Γυναίκα με ξανθά μαλλιά/Photo by Maxx Miller on Unsplash
Γυναίκα με ξανθά μαλλιά/Photo by Maxx Miller on Unsplash
BOTANICALS

Η L’Oreal Paris λανσάρει την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanicals Fresh Care


Η L’ Οreal Paris αφοσιωμένη στη γυναικεία ομορφιά, λανσάρει μια νέα γενιά φυτικών προϊόντων εμπνευσμένα από τη φύση και την ισχύ της επιστήμης.

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanicals Fresh Care αποτελεί μια φυτική σειρά με eco- friendly φιλοσοφία, η οποία έχει σχεδιαστεί σεβόμενη τόσο την ποιότητα των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής, όσο και το περιβάλλον, τις πηγές των προϊόντων και τις κοινότητες των παραγωγών.

Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

Αγνά φυτικά συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και την άριστη  ποιότητά τους επιλέγονται προσεχτικά με σεβασμό στη διαδικασία εκχύλισης και τη φιλοσοφία της «ανανεώσιμης ενέργειας». Οι πρώτες ύλες συλλέγονται με προσοχή και με ειδικά προσαρμοσμένες διαδικασίες εκχύλισης ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα και η λειτουργικότητα τους που βρίσκεται στη δύναμή της φύσης.

Χρησιμοποιείται η διαδικασία της ψυχρής πίεσης στην περίπτωση των έλαιών από σπόρους, αυτή της θερμής απόσταξης στην περίπτωση των αιθέριων ελαίων, και η διαδικασία του μουλιάσματος για άλλες θερμό-ευαίσθητες συνθέσεις.

Η σειρά Botanicals Fresh Care έχει αναπτύξει ειδικές συνθέσεις για να εκπληρώσουν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών, χρησιμοποιώντας μια ειδική σύνθεση από λάδι σόγιας και καρύδας, ώστε τα μαλλιά να αποκτούν αμέσως απαλή υφή και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Botanicals Fresh Care Argan & Safflower – σειρά θρέψης για ξηρά μαλλιά με έλαια αργκάν και σαφράν.

Για εσάς που έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, τη λύση δίνουν το έλαιο αργκάν & το έλαιο σαφράν, καθώς τα βασικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων φυτικών συστατικών είναι ότι αναδομούν τα μαλλιά απαλά από τη ρίζα ως τις άκρες.

Botanicals Fresh Care Ginger & Coriander – σειρά ενδυνάμωσης για εύθραυστα μαλλιά με εκχύλισμα τζίντζερ και έλαιο κορίανδρου.

Δε χρειάζεται να αγχώνεστε πια για τα εύθραυστα μαλλιά σας, απλά αγαπήστε τα και φροντίστε τα με τη νέα σειρά ενδυνάμωσης με εκχύλισμα τζίντζερ & έλαιο κορίανδρου. Η σύστασή της μπορεί ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή να θωρακίσει τα μαλλιά σας και να μειώσει τη φθορά.

Botanicals Fresh Care Rose & Geranium – σειρά λάμψης χρώματος για βαμμένα μαλλιά με έλαιο ροδοπέταλων και αιθέριο έλαιο γερανίου.



Η σειρά αυτή με πρώτες ύλες τα έλαια ροδοπέταλων και τα αιθέρια έλαια γερανιού έχει δημιουργηθεί για να ανανεώσει τη λάμψη των μαλλιών σας και να θωρακίσει το χρώμα τους.

Botanicals Fresh Care Lavender – σειρά ενυδάτωσης της κεφαλής με το απαλό άγγιγμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

Η σειρά αυτή με πρώτες ύλες από λεβάντα, έχει δημιουργηθεί για να δώσει στα μαλλιά σας την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα. Καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής με το απαλό άγγιγμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας να δημιουργήσουμε την νέα γενιά φυσικών και υψηλής τεχνογνωσίας μεθόδων η οποία συνοψίζεται στη νέα σειρά Botanicals Fresh Care με 98% φυσικής προέλευσης συστατικά στα conditioners, τις μάσκες και τα treatments μας για αποδεδειγμένα καλύτερα αποτελέσματα. Η σειρά Botanicals έχει αναπτυχθεί με στόχο να χαρίσει αυθεντική υπογραφή στην περιποίηση μαλλιών με μοναδικές υφές και αρώματα, αλλά και με φυσικά συστατικά τα οποία δείχνουν σεβασμό στη σύνθεση και το περιβάλλον.

Οι vegan φόρμουλες δεν εμπεριέχουν ζωικά συστατικά, ενώ η σειρά αυτή λέει «όχι» στο animal testing. Επιπλέον, όλες οι φόρμουλες της σειράς Botanicals είναι βιοδιασπόμενες σε μεγάλο βαθμό (minimum στο 94%) και έχουν δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον» δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Scientific Communications Director της L’Oreal Paris.

Είμαστε αφοσιωμένοι στον καταναλωτή και στον πλανήτη.

Η δέσμευση μας: Κατανάλωση με υπευθυνότητα.

Αναζητάμε τα φυσικά συστατικά της σειράς Botanicals σε ποσότητες που δεν υπερβαίνουν αυτά που μπορεί η φύση να παρέχει ώστε να μην εξαντλούνται οι πηγές των φυσικών πόρων. Όλα τα φυσικά συστατικά έχουν επιλεγεί με γνώμονα τον υψηλό δείκτη φυσικότητας, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι έχουν εξαχθεί με αξιόπιστες διαδικασίες. Τέλος, στο μέτρο του δυνατού, επιλέγουμε βιώσιμα συστατικά από συγκεκριμένες πηγές με βιολογικές διαδικασίες.

«Ο κόσμος μας είναι το μέλλον μας»

«Η σειρά Botanicals δεν είναι απλώς κατασκευασμένη από φυσικά συστατικά, αλλά οι συσκευασίες είναι επίσης προστατευμένες σε οικολογικά μπουκάλια, από ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά. To packaging της σειράς Botanicals Fresh Care έχει μελετηθεί προσεχτικά και έχει επιλεγεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Η συσκευασία των σαμπουάν έχει μελετηθεί και επιλεγεί με κριτήριο τη χαμηλότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον. Οι συσκευασίες μας έχουν δημιουργηθεί από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Τελευταία, έχει παρατηρηθεί ότι οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αξία που μπορούν να έχουν αυτά τα μπουκάλια δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Ο eco-friendly σχεδιασμός δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή των Botanicals Fresh Care αφού απομακρύνει το περιεχόμενο των μπουκαλιών, όχι μόνο να μην τα πετάξει στον κάδο αλλά πολύ περισσότερο να τα χρησιμοποιήσει και για κάποια άλλη χρήση.» δήλωσε η Caroline Westrich, Product development Brand Manager της L’Oreal Paris