Κομψές αποχρώσεις και λάμψη στην Cruise συλλογή του οίκου Chanel  | 0 bovary.gr
Κομψές αποχρώσεις και λάμψη στην Cruise συλλογή του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL CRUISE

Κομψές αποχρώσεις και λάμψη στην Cruise συλλογή του οίκου Chanel


«Μια γυναίκα είναι τόσο καλή όσο το φως και η γαλήνη που εκπέμπει» Gabrielle Chanel

Αρχικά πρωταγωνιστεί η λάμψη και ύστερα ακολουθούν οι σκιάσεις-οι σκοτεινές πολικότητες του φωτός που ξεχωρίζουν μέσα από τις ισχυρές beauty δημιουργίες της Lucia Pica για την COLLECTION CRUISE 2019. Αυτό το δεύτερο κεφάλαιο που αποτελεί φόρο τιμής στη σύγχρονη Ανατολική Ασία, διαμορφώνεται από την αναζήτηση της Pica για τους άγνωστους οπτικούς θησαυρούς που βρίσκονται στο λιγότερο ταξιδεμένο. Η Lucia, κάνει focus στις καθημερινές λεπτομέρειες που φωτογραφίζει στους δρόμους του Τόκιο και της Σεούλ, απομονώνοντας και ανυψώνοντας την ακατέργαστη ενέργεια και τις αφηρημένες εικονογραφικές της ιδιότητες. Ξεκλειδώνει μια νέα προσέγγιση για να τονίσει τα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας μόνο το φως.

«Ήθελα να καταγράψω την αίσθηση της ύπαρξης στην Ανατολική Ασία. Η ατμόσφαιρα εκεί σε κάνει σχεδόν να νιώθεις τις δονήσεις», εξηγεί η Pica. «Μόλις έχω τις φωτογραφίες, μου δημιουργείται η αίσθηση της collection και είναι προφανές τι στοιχεία θα χρησιμοποιήσω από κάθε εικόνα, για να εμπνευστώ για τα προϊόντα μου. Έτσι λοιπόν αυτή είναι μία ελαφρώς πιο ανοιχτή Cruise Collection, που εστιάζει στο λεπτό περίγραμμα».

Στη VISION D'ASIE: LUMIÈRE ET CONTRASTE, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με φωτεινές αποχρώσεις, οι σατέν υφές χρησιμοποιούνται για να αναδείξουν την επιδερμίδα. Η Lucia δείχνοντας την αγάπη της για τις αντιθέσεις, επιλέγει αποχρώσεις και υφές που προσφέρουν εντυπωσιακές γυαλιστερές λεπτομέρειες στα μάτια και στα χείλη για ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

LES 4 OMBRES Lumières Naturelles: a light rosy beige, a satiny bronze,a bronze platinum, a light caramel
LES 4 OMBRES Lumières Naturelles: a light rosy beige, a satiny bronze,a bronze platinum, a light caramel

Η βάση του προσώπου ξεκινάει με τις αποκλειστικές δημιουργίες της συλλογής, DUO BRONZE ET LUMIÈRE, ένα εκλεπτυσμένο ζευγάρωμα του ματ bronzer με ένα μαργαριταρένιο highlighter που τονίζει απαλά τα περιγράμματα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το δέρμα. Από την άλλη η ματ ροζ ζεστασιά του ROUGE COCO FLASH προσδίδει μια λαμπερή λάμψη στα χείλη.

Ένα συναρπαστικό νέο ντουέτο για τα μάτια τονίζει το βλέμμα και δημιουργεί dramatic look. Τα OMBRE ET CONTOUR τονίζουν τις ρίζες των βλεφάρων ή αναμειγνύονται στο κινητό βλέφαρο και δημιουργούν smokey εφέ, με την παλέτα  LES 4 OMBRES που έχει αποχρώσεις του ροζ μπεζ, της καραμέλας, του χαλκού και της πλατίνας. Οι ματ και μεταλλικές επιφάνειες της παλέτας είναι ανάγλυφες με το λογικό λογότυπο.

Στη συνέχεια, το OMBRE PREMIÈRE GLOSS προσθέτει μια φλόγα του μοντέρνου makeup look.

