Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Paris ενώνουν τις δυνάμεις τους | 0 bovary.gr
Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Paris ενώνουν τις δυνάμεις τους | 0 bovary.gr
L’OREAL PARIS

Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Paris ενώνουν τις δυνάμεις τους


Δύο εμβληματικά παριζιάνικα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν μια limited edition συλλογή μακιγιάζ, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ξανά.

Ο οίκος KARL LAGERFELD και η L’Oréal Paris, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια επετειακή συνεργασία που επισφραγίζεται με τη δημιουργία μιας ξεχωριστής σειράς προιόντων μακιγιάζ.

Η νέα αυτή σειρά θα χαρακτηρίζεται από θηλυκές αποχρώσεις με μερικές πινελιές rock-chic, ενώ το βασικό look της σειράς, έχει σαν στόχο να συνδυάσει την κομψότητα με τη φρέσκια αισθητική. Έχοντας την παριζιάνικη αισθητική ως αφετηρία, τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L’Oréal Paris, μοιράζονται ένα κοινό όραμα βασισμένο στην κομψότητα, το στυλ και την καινοτομία. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Karl κάποτε, «Αύριο, μπορεί να είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είμαι σήμερα» - φράση από την οποία εμπνέεται και η συγκεκριμένη συλλογή και προσκαλεί τις γυναίκες να την εξερευνήσουν.

«Για τη L’Oréal Paris, όλες οι συνεργασίες με οίκους μόδας αποτελούν τιμή, αλλά αυτή η συγκεκριμένη είναι για εμάς εξαιρετικά σημαντική. Από τη μία, ο Karl ανέτρεψε το κατεστημένο, με στόχο να δημοκρατικοποιήσει τη μόδα και από την άλλη η L’Oréal Paris έχει δεσμευτεί να δημιουργεί τάσεις με βάση τους κανόνες και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας στον τομέα της ομορφιάς. Η νέα αυτή συλλογή μακιγιάζ έχει γεννηθεί εξολοκλήρου από τη δημιουργική σχέση που μας συνδέει: το rock-chic πνεύμα του οίκου KARL LEGERFELD και το όραμα ενδυνάμωσης των γυναικών μέσα από την ομορφιά της L’Oréal Paris», δήλωσε η Global Brand President της L’Oreal Paris Delphine Viguier.

Δύο εμβληματικά brands, ένα όραμα βασισμένο στην ομορφιά.



Αυτή η Limited edition συλλογή μακιγιάζ εξυμνεί το DNA του brand KARL LAGERFELD. Μοναδικές αποχρώσεις και φινιρίσματα, δημιουργούν μια εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικά looks, από φυσικές αποχρώσεις ιδανικές γιακαθημερινά looks έως και εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις για τολμηρά βραδινά looks. Φυσικά, όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της L’Oréal Paris, σε προϊόντα με επαναστατική τεχνολογία και στην τεχνολογία χρωμάτων που έχει αναπτύξει. Η συσκευασία, αποτελεί αφιέρωμα στην μοναδική παριζιάνικη αισθητική του οίκου KARL LAGERFELD: μονόχρωμες ασπρόμαυρες συσκευασίες διακοσμημένες με την υπογραφή του σχεδιαστή.



«Αυτή η σειρά μακιγιάζ εκφράζει ακριβώς την αισθητική που πρεσβεύει το brand KARL LAGERFELD και φυσικά το είδος της ομορφιάς που και ο ίδιος ο Karl αγαπούσε. Εξυμνεί το όραμά του για το μακιγιάζ, το οποίο ήταν πολύ συγκεκριμένο. Oρίζει ξεκάθαρα τους κώδικες του και έχει μια διαισθητική και ακριβή προσωπικότητα. Απομονώσαμε αυτά τα στοιχεία – τα χρώματα που αγαπούσε, το είδος του μακιγιάζ που αγαπούσε, ακόμα και την αίσθηση του χιούμορ του – και τα μετατρέψαμε στην συλλογή KARL LAGERFELD x L’Oréal Paris», δήλωσε η Caroline
Lebar Head of Image and Communication Maison KARL LAGERFELD.

Έχουμε όλοι ένα στοιχείο του Karl.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η σειρά KARL LAGERFELD x L’Oréal Paris, συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή καμπάνια εμπνευσμένη από τις πιο εμβληματικές του “Karlisms”. Έχοντας επιλέξει να γιορτάσουμε την ουσία του ποιος στα αλήθεια ήταν ο Karl, αυτά τα ρητά – ηχογραφημένα από ένα cast από spokesmodels - αποτελούν το soundtrack βάσει του οποίου ηχεί αυτή η καμπάνια και έχουν ακόμα χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση για τα ονόματα των αποχρώσεων των κραγιόν της σειράς.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS MASCARA

Με την rock-chic διάθεσή που την χαρακτηρίζει, η μαύρη μασκάρα εκφράζει ξεκάθαρα τον Karl – ένα μάθημα αφιερωμένο στην υπερβολή. Το μοναδικό τρίχινο βουρτσάκι και η extra black φόρμουλα, ανορθώνουν και «χτίζουν» τις βλεφαρίδες ακόμα και με μια μόνο κίνηση, χωρίς καθόλου μουτζούρες, υπολείματα ή κόμπους. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια μπορούν να μεταμορφωθούν αμέσως, χαρίζοντάς σου ένα τολμηρό drama look με τέλειες βλεφαρίδες.

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS EYE CONTOUR PALLETE

Αυτή η πολυμορφική παλέτα, σου επιτρέπει να αλλάξεις όσες φορές θες το look σου, χάρη στις 9 εντυπωσιακές της αποχρώσεις. Μια οδή στην έννοια της παριζιάνικης αισθητικής και κομψότητας, κάθε μία από τις πολυτελείς αποχρώσεις, είναι εξαιρετικά pigmented χαρίζοντας μια πολύ πλούσια απόδοση χρώματος, ενώ η απαλή τους υφή προσφέρει εύκολη εφαρμογή.

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS HIGHLIGHTER COMPACT

Χωρίς προσπάθεια, ρομαντικό, πολύ κούλ και λαμπερό. Αυτό το compact highlighter φωτίζει την επιδερμίδα με έντονη λάμψη, η οποία εφαρμόζεται τόσο εύκολα, που μπορείς να το εφαρμόσεις ακόμα κι όταν είσαι on the go. Φώτα, κάμερα, λάμψη !

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS COLOR RICHE LIPSTICK



Τα χείλη σου είναι τώρα πιο σαρκώδη από ποτέ. Οι διαχρονικές αποχρώσεις επέστρεψαν στη μόδα. Παίξε τώρα με τις 6 αποχρώσεις statements από το φλογερό έως και το πιο δραματικό δαμασκηνί. Extra bonus, η ενυδατική σύνθεση στην οποία βασίζονται αυτά τα 6 υπέροχα κραγιόν, με συστατικά που αγαπούν τα χείλη, όπως βιταμίνη E και Argan oil. Τα συστατικά αυτά, ενυδατώνουν και ανακουφίζουν αμέσως τα χείλη σου, όσο σκασμένα ή αφυδατωμένα κι αν είναι. Φόρεσε στα χείλη σου ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα, αλλά κάντο να είναι στη μόδα !

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS GRAPHIC LINER

Υπάρχει το μαύρο χρώμα και υπάρχει και το μαύρο χρώμα του Karl Lagerfeld, ο πιο chic τρόπος να πειραματιστείς με το βλέμμα σου και να τελειοποιήσεις το look σου. Φυσικά εξαρτάται από την διάθεση σου, αν επιθυμείς να λάμψεις με την μεταλλική απόχρωση. H σύνθεση της; μια μίξη από ροζ και ασημί αποχρώσεις που μπορεί να φωτίσει κάθε πρόσωπο. Αυτές οι ματ, έντονες αποχρώσεις, είναι super ανθεκτικές, ενώ κάθε eyeliner είναι σχεδιασμένο σαν ένα στυλό - έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις γραμμές τόσο αιχμηρές όσο το πνεύμα του Karl.

*Τα προϊόντα της σειράς θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, αποκλειστικά online στα τέλη Σεπτεμβρίου.