σύνθεση που απορροφάται άμεσα

STRUCTURE FORCE
STRUCTURE FORCE