Κορίτσι στην πισίνα/Photo by Anna Demianenko on Unsplash
Κορίτσι στην πισίνα/Photo by Anna Demianenko on Unsplash
BIOTEN

To bioten σου προτείνει το πιο εμπνευσμένο από τη φύση νεσεσέρ διακοπών!


Οι καλοκαιρινές σου διακοπές σου κλείνουν το μάτι.

Η βαλίτσα σου είναι σχεδόν έτοιμη με όλα όσα θα χρειαστείς για να εντυπωσιάσεις στο νησί. Έχεις σκεφτεί όμως τι θα χρειαστεί το δέρμα σου αυτό το καλοκαίρι;

Το bioten σου προτείνει τα πέντε must have προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ προκειμένου να μη χαθεί η φρεσκάδα, η ενυδάτωση & η λάμψη από την επιδερμίδα σου!

Hyaluronic Tissue Mask: Η μόνη μάσκα που αναδεικνύει την ομορφιά σου αντί να την κρύβει! Μια υφασμάτινη μάσκα bioten με υαλουρονικό οξύ στο νεσεσέρ σου είναι απαραίτητη για τις διακοπές σου! Η μάσκα αυτή αποτελεί την ιδανική λύση καθώς, πέρα από τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει, εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, για άμεση ανανέωση της επιδερμίδας μετά τη χρήση.

Lip Balm Sun Protect: Απαλά χείλη, έτοιμα να αναδείξουν τα πιο ζωντανά χρώματα κραγιόν! Με το Sun Protect δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα καθώς προστατεύει από βλαβερές ακτίνες χάρη στο SPF 25 που περιέχει, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση στα χείλη με τις μοναδικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε.



Body Lotion Beloved Coconut: Ποτέ η απόλυτη ενυδάτωση δεν ήταν τόσο «νόστιμη»! Βάλε τη μοναδική lotion Beloved Coconut στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης, ταξίδεψε με το άρωμά της και χάρισε στο δέρμα σου 48ωρη ενυδάτωση και απόλυτη φροντίδα. Το αναζωογονητικό άρωμα καρύδας μεταμορφώνει την ενυδάτωση του σώματος μετά την παραλία σε υπέροχη εμπειρία home spa.



Detox Cleansing gel: Χάρη στο detox Cleansing gel o βαθύς καθαρισμός, η αποτοξίνωση και αναζωογόνηση είναι επιλογές που τώρα πια έχεις και στις διακοπές. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχει, δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τους ρύπους εξασφαλίζοντας μια φρέσκια αίσθηση στο δέρμα.



Detox κρέμα ημέρας: Όπου και αν απολαμβάνεις τον καλοκαιρινό ήλιο, βοήθησε την επιδερμίδα σου να λάμψει και να διατηρήσει τη νεανικότητά της με την κρέμα ημέρας bioten detox, με το βραβευμένο καινοτόμο σύμπλεγμα POLLU-BLOCK!



Φέτος θα είναι το καλοκαίρι σου! Ζήσε κάθε στιγμή στο maximum χαρίζοντας στο δέρμα σου τη φροντίδα που του αξίζει με τα αγαπημένα σου προϊόντα bioten.

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!