Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
19|08|2019 13:37
SHARE
NAILS

Αυτό το υπέροχο χρώμα στα νύχια της Κάλεϊ Κουόκο είναι η τελευταία τάση για το φθινόπωρο του 2019


Η επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι εύκολο πρότζεκτ. 

Έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα, τόσο με την ίδια σας την ψυχολογία, όσο και με την εμφάνισή σας. Αν είστε από αυτές που χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να επανέλθετε, σας καταλαβαίνουμε. Same here. Πάρτε τον χρόνο σας (όσο μπορείτε) και ξεκινήστε με μικρά πράγματα που θα κάνουν τη μετάβαση από το ζεστό καλοκαίρι στο πιο δροσερό φθινόπωρο.

Δύο από τα πιο απολαυστικά πράγματα που θα σας επαναφέρουν χωρίς να σας ταράξουν είναι τα νέα trend στη μόδα και την ομορφιά. Η ανανέωση δημιουργεί ελπίδα και η ελπίδα ως γνωστόν πεθαίνει τελευταία. 

Ας πάμε όμως στα του Beauty και τα λίγο ξεφτισμένα, λίγο ξεβαμμένα και πολύ ταλαιπωρημένα νύχια σας. Γνωρίζετε καλά πως ένα ωραίο mani-pedi θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης, καθώς και πιο περιποιημένα άκρα. Κλείστε λοιπόν ραντεβού ή αν πιάνει το χέρι σας, ετοιμάστε ένα απόγευμα περιποίησης άκρων στο σπίτι με μουσικούλα και γιατί όχι, 2 φίλες και κοκτέιλ. 

Για λίγο ακόμη μπορείτε να έχετε το νέον μωβ ή το κοραλί και το λευκό που σας έβγαλε ασπροπρόσωπες στο νησί. Ο Σεπτέμβρης του 2019 ωστόσο έχει άλλα σχέδια. Και χρώματα. Όπως αυτό το σκούρο βερνίκι σε black raspberry τόνους που επέλεξε η Κάλεϊ Κουόκο και ανέβασε στο Instagram της η μανικιουρίστ των σελέμπριτι Τζούλι Καντάλεκ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φορά το Rouge Noir της Chanel, το οποίο θεωρείται -σύμφωνα πάντα με τη μανικιουρίστ- η τελευταία τάση του φθινοπώρου. Και όχι μόνο. Όλες οι αποχρώσεις κοντά σε αυτό το χρώμα θα έχουν την τιμητική τους, καθώς συνδυάζουν την κομψότητα με το κλασσικό. Κάτι που αυτό το φθινόπωρο είναι το ζητούμενο στην ομορφιά.  

Instagram
Instagram
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel