Φωτογραφία: Artem Beliaikin @belart84/Pexels
Φωτογραφία: Artem Beliaikin @belart84/Pexels
VASELINE

Η οικογένεια Vaseline μεγαλώνει και είναι εδώ για να την ανακαλύψετε


Εδώ και 140 χρόνια η Vaseline μένει πιστή στη φιλοσοφία της, πως το μυστικό για υγιή, όμορφη επιδερμίδα βρίσκεται στη βαθιά ενυδάτωση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως εκατομμύρια beauty addicts σε όλο τον κόσμο τη λατρεύουν και την εμπιστεύονται, καθώς αποδεδειγμένα η φόρμουλά της δίνει το φιλί της ζωής στην ξηρή επιδερμίδα αλλά και στις «δύσκολες», τραχιές ζώνες του σώματος όπως οι σκασμένες φτέρνες, αγκώνες κλπ.

Σήμερα έρχονται δύο νέα προϊόντα να εμπλουτίσουν την γκάμα της Vaseline και να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερες ανάγκες:

  •  Το Vaseline Baby Healing Jelly για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών και
  •  Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly για απαλή, λαμπερή επιδερμίδα με διακριτική ευωδιά cocoa butter.

Vaseline Baby Healing Jelly

Το νέο Vaseline Baby Healing Jelly είναι η απάντηση που ψάχνει κάθε μαμά για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού στην περιοχή της πάνας. Με υποαλλεργική σύνθεση (η οποία περνάει από μία διαδικασία καθαρισμού τριών σταδίων) κρατάει το δέρμα του μωρού ενυδατωμένο καθώς «κλειδώνει» την υγρασία, ενώ παράλληλα το βοηθά στην προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας με τον πιο τρυφερό τρόπο. Είναι υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο.

Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly

Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly είναι το προϊόν φροντίδας που δεν θα αποχωριστείτε αυτό το καλοκαίρι – αλλά θα μείνει στο μπάνιο σας και το χειμώνα! Μέσα στο διαχρονικά αγαπημένο βαζάκι Vaseline,το οποίο είναι δερματολογικά ελεγμένο, βρίσκεται το μυστικό που θα σας χαρίσει την πιο απαλή, λαμπερή επιδερμίδα: το Vaseline Cocoa Butter συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, επιδιορθώνει την ξηρότητα σε τραχιές ζώνες του σώματος (όπως οι σκασμένες φτέρνες), και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια διακριτικά λαχταριστή ευωδιά cocoa butter.

Αυτό το καλοκαίρι, στη λίστα με τα must-have των «ψαγμένων» beauty addicts βρίσκεται οπωσδήποτε και το νέο Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly!