Ανακαλύψτε τη νέα Magic ΒΒ Cream, της Collistar, με αποτοξινωτική δράση | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε τη νέα Magic ΒΒ Cream, της Collistar, με αποτοξινωτική δράση | 0 bovary.gr
COLLISTAR

Ανακαλύψτε τη νέα Magic ΒΒ Cream, της Collistar, με αποτοξινωτική δράση


Η καινοτόμα σειρά της Collistar, Idro Attiva 72h Detox Hydration επιστρέφει με μια νέα προσθήκη.

Συνδυάζοντας τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες της ιταλικής παιώνιας με ενισχυμένη ενυδατική δράση που διαρκεί έως και 72 ώρες, η Collistar δημιούργησε μια νέα ενισχυμένη σύνθεση, το νέο multitasking προϊόν Magic ΒΒ Cream + Detox.

Η νέα Magic ΒΒ Cream με αποτοξινωτική δράση δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας αφού συνδυάζει την ελαφριά κάλυψη, την άμεση και βαθιά ενυδάτωση μακράς διάρκειας και την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, σε ένα προϊόν.

Όταν τα μικροσφαιρίδια χρωστικών ουσιών έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα γίνονται ένα με αυτό, αφού προσαρμόζονται στον τόνο και τον τύπο της κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας ένα second skin αποτέλεσμα.

Mε αποκλειστική σύνθεση εκχυλίσματος Ιταλικής Παιώνιας και σύμπλεγμα Idro Attiva®, η Magic BB +Detox εγγυάται έντονη και συνεχή ενυδατική δράση έως και 72 ώρες. Επιπλέον, η βελούδινη σύνθεσή της θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από παράγοντες όπως η μπλε ακτινοβολία. Εμπλουτισμένη με το συστατικό Ectoin, χαρίζει προστασία από τις ακτίνες HEV που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές.

Χάρη στα μικροσφαιρίδια πούδρας χαρίζει άμεση βελούδινη υφή και ελαφριά κάλυψη συνδυάζοντας το nude look με υπέροχη φυσική λάμψη για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή κάτω από το μακιγιάζ.

Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: Light, Medium και Deep με δείκτη προστασίας SPF 20 για προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Η COLLISTAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Η Collistar στηρίζει την έρευνα στον κλάδο των ιταλικών καλλυντικών μέσω της συνεργασίας της με το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σιένα. Χρηματοδοτεί μια μελέτη για τα εγγενή φυτικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, διευρύνοντας έτσι τη γνώση σχετικά με τα φυτά της Ιταλίας και τα βασικά δραστικά συστατικά τους.

Tα προϊόντα Collistar διατίθενται στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr