Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
SEPHORA

Anastasia Beverly Hills: Aδιάβροχες βάσεις μεικαπ, απίστευτα χρώματα σκιών και οι πιο πρωτοποριακές υφές τώρα σε περισσότερα Sephora


Το πιο μοντέρνο και σέξι beauty brand του κόσμου, η Anastasia Beverly Hills, φιγουράρει πια όλο και σε περισσότερα ράφια Sephora (και πάντα online).

Το makeup brand που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες youtubers του πλανήτη κι έχει υιοθετηθεί από εκατομμύρια beauty junkies για τις παλέτες σκιών, αλλά και τα προϊόντα φρυδιών του έχει κάτι που σπανίζει.

Μια λάμψη και ένα πάθος που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να πετύχεις μαζί του τα πιο επιβλητικά λουκ της σεζόν.

Τα best sellers της Anastasia Beverly Hills είναι πολλά. Μερικά απ’ αυτά στα προτείνω πιο κάτω και τα θεωρώ πώς είναι τελείως must-have για σένα που θες κι αναζητάς διαρκώς τα πιο αλλιώτικα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, που μένουν εκεί που τα τοποθετείς για ατελείωτες ώρες.

Ένα λεπτό χρήσης αρκεί για να καταλάβεις πόσο τέλεια είναι η κάθε αδιάβροχη βάση μεικαπ της Anastasia Beverly Hills. Και το πιο αγαπημένο μεικαπ είναι το Luminous Foundation. Δοκίμασέ το! Προσφέρει μια μοναδική τελειότητα φινιρίσματος. Με μια μεσαία κάλυψη που το κάνει ασυναγώνιστο στο είδος του. Έχει σούπερ πουπουλένια αίσθηση.

Μπορείς να βρεις το δικό σου μεταξύ 50 εκπληκτικών φυσικών αποχρώσεων. Ξεχωρίζει για την αδιάβροχη σύνθεση του, αλλά και τη μεγάλη του διάρκεια. Κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια και λαμπερή, ενώ καλύπτει τις δυσχρωμίες, την ανομοιομορφία και τις κηλίδες, χαρίζοντας την πιο υγιή λάμψη. Η σύνθεση χωρίς αντανακλάσεις απαλύνει τον χρωματικό τόνο και δεν οξειδώνεται, ενώ θα το λατρέψεις για τη μοντέρνα συσκευασία του, με ειδική υγειονομική αντλία, που παρέχει την ακριβή ποσότητα προϊόντος. Το Luminous Foundation είναι κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα (και για την πιο ευαίσθητη), καθώς έχει μία σύνθεση χωρίς γλουτένη, parabens, αλκοόλ, έλαια, ορυκτέλαια ή ταλκ.

Η άκρως εθιστική παλέτα σκιών Norvina Pro Pigment Palette Vol. 1 της Anastasia Beverly Hills, προωθείται επί του παρόντος από την ίδια τη Norvina και είναι μια παλέτα σκιών επαγγελματικής ποιότητας, με 25 ΕΚΠΛΗΚΤΙAnastasia Beverly Hills: ΚΕΣ σκιές σε deluxe μέγεθος, υψηλής απόδοσης και έντασης χρώματος, για αριστοτεχνικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια περιορισμένης κυκλοφορίας παλέτα που αναπόφευκτα δημιουργεί τις πιο καλλιτεχνικές εμφανίσεις. Θα την λατρέψεις αν θες να σου δίνει μια μόνο παλέτα τόσες δυνατότητες μακιγιάζ για αναρίθμητα λουκ.

Περιλαμβάνει εμβληματικά χρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστική, τολμηρές φωτεινές αποχρώσεις και ζωηρούς τόνους. Είναι ιδανική για τον επαγγελματία που θέλει την απόλυτη χρωματική συλλογή, αλλά και για κάθε λάτρη του μακιγιάζ που θέλει να απογειώσεις τη δημιουργικότητά του.

Εννοείται ότι δεν περιέχει γλουτένη, parabens ή φθαλικές ενώσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα και πάνω απ’ όλα Vegan και χωρίς δοκιμές σε ζώα (το ίδιο είναι κι όλα τα προϊόντα της Beverly Hills).

Καταθέτω μια υπόκλιση στο τζελ φρυδιών Dipbrow® Gel Mini της Anastasia Beverly Hills. Eίναι ένα τζελ φρυδιών υψηλής χρωματικής απόδοσης με εξαιρετική αδιάβροχη σύνθεση μακράς διάρκειας για πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση προσθέτει όγκο στα φρύδια, δημιουργώντας φυσική διάσταση και γεμάτη όψη, ενώ έχει εύκολη και ευέλικτη εφαρμογή που κρατάει τις τρίχες των φρυδιών στη θέση τους. Και το καλύτερο; Το πινέλο σε σχήμα κουκουνάρας είναι κατάλληλο για πολλαπλές εφαρμογές και προσφέρει μέγιστο χρωματικό αποτέλεσμα. Διάλεξε το δικό σου μεταξύ 5 αποχρώσεων.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephοra και online στο νέο sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!

Κάνε follow τα @sephoragreece στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα και να συμμετέχετε σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.