«The Edge of the Sea»: H καμπάνια του oίκου La Mer, με την υπογραφή του Mario Sorrenti και της κόρης του, Gray | 0 bovary.gr
«The Edge of the Sea»: H καμπάνια του oίκου La Mer, με την υπογραφή του Mario Sorrenti και της κόρης του, Gray | 0 bovary.gr
LA MER

«The Edge of the Sea»: H καμπάνια του oίκου La Mer, με την υπογραφή του Mario Sorrenti και της κόρης του, Gray


Φέτος το φθινόπωρο η La Mer προσκαλεί τον φημισμένο φωτογράφο μόδας, Mario Sorrenti και την κόρη του, ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο, Gray Sorrenti, για να μεταμορφώσουν το design του θρυλικού βάζου της Crème de la Mer μέσα από την καλλιτεχνική τους ματιά.

Στην παρθενική τους συνεργασία, το ταλαντούχο δίδυμο πατέρα-κόρης αιχμαλωτίζει αναμνήσεις από αμέτρητα καλοκαίρια στη θάλασσα μέσα από τις προσωπικές τους διηγήσεις. Μαζί, ο Mario και η Gray, λανσάρουν τη νέα καμπάνια του οίκου «Edge of the Sea» με μια συναρπαστική νέα προσέγγιση της φιλοσοφίας της La Mer, εμπνευσμένη από την αγάπη τους για τη θάλασσα, την αιώνια μούσα του κορυφαίου οίκου ομορφιάς.

Όπως η La Mer, έτσι και το θρυλικό πορτφόλιο στη φωτογραφία μόδας του Mario είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο, ενώ παράλληλα φημισμένο για την απαράμιλλη ποιότητά του. Η Gray ανήκει σε εκείνους τους φωτογράφους της νέας γενιάς που δημιουργούν τις τάσεις σε μόδα και τέχνη – η απεικόνισή της προκαλεί αυθεντικό, νεανικό συναίσθημα και καλλιτεχνική έκφραση μέσα σε μία δίνη ασταμάτητης αναζήτησης για εσωτερική ενδοσκόπηση. Ο Mario και η Gray Sorrenti έχουν δημιουργήσει δύο συλλεκτικά βάζα Crème de la Mer απεικονίζοντας μια εκθαμβωτική έκφραση της μοναδικής τους ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΥΦΕΣ

Η Crème de la Mer είναι η ενυδατική κρέμα απʼ όπου ξεκίνησαν όλα. Ξακουστή για τις μεταμορφωτικές της δυνάμεις, βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Σήμερα, οι θαυμαστές ενυδατικές κρέμες της La Mer μπορεί να ποικίλλουν σε υφές, όμως ένα απαραίτητο συστατικό παραμένει το ίδιο: η ισχυρή εκχύλιση του καταπραϋντικού ορού Miracle Broth.

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • CRÈME DE LA MER Πολυτελής, πλούσια σε υφή κρέμα, το αυθεντικό καταπραϋντικό θαύμα ενυδάτωσης για φυσική λάμψη
  • THE MOISTURIZING COOL GEL CREAM Δροσίζει και καταπραΰνει προσφέροντας εξαιρετικά φρέσκια αίσθηση
  • THE MOISTURIZING SOFT CREAM Απαλή κρέμα, ενυδατώνει και ανανεώνει
  • THE MOISTURIZING MATTE LOTION Ενυδατική με ματ υφή, εξισορροπεί τη γυαλάδα
  • THE MOISTURIZING SOFT LOTION Δροσερή, ελαφριά κρέμα

Διαθέσιμα στα καταστήματα καλλυντικών και online από τον Οκτώβριο 2019