Βρήκαμε το λάδι μαυρίσματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ! | 0 bovary.gr
Βρήκαμε το λάδι μαυρίσματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ! | 0 bovary.gr
LAOUTA SHOP

Βρήκαμε το λάδι μαυρίσματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!


Η πρώτη κίνηση που κάνω πάντα, όταν είναι να αγοράσω κάποιο skincare προϊόν είναι να το ανοίξω να το μυρίσω.

Ενυδατική κρέμα προσώπου, σώματος, αντηλιακό οποιοδήποτε προϊόν το ανοίγω, το μυρίζω και είναι το πρώτο κριτήριο για να δω αν θα το αγοράσω ή όχι.

Και η μυρωδιά που πάντα με τρελαίνει είναι αυτή των αντηλιακών. Είναι αυτό το άρωμα που με ταξιδεύει σε παραλίες, σε χαλαρώσε, σε καλοκαιρινές διακοπές που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη.

Πρόσφατα βρέθηκα στο κατάστηλα Laouta Shop για να ανακαλύψω τη νέα σειρά λαδιών μαυρίσματος με ιπποφαές και δείκτη προστασίας SPF 6. Ένα προϊόν απαραίτητο για το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ.

Η πλούσια σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά έλαια ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία UVA & UVB, προσφέροντας χρυσαφένιο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Όπως όλα τα προϊόντα laouta, η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στη φύση και στην ανάγκη προστασίας από τις επιπτώσεις του ήλιου. Παράλληλα, έχει δοθεί έμφαση στο αισθητικό ζητούμενο για όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Η νέα σειρά λαδιών μαυρίσματος από το laouta shop διατίθεται σε 3 αρώματα: σύκο, μαστίχα και κακάο.

Όλα τα προϊόντα της νέας σειράς «φιλοξενούνται» σε οικολογική συσκευασία από βιοπλαστικό ζαχαροκάλαμου.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις ανακαλύψεις το laouta shop, να σου πω ότι είναι ένα online beauty & style shop με πολύ ξεχωριστά, χειροποίητα προϊόντα που είτε παράγονται 100% από την ελληνική φύση, είτε στηρίζουν την οικολογική βιοτεχνία διεθνώς.

Με ένα click εδώ μπορείς να απολαύσεις online shopping και να μάθεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι για αυτό το beauty & style shop