Margot Robbie
Margot Robbie
CHANEL

Η λαμπερή Margot Robbie στην καμπάνια του νέου αρώματος Gabrielle Chanel Essence


Ο γαλλικός οίκος Chanel παρουσιάζει την διαφημιστική καμπάνια του αρώματος GABRIELLE CHANEL ESSENCE,  στο οποίο πρωταγωνιστεί η Margot Robbie ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο διάσημος Nick Knight.

Το άρωμα Gabrielle Chanel Essence αποτελείται από τέσσερα λευκά λουλούδια: γιασεμί, ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς και tuberose. Οικείο αλλά και τόσο ξεχωριστό από κάθε άλλο, το άρωμα είναι μια νέα οσφρητική εμπειρία που αποκαλύπτει μία πιο ζωντανή και πλούσια πλευρά.

Εμπνευσμένο από την ίδια την ακτινοβολία της Gabrielle, το άρωμα λάμπει με ένταση, καλώντας όλες τις γυναίκες να αποκαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό, να ακολουθήσουν το ένστικτό τους εκφράζοντας την ελευθερία τους και να μιλήσουν στο μυαλό τους. 

Στην καμπάνια βλέπουμε τη λαμπερή Margot Robbie να βρίσκεται στο κέντρο ενός ανεμοστρόβιλου λευκών και χρυσών πέπλων και να στριφογυρίζει με ένα κομψό χορό, υπό τη μουσική του Halo της Beyoncé.

Άρωμα Gabrielle Chanel Essence
Άρωμα Gabrielle Chanel Essence

Πρόκειται για την αλληγορία μιας λαμπερής και εκπληρωμένης θηλυκότητας. Η καμπάνια αντηχεί τη ζωή και την προσωπικότητα της Gabrielle Chanel, μιας πρωτοποριακής γυναίκας που πήγε ενάντια στα πιστεύω της κοινωνίας εκείνης της εποχής και επέβαλε το δικό της προσωπικό και επαγγελματικό πεπρωμένο.

«Αποφάσισα ποια θέλησα να είμαι και αυτό είμαι», είπε, επαναβεβαιώνοντας ότι τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό για την ίδια από την ελευθερία της.

Μετά τη γέννηση μιας επαναστατικής γυναίκας που βλέπει τον ορίζοντα ανοιχτό προς την ελευθερία της, όπως φαίνεται στο πρώτο κεφάλαιο του αρώματος Gabrielle Chanel, παρακολουθούμε την εκπλήρωση των θέλω της στη δεύτερη ταινία. 

Γεμάτη κομψότητα, η Margot Robbie ενσαρκώνει μια ελεύθερη γυναίκα που έχει ανακαλύψει ποια είναι και το δείχνει στον κόσμο. Σίγουρη και ήρεμη, είναι σε απόλυτη αρμονία με τις επιθυμίες της, έχοντας πλήρη έλεγχο της ζωής της και του πεπρωμένου της. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες, καθώς η Gabrielle Chanel ήταν και εξακολουθεί να είναι σήμερα μία ξεχωριστή προσωπικότητα. 

Η Margot Robbie είναι επίσης μία γυναίκα που ξεχωρίζει στην εποχή μας για τις δράσεις και τις δεσμέυσεις της σε οργανισμούς προστασίας ανθρώπινων δικαιώματων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των γυναικών στην κινηματογραφική βιομηχανία.