Η νέα αρωματική σειρά της L’ Erbolario -Πολύτιμη σαν σπάνιο λαμπερό πετράδι | 0 bovary.gr
Η νέα αρωματική σειρά της L’ Erbolario -Πολύτιμη σαν σπάνιο λαμπερό πετράδι | 0 bovary.gr
04|07|2019 18:00
SHARE
L'ERBOLARIO

Η νέα αρωματική σειρά της L’ Erbolario -Πολύτιμη σαν σπάνιο λαμπερό πετράδι


Η L’Erbolario παρουσιάζει τη νέα σειρά Albero di Giada και σας καλεί σε ένα ταξίδι ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας!

Δροσερές νότες περγαμόντου με αισθησιακές πινελιές από κίτρινο τριαντάφυλλο και εξωτική βερβένα παντρεύονται σε ένα άρωμα διάφανο και γοητευτικό.

Σύμφωνα με το Feng Shui, το Albero di Giada ή αλλιώς «φυτό της τύχης» έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει θετική ενέργεια και να την αποδίδει στο περιβάλλον του.

Το όνομά του προέρχεται από το χρώμα των φύλλων του, το λαμπερό πράσινο του πολύτιμου Νεφρίτη.

Φυτό με απλή και αρμονική ομορφιά, φύλλα πράσινα σαν σπάνια πετράδια και άνθη μικρά λευκά σαν αστέρια.

Ανακαλύψτε τα τέσσερα μοναδικά προϊόντα της σειράς Albero di Giada: το άρωμα, το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος, το τζελ καθαρισμού και αφεθείτε στη φρέσκια, δροσερή και αέρινη αύρα του!

Άρωμα

Φρέσκο και σαγηνευτικό άρωμα που γεννιέται από το δέντρο του Νεφρίτη (Jade Plant) και κατακλύζει όποιον το φορά με θετική ενέργεια.

Νότες από Άνθη από Albero di Giada, Περγαμόντο, Κίτρινο Τριαντάφυλλο, Λευκό Τσάι, εξωτική Βερβένα και Κεχριμπάρι.

Αφρόλουτρο

Αφρόλουτρο με το πράσινο και λουλουδάτο άρωμα του Albero di Giada. Σύνθεση ιδιαίτερα απαλή με εξαιρετικά φυτικά συστατικά όπως απόσταγμα από Albero di Giada, έλαιο βαμβακιού και αμινοξέα κριθαριού. Ιδανικό και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

*Με 98% συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνες, θειούχα επιφανειοδραστικά, parabens,συνθετικές χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου

Γαλάκτωμα Σώματος

Απαλό γαλάκτωμα με ευχάριστη υφή και φίνο λουλουδάτο άρωμα. Χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα του σώματος χάρη στα  φυτικά συστατικά του: απόσταγμα από το Albero di Giada, Βούτυρο Καρύδας και Βούτυρο Καριτέ και βιταμίνη Ε από Σόγια.

*Με 98% συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνες, θειούχα επιφανειοδραστικά, parabens, συνθετικές χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου

Τζελ καθαρισμού για πρόσωπο & χέρια

Ένα απαλό τζελ καθαρισμού για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου με εκχύλισμα και απόσταγμα από το Albero di Giada που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την καθαρίζει αποτελεσματικά, χαρίζοντάς της απαλή και μεταξένια υφή.

*Με 98% συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνες, θειούχα επιφανειοδραστικά, parabens, συνθετικές χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου

Beauty Pochette

Οι πράσινες αρωματικές αποχρώσεις του Albero di Giada είναι η καρδιά αυτής της χαριτωμένης pochette, που περιέχει αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος σε μέγεθος ταξιδίου. Για να το έχετε πάντα μαζί σας ή να το κάνετε δώρο!