Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
FREZYDERM

Ηλιοθεραπεία μέρα μεσημέρι στο πιο ωραίο πάρκο της Αθήνας


Βρίσκεσαι στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο, ή κάπου στην πόλη. Κι ονειρεύεσαι.

Ονειρεύεσαι καλοκαίρια με ξεγνοιασιά, ήλιο και λίγο ελεύθερο χρόνο παραμάσχαλα. Μπορεί και να σχεδιάζεις διακοπές χωρίς εισιτήρια. Ή πιθανόν να τα έχεις όλα προγραμματίσει όπως πρέπει κι απλώς να περιμένεις να’ρθει η ώρα τους. Σε βλέπεις ήδη σε δροσερά Airbnb δωμάτια και ανεμιστήρες να δουλεύουν στο φουλ. Σε τοποθετείς σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπου σου σερβίρουν τεράστιες πιατέλες από φρέσκα φρούτα. Σχεδιάζεις με το τίποτα.

Ξέρεις ότι έτσι κι αλλιώς είναι μαγεία να σχεδιάζεις. Χαμογελάς, ε;

Βούτα τώρα ένα βιβλίο από το τραπέζι με τις παρατημένες ελπίδες σου, βγάλε ρολόι, βάλε γυαλιά ηλίου, πιάσε τα αντηλιακά από τον πάγκο του μπάνιου, βρες την πετσέτα με τις πιο ωραίες στιγμές καλοκαιριού με αεράκι και το τίποτα να παίζει μελωδικές νότες αισιοδοξίας και προσγειώσου στο κοντινότερο πάρκο.  

Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης

Ξεσήκωσε ιδέες από το δικό μου σκηνικό. Ένα σκηνικό που στήθηκε στο κέντρο της πόλης. Στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου το στρες ολούθε κομποζάρει με την κίνηση στους δρόμους της πόλης. Κι όμως, εκεί, ανήσυχοι έφηβοι κάνουν με πάθος skate και περνούν από τη μία πίστα στην άλλη απολαμβάνοντας σωστά και λάθη, ερωτευμένα ζευγάρια φιλονικούν με το μέλλον τους, προσθέτοντας τζούρες αγάπης στο παρόν τους, ενώ νέες μαμάδες επιτρέπουν μια στιγμή ανεμελιάς στο φορτωμένο ωράριό τους.

Κι είναι παντού και σκόρπια δραστήρια κορίτσια της πόλης, που έχουν φύγει από το γραφείο, ή το σπίτι τους για να ξαποστάσουν σε μια σκιά.

Αντηλιακό, βιβλίο, γυαλιά και δροσερές σκέψεις. Όλα αραδιασμένα γύρω μου και μπροστά μου μετρώντας ωραίες σχέσεις, δημιουργικές δουλειές και μικρές στιγμές καλοκαιριού. Εδώ, στην τοποθεσία κέντρο της πόλης νιώθω προστατευμένη. Και δεν είμαι μόνη. Μοιράζομαι συνομωτικές ματιές, όνειρα κι αντηλιακά με τα κορίτσια της εποχής.

Η μία απολαμβάνει κεράσια. Η άλλη βερίκοκο. Και δίπλα μια ακόμη κερνάει καρπούζι. 

Φτιάξε το δικό σου σκηνικό στην πόλη κι αφέσου στον λίγο χρόνο που σου δίνεις. Επίτρεψε στον ήλιο να κάνει το θαύμα του και στο αντηλιακό να κάνει τη δουλειά του.

πι.ες: Τα αντηλιακά της Frezyderm σε παροτρύνουν να βρεις χρόνο για σένα και να απολαύσεις στιγμές προστασίας και ξεγνοιασιάς ΚΑΙ στην πόλη σου.

Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης

Το SUN SCREEN VELVET FACE 50+  είναι ιδανικό αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και θες ματ όψη. Είναι διάφανο και βελούδινο. Απαλύνει τις λεπτές γραμμές κι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Το SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+  είναι το must-have αντηλιακό με χρώμα για την πιο διάφανη και φίνα κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Το αγαπώ πολύ!

Και το SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+ είναι ό,τι πιο ανάλαφρο σε αντηλιακό σώματος για πολύ υψηλή προστασία, με βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα. Σούπερ δροσερό και πολύ ευχάριστο στη χρήση του.