Η καλοκαιρινή συλλογή της Erre Due θα σου χαρίσει το πιο sexy bronze look! | 0 bovary.gr
Η καλοκαιρινή συλλογή της Erre Due θα σου χαρίσει το πιο sexy bronze look! | 0 bovary.gr
ERRE DUE

Η καλοκαιρινή συλλογή της Erre Due θα σου χαρίσει το πιο sexy bronze look!


Η νέα συλλογή Bronze ’19 - Beyond Earth από την ERRE DUE σε παραπέμπει σε ένα ταξίδι εξερεύνησης στο σύμπαν, μία περιπέτεια πέρα από τα συνηθισμένα, πέρα από τη γη.

Από την μυθολογία και την Οδύσσεια του Ομήρου έως τον διαστημικό αγώνα των 60’s και την περιέργεια του ανθρώπου που τον οδήγησε σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.

Δημιουργικές υφές και φυσικές μεταλλικές αποχρώσεις, από το χρυσαφένιο χρώμα της λειχήνας έως τις υπερφυσικές λάμψεις, αρμονικά συνδυασμένες με αρχέγονους γήινους τόνους που ισορροπούν με το χρώμα του χαλκού και του μπρούντζου, το καφέ της άμμου και το σκούρο πράσινο.

Η συλλογή δανείζεται στοιχεία υπερβολής από την μυθολογία και την επιστημονική φαντασία και ταξιδεύει στα έγκατα του διαστήματος και τη ζωή πέρα από τον πλανήτη μας, με ένα άγγιγμα περιπέτειας και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

EYE SHADOW PALETTE

Εμπνευσμένη από την ισορροπία μεταξύ γήινου και εξωπραγματικού μέσα από τα μάτια της γυναίκας που λατρεύει να ζει στο παρόν και να φλερτάρει με το μέλλον. Μία γυναίκα πιστή στους γήινους τόνους και τις μπρούντζινες αποχρώσεις, που δεν αποχωρίζεται ποτέ την Eye Shadow Palette No 603. Παλέτα σκιών για τα μάτια με δέκα αποχρώσεις για satin και matte αποτέλεσμα. Προσφέρουν πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα και τέλεια εφαρμογή για εντυπωσιακά eye make-up looks. 

-I’m Still On Earth No.603
-I’m Still On Earth No.603

PERFECT BROW TATTOO

Είναι το προϊόν που της δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για το περιπετειώδες ταξίδι της στο χρόνο, παραμένοντας αναλλοίωτο έως και 30 ώρες.  Το ειδικό του πινέλο με σταθερή άκρη, βοηθά στον εύκολο και με ακρίβεια σχεδιασμό τριχών για καλοσχηματισμένα φρύδια με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Δε μεταφέρεται, αντιστέκεται στον ιδρώτα και είναι αδιάβροχο.

- Oak No.101, Wenge No.102
- Oak No.101, Wenge No.102

BRONZING POWDER

Η θηλυκή της φύση λατρεύει τον ήλιο και την αέναη ενέργεια του, αποτυπώνοντας το αρχέγονο σύμβολο του στην Bronzing Powder. Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή για ομοιόμορφο χρώμα και ηλιοκαμένη όψη με satin τελείωμα. Μοναδική σύνθεση με 80% μεταλλικά στοιχεία και argan oil που προσφέρει βελούδινη απαλότητα και αντιγηραντική δράση.

- Summer Glow No.301, Golden Tan No.302
- Summer Glow No.301, Golden Tan No.302

RADIANCE CREAM

Ο ήλιος δίνει από τη λάμψη του στην άμμο και δημιουργεί χρυσαφένιες ανταύγειες στο ηλιοκαμένο πρόσωπό της με την Radiance Cream. Κρέμα all-over για bronze ηλιοκαμένη λάμψη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μόνη της, τονίζει και δίνει φως στα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ αναμειγνύοντας την με το foundation η επιδερμίδα αποκτά ξεκούραστη και δροσερή όψη.

- Melting Queen No.401
- Melting Queen No.401

VINYL LIP LACQUER

Τα χείλη της ντυμένα με τις νέες δροσερές, γυμνές αποχρώσεις του Vinyl Lip Lacquer είναι συνένοχα στις αντισυμβατικές περιπλανήσεις της. Υγρό κραγιόν με απαλή, λεπτή υφή, πλούσιο χρώμα στα χείλη και λαμπερό vinyl αποτέλεσμα. Ενυδατώνει, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και γεμίζει τα χείλη. 

- Hypnotic Earth No.302, Savage Luxury No.303
- Hypnotic Earth No.302, Savage Luxury No.303

LASTING CONTOUR TWIN PENCIL

Τις εμπειρίες και αναμνήσεις της από το ταξίδι πέρα από τα όρια, πέρα από τα σύνορα της γης, χρωματίζει με τα Lasting Contour Twin Pencil. Διπλό μολύβι με έντονη, ομοιόμορφη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια σε πράσινο και χρυσό για τα μάτια και nude αποχρώσεις για τα χείλη.

- Eye No.101, Lip No.151
- Eye No.101, Lip No.151

NAIL LACQUERS

Τελειώνοντας αυτό το ταξίδι φτάνει η περιπέτεια στα άκρα με τις 3 νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις Exclusive Nail Lacquer.

- Dark Matter No.293, Milky Way No.294, Gold Alchemy No.295
- Dark Matter No.293, Milky Way No.294, Gold Alchemy No.295