Benefit Cosmetics
Benefit Cosmetics
SEPHORA

Σταμάτα ό,τι κάνεις και μπες στα Sephora για να βρεις πρώτη τις πιο μεγάλες προσφορές


Δεν υπάρχουν πολλοί οι λόγοι να αγαπήσουμε το μήνα Σεπτέμβριο. Είναι ο μήνας που μάς βάζει πίσω στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ωστόσο είναι και ο μήνας της ανανέωσης.

Ο μήνας που τα νέα λανσαρίσματα, τα ολοκαίνουρια beauty products καταφθάνουν στα αγαπημένα μας Sephora. Beauty junkies και όχι μόνο ελάτε να περιηγηθούμε στα πιο περιζήτητα exclusive beauty brands του κόσμου!

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ξεκάθαρα πως αυτό το φθινόπωρο θα χρειαστούμε... μεγαλύτερο νεσεσέρ και αυτό γιατί τα αποκλειστικά makeup brands των Sephora - aka Fenty Beauty by Rihanna, Benefit, Huda, Anastasia Beverly Hills, Kat Von D, Milk, Nars– φέρνουν τόσο συγκλονιστικά προϊόντα μακιγιάζ που δε θα ξέρουμε ποια να αγοράσουμε.

Επιπλέον ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος είναι ότι αυτή τη στιγμή που εσύ διαβάζεις αυτό το άρθρο, τρέχουν μοναδικές προσφορέςστο Sephora e-shop για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Hurry up!

Ακόμα και αν έχεις περιορισμένο budget μετά τις διακοπές, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να φρεσκάρεις το νεσεσέρ σου. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βρεις τα exclusive brands των Sephora σε τέτοιες τιμές! 

Too Faced
Too Faced

Πληκτρολόγησε www.sephora.gr και ανακάλυψε αποκλειστικά brands με έκπτωση 20%! 

Και σε αυτό το σημείο, θέλω να μοιραστώ μαζί σου μία ακόμη πληροφορία. Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις πηγές μου, τη σκυτάλη θα πάρει ένα αγαπημένο makeup brand από την Αμερική, που προκαλεί παγκόσμια φρενίτιδα με κάθε καινούρια συλλογή που λανσάρει. Μήπως μπορείς να καταλάβεις ποιο είναι; 

Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills

Τέλος μην ξεχνάς ότι σε μόνιμη βάση στο Sephora e-shop υπάρχουν μοναδικές προσφορές, που ανανεώνονται πολύ συχνά και μπορείς να ανακαλύψεις τόσο προϊόντα μακιγιάζ όσο και πραγματικά διαμαντάκια του skincare, σε αποκλειστικά brands των Sephora και όχι μόνο!

Milk
Milk

Τελικά ο Σεπτέμβριος δεν είναι και τόσο κακός μήνας. Συμφωνείς;