fbpx Nivea: Με σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα | BOVARY
Κορίτσι με καπέλο στον ήλιο/Photo by Meg Sanchez on Unsplash
Κορίτσι με καπέλο στον ήλιο/Photo by Meg Sanchez on Unsplash
SHARE
NIVEA

Nivea: Με σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα


Πρόσφατες έρευνες, που εξετάζουν το οικολογικό αποτύπωμα των αντηλιακών στο θαλάσσιο οικοσύστημα και ειδικότερα στα κοράλλια, έδειξαν ότι συγκεκριμένα UV φίλτρα που περιέχονται στα αντηλιακά και συγκεκριμένα το oxybenzone και το octinoxate είναι ύποπτα για τον αποχρωματισμό και τη λεύκανση των κοραλλιών (Coral Bleaching).

Τα κοράλλια είναι o βασικός πυλώνας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς περίπου το ένα τέταρτο των οργανισμών που ζουν στις θάλασσες εξαρτάται από αυτά. Με αυτά ως δεδομένα, αρκετές χώρες, αλλά και πολιτείες της Αμερικής όπως η Χαβάη και η Καλιφόρνια έχουν απαγορεύσει την χρήση των αντηλιακών που περιέχουν τα δύο αυτά συστατικά.

Η NIVEA SUN, ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των αντηλιακών, δεν χρησιμοποιεί αυτά τα συστατικά στις συνθέσεις της και επικεντρώνει τις προσπάθειές της όχι μόνο στο να προσφέρει το καλύτερο στον καταναλωτή αλλά και στο να μειώσει σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Η NIVEA στοχεύει πάντα σε περισσότερο βιώσιμες λύσεις για τα προϊόντα της, καθώς, τόσο η προστασία των θαλασσών όσο και η προστασία των κοραλλιών είναι ύψιστης σημασίας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η προστασία της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της NIVEA, που φροντίζει τους καταναλωτές από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία ως η Νο 1 μάρκα αντηλιακών. Το ίδιο σημαντική όμως είναι και η προστασία του περιβάλλοντος και η NIVEA επικεντρώνει τις έρευνές της και σε αυτό το κομμάτι, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με την καλύτερη δυνατή προστασία για όλους.

Μία ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα φέρνει σε όλους στην οικογένεια χαρά, ενέργεια και διάθεση για βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα! Τώρα με την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών NIVEA SUN για παιδιά κι ενήλικες μπορούμε να ζήσουμε το καλοκαίρι στο έπακρο, χωρίς να έχουμε τον φόβο των εγκαυμάτων και των ερεθισμών που προκαλούνται από τον ήλιο! Χωρίς τίποτε να μας περιορίζει και με τη NIVEA σύμμαχο, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το πιο αξέχαστο καλοκαίρι!

Απολαύστε άφοβα τον ήλιο με την εγγύηση της NIVEA SUN, της Νο.1 μάρκας αντηλιακής προστασίας στον κόσμο.

Με αφετηρία πάντα την φροντίδα ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων, η NIVEA SUN παρουσιάζει τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας για όλη την οικογένεια και μας χαρίζει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού κάτω από τον ήλιο!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς…είναι η εποχή που θέλουμε μόνο να αφεθούμε στην ζεστασιά του ήλιου απολαμβάνοντας ώρες ξεκούρασης στην παραλία και αμέτρητες βόλτες στους καλοκαιρινούς μας προορισμούς αλλά και στην πόλη! Είναι η εποχή, που μαζί με τα παιδιά, γινόμαστε κι εμείς παιδιά και χαιρόμαστε κάθε «ηλιόλουστη» στιγμή της καλοκαιρινής πια καθημερινότητάς μας!

Η NIVEA αγαπάει το καλοκαίρι όπως όλοι μας, και φροντίζει ώστε να μπορεί όλη η οικογένεια να απολαμβάνει κάθε καλοκαιρινή στιγμή στο έπακρο!

Μοναδική προστασία για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από το παιχνίδι των παιδιών κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο!

Η ενέργειά τους, οι χαρούμενες φωνές τους γεμίζουν τα καλοκαίρια μας και το μόνο που θέλουμε είναι να τους χαρίζουμε όλο και περισσότερες τέτοιες στιγμές. Η παιδική επιδερμίδα ωστόσο, είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και στα εγκαύματα που προκαλούνται από τον ήλιο.

Με την ολοκληρωμένη σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play, η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια χρονιά και προσφέρει προϊόντα υψηλής αντηλιακής προστασίας, ειδικά σχεδιασμένα για να απαντούν στις αυξημένες ανάγκες της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας εξασφαλίζοντας το πιο ασφαλές παιχνίδι κάτω από τον ήλιο. Οι υψηλοί και πολύ υψηλοί δείκτες SPF που περιέχουν, παρέχουν σίγουρη αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος από τη βλαβερή UV ακτινοβολία ενώ η ειδική περιποιητική του σύνθεση υποστηρίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Παράλληλα η διπλά αδιάβροχη σύνθεση των παιδικών αντηλιακών NIVEA SUN επιτρέπει αδιάκοπο και ξέγνοιαστο παιχνίδι τόσο έξω στην παραλία όσο και μέσα στη θάλασσα.

Τα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN Kids Protect & Play

Η νέα σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play για πρόσωπο και σώμα, προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η παιδική επιδερμίδα: φροντίδα και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Ειδικά σχεδιασμένα για να «απαντούν» στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών, παρέχουν υψηλή και πολύ υψηλή προστασία χάρη στους δείκτες SPF που περιέχουν, προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες UV, ενώ ταυτόχρονα χάρη στην διπλά αδιάβροχη σύνθεσή τους, αποτελούν «ασπίδα» προστασίας ακόμα και μέσα στο νερό και υπόσχονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού μέσα κι έξω από την θάλασσα. Μόνη έγνοια; Να εφαρμόζουμε το αντηλιακό κάθε δύο ώρες και φυσικά μετά το κολύμπι και το σκούπισμα με την πετσέτα για προστασία που διαρκεί!

Ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, η ανανεωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA έρχεται σε διαφορετικές συσκευασίες – Lotions, Pump Sprays και Trigger Sprays - για να μπορούν τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και οι γονείς τους να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους.