Η καμπάνια της La Roche-Posay για τo ευαίσθητο δέρμα | 0 bovary.gr
Η καμπάνια της La Roche-Posay για τo ευαίσθητο δέρμα | 0 bovary.gr
LA ROCHE-POSAY

Η καμπάνια της La Roche-Posay για τo ευαίσθητο δέρμα


Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό το ίδιο και οι ανάγκες του... #BetterLifeinBlue

Ιούνιος 2019, 3 πρωταγωνίστριες , 3 πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος. Ο φακός εστιάζει στο δέρμα, και στα μοναδικά στοιχεία που κάνουν κάθε γυναίκα μοναδική και όμορφη.

Ρυτίδες, γραμμές έκφρασης, ακμή, σημάδια, ερεθισμοί, είναι μερικές από τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος που καθιστούν κάθε δέρμα διαφορετικό.

Η Μυρτώ και ο Ιάσωνας με την ατοπική δερματίτιδα ….
Η Ισμήνη με τις πρώτες γραμμές έκφρασης…
Η Αναστασία με την ακμή που επιμένει…

Δείτε το Campaign video:

Όπως έδειξε μελέτη που των Δερματολογικών Εργαστήριων La Roche-Posay, πάνω από το 50% των σημερινών γυναικών δηλώνουν ότι έχουν ευαίσθητο δέρμα. Η ευαισθησία αυτή προκαλείται λόγω της εντονότερης απόκρισης των επιδερμιδικών νευρικών απολήξεων και της πτώσης του ορίου αντίδρασης και εκφράζεται με κλινικές ενδείξεις: ερυθρότητα, εξάψεις, ερεθισμός, κλπ.

Ωστόσο, η ευαισθησία του δέρματος μπορεί να έχει και πιο ύπουλες επιπτώσεις όπως στην ποιότητα ύπνου, την αυτοπεποίθηση και στη ψυχολογία των γυναικών. Αποστολή των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ευαίσθητου δέρματος με καινοτομικές συνθέσεις που προσφέρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και ανοχής.

Η Μυρτώ και ο Ιάσωνας με την ατοπική δερματίτιδα βρήκαν ανακούφιση στη σειρά Lipikar που καταπραΰνει άμεσα το ατοπικό δέρμα από το έκζεμα.
Δείτε εδώ:

Η Ισμήνη με τις πρώτες γραμμές έκφρασης εμπιστεύτηκε το Hyalu B5, την 1η δερματολογική, αντιρυτιδική φροντίδα που "γεμίζει" και επανορθώνει την επιδερμίδα.
Δείτε εδώ:

Η Αναστασία αντιμετωπίζει την ακμή που επιμένει με τη σειρά Εffaclar, που προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση για κάθε τύπο λιπαρού δέρματος. Εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με βέλτιστη ανοχή για τις σοβαρές ή μέτριες ατέλειες, τους φραγμένοι πόρους, την έντονη λιπαρότητα ή και τη ξηρότητα λόγω των ερεθιστικών φαρμακευτικών αγωγών.
Δείτε εδώ:

La Roche- Posay : ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η La Roche-Posay, μάρκα που συνιστούν πάνω από 90.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργήθηκε από έναν φαρμακοποιό το 1975 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Προσφέρει προϊόντα καθημερινής φροντίδας για κάθε τύπο δέρματος. Όλα τα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με δερματολόγους, για να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τις δερματολογικές θεραπείες και να ενισχύσουν τη συμμόρφωση και τις σωστές συνήθειες περιποίησης, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του δέρματός τους. Η La Roche-Posay δημιουργεί συνθέσεις εμπλουτισμένες με το αποκλειστικό Φυσικό Ιαματικό Νερό νερό της La Roche-Posay, πλούσιο σε Σελήνιο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στο Ιαματικό Κέντρο –το πρώτο Δερματολογικό Κέντρο στην Ευρώπη– για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Οι συνθέσεις των προϊόντων αναπτύσσονται βάσει ενός αυστηρού διαγράμματος ώστε να περιέχουν τον ελάχιστο δυνατό αριθμό συστατικών στη βέλτιστη συγκεντρώση. Επιπλέον, τα προϊόντα της La Roche-Posay υπόκεινται σε αυστηρές κλινικές δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η
ασφάλειά τους ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη La Roche-Posay, επισκεφθείτε το www.laroche-posay.com

Ευχαριστούμε το The Margi Hotel για τη φιλοξενία

Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. Το ίδιο και οι ανάγκες του.
#BetterLifeinBlue