Τέλεια ενυδατωμένο δέρμα με το L'eau Micellaire του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
Τέλεια ενυδατωμένο δέρμα με το L'eau Micellaire του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL

Τέλεια ενυδατωμένο δέρμα με το L'eau Micellaire του οίκου Chanel


Ο γαλλικός οίκος Chanel έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον τομέα του μακιγιάζ, όσο και στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η συλλογή προϊόντων καθαρισμού, «THE CLEANSING COLLECTION by CHANEL» είναι σχεδιασμένη για όλους, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος, τις προτιμήσεις ύπνου αλλά και το μακιγιάζ.
Προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, από την πρώτη εφαρμογή των προϊόντων στο πρόσωπο.  

Φέτος, το 2019 πρωτοπορεί και έρχεται στο προσκήνιο, εγκαινιάζοντας το L'EAU MICELLAIRE, ένα προϊόν αποτελούμενο από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Προσαρμοσμένο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα, το L'EAU MICELLAIRE προσφέρει τέλεια εφαρμογή σε πρόσωπο, μάτια και χείλη, καθαρίζει και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ. 

Εμπλουτισμένο με ένα προβιοτικό μόριο που προστατεύει και εξισορροπεί το φυσικό οικοσύστημα του δέρματος, το L'EAU MICELLAIRE σέβεται το φραγμό του δέρματος και το pH της επιδερμίδας.

L'EAU MICELLAIRE
L'EAU MICELLAIRE

Χωρίς οινόπνευμα, στη σύστασή του συνδυάζει δύο θαλάσσιες δραστικές ουσίες: την depolluting blue microalgae και ένα εκχύλισμα θαλάσσιου σαλινοκονίου, το marine salicornia extract που ενισχύει το δέρμα. 

Διαθέτει φυσικό μηχανισμό καταπολέμησης της ρύπανσης, ενώ μπορεί και προστατεύει τα κύτταρα από μικροτραυματισμούς. Όσον αφορά το θαλάσσιο εκχύλισμα salicornia, λόγω της ικανότητας αυτορύθμισης των επιπέδων νερού, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα μετά από την πρώτη κι όλας εφαρμογή είναι ένα δέρμα καθαρό, λαμπερό, με απαλή υφή.

Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Κάνετε 4 πατήματα της αντλίας του L'EAU MICELLAIRE σε ένα βαμβάκι. Με απαλές κινήσεις εφαρμόστε το σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα έως ότου το βαμβάκι είναι εντελώς καθαρό. 

Χρησιμοποιήστε διαφορετικό βαμβάκι για κάθε μάτι. Αν χρειαστεί, κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα πάνω από τις βλεφαρίδες και στη συνέχεια σκουπίστε προς τα κάτω από τη βάση των βλεφαρίδων. 

Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ και δείτε απολαύστε άμεσα τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα σας!

* Δοκιμές in vitro.