«Αποτελεί statement να έχεις λάμψη στα μάτια το καλοκαίρι»
«Το χρώμα φέρνει τη σκιά μέσα, η λάμψη προβάλλει το φως προς τα έξω» 


Στη συλλογή CRUISE 2019 COLLECTION υπάρχουν εκλεπτυσμένες υφές και χρώματα, αλλά η έμφαση στις αντιθέσεις και το layering εξασφαλίζει ότι ο ανέμελος πειραματισμός στο μακιγιάζ είναι απαραίτητος. 
Ξεχωριστές, ισχυρές δημιουργίες που προσφέρουν εύκολη προετοιμασία δέρματος και προκλητικές νέες συνθέσεις, όπως η γυαλάδα, δημιούργουν μια χαρακτηριστική Cruise συλλογή που φέρνει στο προσκήνιο τον αισθησιασμό και την πρακτικότητα.

«Με ένα κραγιόν και ένα gloss, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα γρήγορα. Νιώθεις γοητευτική αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Αυτή είναι η γοητεία του απλού»

ROUGE COCO FLASH Lumière: a rosy beige
ROUGE COCO FLASH Lumière: a rosy beige

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η VISION D'ASIE: Η LUMIÈRE ET CONTRASTE δεν επικεντρώνεται στη σκίαση αλλά στη φωτεινότητα, όπως δείχνει η αποκλειστική δημιουργία της συλλογής DUO BRONZE ET LUMIÈRE, η οποία περιλαμβάνει τόνους της σοκολάτας, ροζ, μπεζ και χρυσό για ένα καλοκαιρινό πρόσωπο.

«Αντί για βαρύ contouring με τη χρήση bronzer, αυτές οι πούδρες τονίζουν και προσφέρουν γυαλάδα, προσφέροντας ένα απαλό φινίρισμα» αναφέρει η Pica.


DUO BRONZE ET LUMIÈRE

ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Το contouring γύρω από τα μάτια είναι από τα πιο τολμηρά στοιχεία της CRUISE 2019 COLLECTION. Σε συνδυασμό με τις λάμψεις δημιουργείτε ένα έντονο αποτέλεσμα, εμπνευσμένο από τις μυστηριώδεις θολές και αφηρημένες εικόνες της Pica στην Ανατολική Ασία. 

«Το STYLO OMBRE ET CONTOUR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τις εσωτερικές και τις εξωτερικές ρίζες των βλεφαρίδων ή μπορεί να αναμιχθεί με σκιές για να δημιουργήσει smokey look. Τα στυλό είναι εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ τα χρώματα τους είναι σιωπηλά και εκπληκτικά. Τα δύο ματ και τα δύο λαμπερά χρώματα της παλέτας LES 4 OMBRES δένουν άψογα με το STYLO OMBRE ET CONTOUR».

«Είμαι fan της γυαλάδας για τα μάτια», λέει η Pica. «Και η διαφάνεια του OMBRE PREMIÈRE GLOSS δημιουργεί ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό αποτέλεσμα. Λατρεύω τις υφές που αναμειγνύονται μεταξύ τους».

ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Δύο κομψές αποχρώσεις αντανακλούν τις εμπνεύσεις που κέρδισε η Pica από την Ανατολική Ασία. Ο λόγος για το απαλό ροζ μπεζ και σκονισμένο ροζ της ROUGE COCO FLASH. Ενώ είναι αρκετά ματ για να χρησιμοποιηθούν στα μήλα ως ρουζ, στα χείλη αυτές οι αποχρώσεις αφήνουν μια δροσερή λάμψη που προσδίδει ευεξία και είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

«Και το ROUGE COCO FLASH και το γυαλιστερό ROUGE COCO GLOSS  αναδεικνύουν τα χείλη ενώ φέρνουν βάθος στα μάτια».

 

ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Και φυσικά η συλλογή ολοκληρώνεται με τα βερνίκια τα οποία φέρουν τον εξωτερικό αέρα της Δύσης. Ένα απαλό μπεζ, το χρώμα της λεβάντας και ένα μωβ που κρύβει μέσα του γκρι είναι τα τρία βερνίκια της Cruise συλλογής.