Ο πιο εύκολος τρόπος να εξαφανίσεις τις λευκές τρίχες | 0 bovary.gr
Ο πιο εύκολος τρόπος να εξαφανίσεις τις λευκές τρίχες | 0 bovary.gr
L'OREAL PARIS

Ο πιο εύκολος τρόπος να εξαφανίσεις τις λευκές τρίχες


Το Magic Retouch, το πρώτο «μαγικό» spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών ήρθε στις ζωές μας πριν από περίπου 3 χρόνια και κατάφερε να τις αλλάξει ριζικά.

Φέτος επανέρχεται με μια μοναδική χιουμοριστική καμπάνια, την «οικογένεια Ρίζα» !

Για το λανσάρισμα 2 νέων προϊόντων Magic Retouch από την L’Oreal Paris, το brand δημιουργεί μια καμπάνια, η οποία γιορτάζει και εξυμνεί περισσότερο από ποτέ την ομορφιά και τη διαφορετικότητα καθώς και το πως αυτές οι δύο βασικές αξίες συνδέονται μεταξύ τους, δίνοντας νόημα στην φράση «Γιατί μας αξίζει».

Η συγκεκριμένη καμπάνια δίνει έμφαση στην μοναδικότητα του κάθε πρωταγωνιστή της, ενώνοντας αρμονικά brand ambassadors από πολύ διαφορετικές γενιές. Από την 24χρονη Luma Grothe στην 73χρονη Helen Mirren, όλοι μαζί συγκροτούν μια μεγάλη και ξεχωριστή οικογένεια, την οικογένεια Ρίζα.

Με όπλα της την εκπαίδευση και φυσικά τη χιουμοριστική διάθεση, η νέα αυτή καμπάνια αναδεικνύει μεταξύ άλλων ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο μοιράζεται όλη η οικογένεια, το πρόβλημα της ρίζας. Για να λύσουν το πρόβλημα αυτό, η L’Oreal Paris τους προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, τα οποία φυσικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχει το κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας τους μπορεί τελικά να βρει το προϊόν που τον καλύπτει στο 100%.
Χρησιμοποιώντας το Μagic Retouch μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου στη ρίζα και να εξαφανίσεις όλες τις ανεπιθύμητες λευκές ρίζες μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για τα μαλλιά σου;

Κι όμως, υπάρχει!

Η οικογένεια Magic Retouch εμπλουτίζεται και αποκτά 2 νέα μέλη, που έρχονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου και να καλύψουν τις επίμονες ρίζες, κάνοντάς σε να νιώθεις όμορφη όλη την ημέρα, no matter what !

Νέο Magic Retouch Dark Roots για ξανθές γυναίκες με σκούρα ρίζα.

Ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία γυναικών που προτιμά τα μαλλιά της ξανθά ενώ έχει σκουρόχρωμη ρίζα; Τρέχεις κι εσύ στο κομμωτήριο έντρομη, αμέσως μόλις βγει η σκούρα ρίζα σου, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική απόχρωση των μαλλιών σου;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, η L’Oreal Paris έχει τη λύση στο πρόβλημά σου, καθώς λανσάρει τη νέα σειρά Magic Retouch Dark Roots.

Concealer.

Η νέα αυτή φόρμουλα, χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να μετατρέψει την σκουρόχρωμη ρίζα σου σε ξανθιά. Πίσω στο ξανθό, σε 3’’.

Σε 2 αποχρώσεις οι οποίες γίνονται ένα με την πραγματική σου ρίζα – ανοιχτό ξανθό (9,3) και ξανθό χρώμα (7,3) - μπορεί να καλύψει όλο το εύρος των ξανθών γυναικών, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν.

Με το να επιστρέφεις στο ξανθό σου χρώμα χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου, τα βοηθάς να παρατείνουν τον χρόνο μεταξύ των βαφών και φυσικά έχεις ένα αναλλοίωτο αποτέλεσμα, μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Magic Retouch Precision για τις πρώτες λευκές τρίχες στους κροτάφους.

Τέλος, στις πρώτες λευκές τρίχες στους κροτάφους απαντά το Magic Retouch Precision που αποτελεί το πρώτο βουρτσάκι μαλλιών που εξαφανίζει αμέσως τις διάσπαρτες πρώτες λευκές τρίχες σε μια μόνο στιγμή.

Είναι η τέλεια λύση για να καμουφλάρει τις πρώτες λευκές τρίχες που εμφανίζονται στη ρίζα, ακόμα κ αν αυτές είναι κρυμμένες και διάσπαρτες, οπουδήποτε, οποτεδήποτε!

Μπορείς να χρησιμοποιείς το Magic Retouch Precision όσο συχνά θες, αφού το χρώμα του διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο. Το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι ακριβείας σου επιτρέπει να καλύπτεις τα λευκά σου με απόλυτη ακρίβεια, γρήγορα και εύκολα! Όχι πια λεκέδες. Όχι άγχος.

Διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις.

3-2-1..Done!

Το Dark Roots Concealer από τον Ιούνιο θα το βρείτε στα super markets και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Τo Magic Retouch Precision μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών!