Η La Prairie γιόρτασε την Παγκόσμια Μέρα Χαβιαριού  | 0 bovary.gr
Η La Prairie γιόρτασε την Παγκόσμια Μέρα Χαβιαριού | 0 bovary.gr
01|08|2019 12:17
SHARE
LA PRAIRIE

Η La Prairie γιόρτασε την Παγκόσμια Μέρα Χαβιαριού


Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, γιόρτασε στις 18 Ιουλίου την Παγκόσμια Μέρα Χαβιαριού.

Το Χαβιάρι, γνωστό από την αρχαιότητα, αναγνωρισμένο και ως «ο Μαύρος Χρυσός της Γεύσης» είναι ίσως το ακριβότερο έδεσμα στον κόσμο και αποτελεί σύμβολο κύρους, οικονομικής ευημερίας και πλούτου.

Το 1987, η La Prairie πραγματοποίησε την πρωτοποριακή επιλογή της χρήσης του εκχυλίσματος από Χαβιάρι, προερχόμενο από τα πλούσια βάθη της θάλασσας, για να χαρίσει στην επιδερμίδα ότι πιο πολύτιμο μπορεί να προσφέρει η φύση.

Σε αναζήτηση για την πιο απολαυστική περιποίηση της επιδερμίδας, η La Prairie αποκάλυψε στον κόσμο τη μοναδική δύναμη του χαβιαριού για θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
 

Ο ελβετικός οίκος κατέχει αδιαμφισβήτητα εξειδίκευση στο χαβιάρι, γνωρίζοντας τα πάντα για τα οφέλη του στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie πραγματοποίησε μια ολοήμερη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Βουλιαγμένη για να γιορτάσει μαζί με Δημοσιογράφους Ομορφιάς την Παγκόσμια Μέρα Χαβιαριού.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεμάτη πολυτέλεια και τέχνη.

Ο χώρος της εκδήλωσης στον οποίο η La Prairie υποδέχθηκε τις καλεσμένες της ντύθηκε στα χρώματα των τεσσάρων εικονικών συλλογών του οίκου.

Η La Prairie είχε τη χαρά να έχει κοντά της την κυρία Δάφνη Ζουμπουλάκη η οποία ως ειδήμων μίλησε για την τέχνη με την οποία ο Ελβετικός οίκος είναι συνδεδεμένος εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια.

Ενώ, για 2η συνεχόμενη χρονιά είχε κοντά της την ελληνική εταιρεία παραγωγής χαβιαριού «Thesauri» που παρουσίασε στις παρευρισκόμενες το πολύτιμο έδεσμα, μίλησε για τον τρόπο παρασκευής του και προχώρησε σε ένα degustation χαβιαριού ποικιλίας Osetra.

Η ημέρα έκλεισε με ένα γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.