Tο κομμωτήριο AVEDA-TEO γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας | 0 bovary.gr
Tο κομμωτήριο AVEDA-TEO γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας | 0 bovary.gr
AVEDA-TEO

Tο κομμωτήριο AVEDA-TEO γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας


Με άκρως γιορτινή διάθεση και πανδαισία χρωμάτων γιόρτασε το κομμωτήριο AVEDA-TEO ένα χρόνο λειτουργίας στο κατάστημα της Γλυφάδας κάτω από την πρώτη εντυπωσιακή πανσέληνο του φθινοπώρου.

Διακοσμημένο με έναν εντυπωσιακό χλοοτάπητα και πληθώρα λουλουδιών ειδικά για την περίσταση, το κομμωτήριο AVEDA-TEO υποδέχθηκε τους καλεσμένους με δροσιστικά ροζ κοκτέιλ, προσκαλώντας τους να γιορτάσουν ένα συναρπαστικό χρόνο ολιστικής ομορφιάς. Τα μοναδικά συστατικά των φυσικών βαφών AVEDA, η φιλοσοφία των Τσάκρα και της ολιστικής προσέγγισης των αισθήσεων για καθημερινή ευεξία και ομορφιά, αλλά και η έντονη ενέργεια της φύσης πρωτοστατούσαν στον χώρο, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Υπό τις μουσικές επιλογές της γνωστής DJ Νάγιας Αποστόλου, οι παρευρισκόμενοι έγραψαν τις θερμότερες ευχές τους σε ειδικό τελάρο, το οποίο στη συνέχεια θα διακοσμήσει το εσωτερικό του κομμωτηρίου επί της οδού Κύπρου 75, ως ένα γλυκό ενθύμιο της βραδιάς που προηγήθηκε. Τη βραδιά δρόσισε το Beefeater Pink με την τραγανή φραουλένια γεύση του. Παράλληλα, η ομάδα της Aveda™ μύησε τους εκλεκτούς καλεσμένους στην παράδοση της Αγιουρβέδα με τη φιλοσοφία των Επτά Τσάκρα που επηρεάζουν την αύρα μας.


Μαρία Τσουκαλά, Κατερίνα Μαντά


Γιώργος Σφακιανάκης, Αννούσα Μελά


Αγγελική Ανδρέου (Brand Manager Estee Lauder), Τάκης Μαυριγιαννάκης (Global Artist Estee Lauder), Maike Kissling (Γενική Διευθύντρια Estee Lauder Ελβετίας), Μάρσια Χατζηγεωργίου

Η ομάδα AVEDA
Η ομάδα AVEDA

Μέσω της γήινης διακόσμησης, του catering που κινήθηκε χρωματικά στα επτά χρώματα του Τσάκρα αλλά και των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda™ κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη. Παράλληλα, το κομμωτήριο AVEDA-TEO ανταποδίδει στην κοινωνία, καθώς υποστήριξαν το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΑΝΙΜΑ» στα πλαίσια της εκδήλωσης.


Η ομάδα TEO

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, είναι παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.



Τα κομμωτήρια AVEDA-TEO αποτελούν χώρους που σέβονται τον επισκέπτη, το περιβάλλον και την κοινωνία, ένας προορισμός για τελετουργίες ολιστικής ανανέωσης και αναβαθμισμένων υπηρεσιών από την κορυφή ως την ψυχή.