Shutterstock
Shutterstock
ΤΑΔΕ ΕΦΗ

5 θαυματουργά προϊόντα περιποίησης για γυναίκες που πάτησαν τα 50


Οι λίστες με τα προϊόντα περιποίησης για τις γυναίκες που έχουν περάσει μισό αιώνα δοκιμάζοντας κι αξιολογώντας συνθέσεις, υφές κι αποτελέσματα είναι πολλές κι έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Σου έφτιαξα την καλύτερη για να έχεις να επιλέξεις.

Ο όρος αντιγήρανση στέκει πάντα αμήχανα γύρω από τον όρο λάμψη. Κι η λάμψη με τη σειρά της στροβιλίζει το μυαλό κάθε γυναίκας που έχει περάσει το κατώφλι των 50. Σ’ αυτή ακριβώς τη δεδομένη στιγμή, η επιδερμίδα αντιδρά σε σκέψεις και συναισθήματα περισσότερο από ποτέ. Τώρα η επιδερμίδα των 50 σου φαίνεται πραγματικά όμορφη όταν είναι αμακιγιάριστη και τέλεια περιποιημένη. Και περιποιημένη σημαίνει: Καθαρή κι ενυδατωμένη. 

Ξέρεις άλλωστε ότι η επιδερμίδα που έχει περάσει στη φάση της ωρίμανσης αναδεικνύει καλύτερα την λάμψη της όταν είναι σωστά φροντισμένη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Καθαρισμός, τόνωση, αντηλιακή προστασία, απολέπιση, ενυδάτωση και θρέψη. Όσα σου λένε να κάνεις από τα 30 σου και μετά, τώρα τα υιοθετείς με πλήρη συνείδηση σε μια ρουτίνα που σέβεσαι, εκτιμάς και απολαμβάνεις.

Τσέκαρε λοιπόν τη μικρή, αλλά πολύ αγαπημένη λίστα με τα must-have προϊόντα που δρουν αποτελεσματικά φλερτάροντας με τις ορμόνες και τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος πάνω σου. Και να ξέρεις ότι τα 50 σου αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό των καλλυντικών περιποίησης.  

Shiseido, Bio-Performance Lift Dynamique Creme

Aυτή η αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα αναδομεί τη βαρύτητα της επιδερμίδας από το εσωτερικό και της χαρίζει βέλτιστη ενυδάτωση. Dρα εντατικά προκειμένου να εξασφαλίσει ένα περίγραμμα προσώπου με πιο νεανική όψη. Η αποκλειστική τεχνολογία TruStructiv συμβάλλει την αξιοποίηση των φυσικών αναγεννητικών δυνάμεων της επιδερμίδας για να ενισχύσει τη δομή της.

Estée Lauder, Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Αν θες μια πρωτοποριακή εντατική περιποίηση που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, εδώ είσαι. Ενσωματώνοντας μια ιδιαίτερη τεχνολογία, τη Chronolux ™ S.O.S, διασφαλίζει και επαναφέρει γρήγορα τη φρεσκάδα της επιδερμίδας, προσφέροντάς της 24ωρη ενυδάτωση με 15 φορές πιο συμπυκνωμένο Υαλουρονικό Οξύ. Επιπλέον, η σύνθεσή του περιέχει αντιοξειδωτικά υψηλής ισχύος που αντιστέκονται στις φθορές των ελευθέρων ριζών. Τη χρησιμοποιείς μόνο βράδυ και μόνο όταν θες restart στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. 

La Prairie, Skin Caviar Eye Lift

O πρώτος ορός για ολόκληρη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων και των φρυδιών, για ανόρθωση και σύσφιξη. Το φαινόμενο του «ποδιού της χήνας» ελαττώνεται ορατά, τα κάτω βλέφαρα γίνονται απαλά, ενώ οι σακούλες κάτω από τα μάτια και το αίσθημα οιδήματος ελαχιστοποιούνται. Αυτή η πολυτελής περιποίηση ματιών με χαβιάρι εφαρμόζεται ιδανικά πρωι και βράδυ. 

Vichy, Neovadiol, Phytosculpt

H κρέμα επανασμίλευσης και σύσφιξης για τις στοχευμένες ζώνες του λαιμού και του ντεκολτέ. Αυξάνει την τονικότητα, αλλά και πυκνότητα της επιδερμίδας, αναδιαμορφώνει και ανορθώνει τον λαιμό, ενώ συσφίγγει και βελτιώνει την ακρίβεια του περιγράμματος. Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδα και τη χρησιμοποιείς πρωι και βράδυ. Έχει υπέροχη υφή, απορροφάται αμέσως και διακρίνεται για την ανάλαφρη αίσθηση που αφήνει. 

Frezyderm, Face Tightener Cream Booster

Το πιο τέλειο booster που δρα ενεργά με την καθημερινή σου περιποίηση. Εμπλουτίζει με πεπτίδια κι αντιοξειδωτικά την ενυδατική σου κρέμα και ενισχύει το δίκτυο των δομικών πρωτεϊνών και τη δερματική πυκνότητα. Επιπλέον, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση.