Ξανθά μαλλιά/Unsplash
Ξανθά μαλλιά/Unsplash
NATURE BOX

Ανακαλύψτε τη φυσική σας ομορφιά με το Nature Box!


Με έμπνευση τα πρότυπα της κλασσικής ομορφιάς, το Nature Box γεμίζει κάθε πλευρά της ζωής μας με θετική ενέργεια!

Με στόχο τη βιωσιμότητα και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, οι τέσσερις μοναδικές Vegan σειρές προϊόντων Nature Box με φυσικά έλαια 100% Cold Pressed και συσκευασίες από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία περιποίησης, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά των μαλλιών. Η διαδικασία Cold-Press αποτελεί μία premium μέθοδο εκχύλισης ελαίων που απαιτεί χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την υψηλή ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά του καρπού ή του φρούτου.

Η φιλοσοφία του Nature Box

Ο τρόπος ζωής στις μέρες μας οδηγείται από την αίσθηση υπευθυνότητας και τις αξίες της βιωσιμότητας. Η γενιά των millennials εμπνέει, δημιουργεί τάσεις και επιλέγει αυθεντικά και συνειδητά τη φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας! Το Nature Box, υιοθετώντας την παγκόσμια αυτή τάση, προσφέρει ό,τι καλύτερο από τη φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Τα δώρα της φύσης σε ένα μπουκάλι, μέσω της διαδικασίας Cold-Press

Τα έλαια που εκχυλίζονται μέσω της διαδικασίας Cold Press είναι ποιοτικά ανώτερα από τα υπόλοιπα έλαια, καθώς διατηρούν εξολοκλήρου την υψηλή διατροφική τους αξία. Γι’ αυτό είναι γνωστά και ως μερικά από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ομορφιάς. Οι τέσσερεις μοναδικές σειρές προϊόντων Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Αβοκάντο, Βερίκοκο, Αμύγδαλο και Ρόδι. Τα έλαια που περιέχονται σε όλα τα Nature Box προϊόντα δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες (A, B, C, D, E), τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεσή , δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, ενώ τα σαμπουάν δεν περιέχουν ούτε sulfates, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό φίλτρο προστασίας και λάμψης στα μαλλιά σας χωρίς να τα βαραίνουν!

Για ένα καλύτερο μέλλον με το Nature Box

Συνδυάζοντας τη μοναδική ποιότητα και τις υψηλών προδιαγραφών τεχνικές παραγωγής με τη δέσμευση στηβιωσιμότητα, το Nature Box συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς υποστηρίζοντας μικροκαλλιεργητές στη παραγωγή βιώσιμων πρώτων υλών. Στην Ινδία συνεργάζεται με την εταιρία Solvay και το μη κερδοσκοπικό οργανισμό TechnoServe για την παραγωγή βιώσιμου καρπού guar, συστατικό το οποίο αποτελεί πρώτη ύλη όλων των προϊόντων της σειράς Nature Box. Αντίστοιχα στη Νιγηρία, με τον αναπτυσσόμενο οργανισμό Solidaridad, με στόχο την παραγωγή βιώσιμου ελαίου φοίνικα, ενός ακόμα από τα συστατικά της σειράς. Τέλος το 25% της συσκευασίας των προϊόντων είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Κάντε UNBOX τη φυσική σας ομορφιά και αναδείξτε το πιο όμορφο κομμάτι του εαυτού σας!

Nature Box Avocado

Tα Cold Pressed έλαια Avocado προστατεύουν και προσφέρουν βαθιά αναδόμηση στα μαλλιά.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και κρέμα περιποίησης.

Nature Box Ρόδι

Τα Cold Pressed έλαια Ροδιού προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, διατηρώντας το ζωντανό για έως και 12 εβδομάδες.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Nature Box Αμύγδαλο

Τα Cold Pressed έλαια Αμυγδάλου προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ανάλαφρο όγκο και μοναδική απαλότητα

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και leave-in spray όγκου.

Nature Box Βερίκοκο

Τα Cold Pressed έλαια Βερίκοκου προστατεύουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και leave-in spray λάμψης.