Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
14|06|2019 12:55
SHARE
SHISEIDO

Με την σούπερ αντιρυτιδική κρέμα Benefiance της Shiseido παίρνεις δώρο ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα


Αγαπάμε την Ιαπωνία για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η Shiseido. Η εταιρεία ομορφιάς με τις εκπληκτικές καινοτομίες και τις πιο επαναστατικές φόρμουλες που δημιουργούνται από τους ερευνητές στα εργαστήριά της. 

Στην A list των beauty addicts, βρίσκεται φυσικά η Benefiance. Η αντιρυτιδική σειρά που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει ορατά την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου απαλή σαν μεταξένιο χάδι. 

Οι γυναίκες που την δοκίμασαν είδαν από τις πρώτες δύο εβδομάδες χρήσης 16% λιγότερες ρυτίδες. Αυτή η νέα γενιά έξυπνης περιποίησης της επιδερμίδας δεν αφορά στη διόρθωση του δέρματος, αλλά στην ενίσχυσή του. Η καινοτόμος τεχνολογία και τα ισχυρά φυτικά συστατικά επιτρέπουν στο δέρμα σας να συνεχίσει να είναι η καλύτερη εκδοχή του -εξασφαλίζοντας ότι θα είναι πιο ακτινοβόλο, πιο λαμπερό και, κυρίως πιο υγιές.

Κάντε δική σας μία από τις τρεις κρέμες της σειράς Benefiance και αποκτήστε εντελώς δωρεάν (για λίγο ακόμα) ένα νεσεσέρ με σούπερ προϊόντα Shiseido σε ειδικό μέγεθος. 

Benefiance 

Wrinkle Smoothing Cream 24 ωρών: Απευθύνεται σε γυναίκες με κανονική ή μεικτή επιδερμίδα
Enriched Wrinkle Smoothing Cream: Διαθέτει πλούσια σύνθεση και υφή και απευθύνεται σε γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα 
Day Cream SPF 25: Με αντηλιακή προστασία για κάθε τύπο επιδερμίδας

Approved by Clémence Poésy

Η 36χρονη ηθοποιός με την εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χρησιμοποιεί την μεταξένια και απαλή αντιρυτιδική κρέμα Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched, με εμπλουτισμένη υφή για επιδερμίδες ξηρές ή με τάση ξηρότητας. 

Βοηθά την επιδερμίδα να γίνει πιο δεκτική στην αξιοποίηση των αντιγηραντικών συστατικών, χαρίζοντας νεανική και λαμπερή όψη.

Ορατά πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο νεανική επιδερμίδα σε δύο εβδομάδες.