Ο οίκος Chanel ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις αισθήσεις με τη νέα συλλογή αρωμάτων του | 0 bovary.gr
Ο οίκος Chanel ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις αισθήσεις με τη νέα συλλογή αρωμάτων του | 0 bovary.gr
CHANEL

Ο οίκος Chanel ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις αισθήσεις με τη νέα συλλογή αρωμάτων του


Το 2018, η συλλογή LES EAUX DE CHANEL άνοιξε ένα κεφάλαιο στις αισθήσεις, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα με την κομψότητα. 

Τα υφαντά της Σικελίας και τα εσπεριδοειδή της Καλαβρίας, χαρακτηριστικά του eaux de toilette σας προσκαλούν να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος..
Με τα LES EAUX DE CHANEL δεν χρειάζεται να πάτε κάπου για να αποκτήσει το δέρμα σας ιδιαίτερη μυρωδιά.
Εμπνευσμένο από αγαπημένους προορισμούς της Gabrielle Chanel, δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αρωμάτων CHANEL με σκοπό να μας καλωσορίσει σε ένα νέο προορισμό: PARIS-RIVIERA.
 
PARIS-RIVIERA 

Το PARIS-RIVIERA είναι ένα λουλουδάτο και φωτεινό άρωμα που αντικατοπτρίζει το χαρούμενο, ηλιόλουστο πνεύμα της Κυανής Ακτής στη δεκαετία του 1920.
Olivier Polge

Paris Riviera
Paris Riviera

Ο γεμάτος φαντασία κόσμος της Ριβιέρας ενέπνευσε τον αρωματοποιό-δημιουργό Olivier Polge ώστε να συνθέσει ένα λαμπερό και κομψό άρωμα.

Το όνειρο, Côte d'Azur  της δεκαετίας του 1920 καθοδηγεί την ανάπτυξη αυτού του νέου αρώματος.
 εξηγεί ο Olivier Polge. 


Ο Olivier Polge παρατήρησε στις φωτογραφίες της Gabrielle Chanel όπου είναι περιτριγυρισμένη από φίλους το πρόσωπό της και ουσιαστικά προσπάθησε να το αποτυπώσει στο άρωμα προσθέτοντας λουλούδια και φρέσκα εσπεριδοειδή. Συνδύασε το γιασεμί με μια μοναδική ποιότητα νερολί από τα άνθη πορτοκαλιάς.

«Για χρόνια έχουμε δουλέψει με έναν συνεταιρισμό στην Vallauris που αποστάζει τα άνθη πορτοκαλιού που καλλιεργούνται στους ιδιωτικούς κήπους της περιοχής», εξηγεί ο Olivier Polge. «Οι ιδιοκτήτες από τους πορτοκαλεώνες φέρνουν τα πέταλα που συλλέγουν από τα δέντρα τους σε αυτόν τον συνεταιρισμό και ύστερα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία». 

Η συλλογή DE CHANEL είναι άμεσα αναγνωρίσιμη στο δέρμα: ένα αναζωογονητικό πέπλο από φλούδα πορτοκαλιού και petit grain. 

Το εντυπωσιακό PARIS-RIVIERA δημιουργεί ένα στιγμιότυπο του καλοκαιριού με έναν μόνο ψεκασμό. Μια υπόσχεση του γαλάζιου και του ήλιου στο δέρμα. Ένα μονοπάτι για μια θρυλική Μεσόγειο.

PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ, PARIS-VENISE
PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ, PARIS-VENISE

LES EAUX DE CHANEL-TRAVEL SET

Για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τη συλλογή LES EAUX DE CHANEL ή να ταξιδέψουν μαζί τους από το έδαφος, τον αέρα ή τη θάλασσα, η CHANEL προτείνει ένα κομψό σύνολο των τριών eaux de toilettes PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ και PARIS-VENISE σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες των 50ml και δίνονται μέσα σε βαμβακερές τσάντες, μαζί με τρία καρτ ποστάλ.

  • PARIS-DEAUVILLE: αποστάγματα πορτοκαλιού και βασιλικού, ζωντανό, κομψό, γεμάτο χαρακτήρα.
  • PARIS-BIARRITZ: μια αναζωογονητική μυρωδιά σαν μια εκτόξευση θαλάσσιου ψεκασμού, που εκρήγνυται με τις κορυφαίες νότες γκρέιπφρουτ και μανταρινιού, συνοδευόμενες από το κρίνο,   lily-of-the-valley.
  • PARIS-VENISE: μία απαλή μυρωδιά που φέρνει τη λεπτή υπόσχεση της Ανατολής στο δέρμα, μέσα από το νερολί και το κεχριμπάρι.
LES EAUX DE CHANEL-TRAVEL SET
LES EAUX DE CHANEL-TRAVEL SET

N°5 L'EAU
ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge σε συνεργασία με το εργαστήριο Fragrance.  Το N ° 5 Η L'EAU είναι μια πλήρως νέα ερμηνεία του αρώματος που χαρακτηρίζει το γαλλικό οίκο. Για να καθιερώσει την παρουσία του, η CHANEL προτείνει δύο νέα προϊόντα περιποίησης σώματος. Δύο must-haves, που στεγάζονται σε μινιμαλιστικά και ιδανικά για ταξίδια μπουκάλια, τα οποία μεταμορφώνουν τη διαδικασία του αρωματισμού σε μια αισθητική εμπειρία. 

N°5 L'EAU
IN-SHOWER GEL

Μια πραγματική στιγμή ευχαρίστησης και ευεξίας.
Το N ° 5 L'EAU In-Shower Gel αφυπνίζει τις αισθήσεις με το λεπτό άρωμα του στο δέρμα. Η λεπτόρευστη υφή του βρίσκεται σε ένα πρακτικό μπουκάλι που είναι εύκολο να μπει ακόμα και στην τσάντα σας.

N°5 L'EAU
FRESH LOTION

Το Ν ° 5 L'EAU Fresh Lotion είναι μια ενυδατική κρέμα που αφήνει το δέρμα μαλακό και απαλά λουσμένο στο φρέσκο και δυναμικό μονοπάτι του  Ν ° 5 L'EAU.
Ο έξυπνος, φιλικός προς το ταξίδι σχεδιασμός του είναι εξοπλισμένος με ένα πρακτικό περιστρεφόμενο καπάκι για εύκολη χρήση.

N°5 L'EAU
N°5 L'EAU

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε για τους λάτρεις του κλασσικού αρώματος, του Γαλλικού οίκου Chanel, Coco Mademoiselle Eau Intense, ότι πλέον μπορούν να το βρουν διαθέσιμο σε συσκευασίες των 35 και 200 ML. 

Coco Mademoiselle Eau Intense
Coco Mademoiselle Eau Intense