Ανακαλύψτε τη νέα κρέμα νυχτός της Estée Lauder, με πολλαπλά οφέλη για λαμπερή επιδερμίδα κάθε πρωί | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε τη νέα κρέμα νυχτός της Estée Lauder, με πολλαπλά οφέλη για λαμπερή επιδερμίδα κάθε πρωί | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Ανακαλύψτε τη νέα κρέμα νυχτός της Estée Lauder, με πολλαπλά οφέλη για λαμπερή επιδερμίδα κάθε πρωί


Ξεκλειδώστε την ομορφιά της νύχτας με τη νέα Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme.

Αυτή η εξαιρετικά θρεπτική κρέμα, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη νύχτα, διαθέτει πολλαπλά οφέλη που χαρίζουν σφριγηλότητα και λείανση στις γραμμές.

Εμπλουτισμένη με 2 φορές πιο συμπυκνωμένη μορφή από το αποκλειστικό μας εκχύλισμα Moringa, συστατικά που ενισχύουν το κολλαγόνο, εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας και 2 φορές πιο συμπυκνωμένη μορφή Υαλουρονικού Οξέος, η ΝΕΑ Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme βοηθά στην βαθιά αναπλήρωση και ανανέωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Αποτελεί το ισχυρό «κλειδί» που βοηθάει την επιδερμίδα να ξεκλειδώσει και να ενισχύσει την ανανέωση και αναζωογόνηση που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, κάθε πρωί ξυπνάτε με λαμπερή και αναζωογονημένη εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Ως ειδικός στη νυχτερινή περιποίηση, η Estée Lauder δημιούργησε αυτή την κρέμα ειδικά για να ενεργοποιεί τη βιολογική δραστηριότητα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Κάθε βράδυ, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας αυξάνεται, και η υδρολιπιδική ασπίδα αποκτά μεγαλύτερη διαπερατότητα, οδηγώντας στην απώλεια υγρασίας. Χωρίς τη σωστή ενυδάτωση και φροντίδα, η επιδερμίδα μπορεί να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη το επόμενο πρωί.

Η ΝΕΑ Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme περιέχει προηγμένες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση αυτών των βασικών, νυχτερινών λειτουργιών.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme

Η ΝΕΑ Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme:

• Αναπληρώνει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου κάθε βράδυ χαρίζοντας στην επιδερμίδα σφριγηλότητα, ελαστικότητα και λείανση στις γραμμές.
• Η επιδερμίδα «ξυπνάει» με λαμπερή και αναζωογονημένη εμφάνιση.
• Χαρίζει εντατική, 24ωρη ενυδάτωση.

Τα συστατικά της:

2 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα από το εκχύλισμα Moringa: Η Estée Lauder συνεργάστηκε με έναν διεθνώς αναγνωρισμένο βιολόγο φυτών για να αναπτύξει ένα ισχυρό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά εκχύλισμα σπόρων Moringa, το οποίο δημιουργήθηκε, με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία εκχύλισης, αποκλειστικά για την εταιρεία. Αυτό το εκχύλισμα Moringa έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και βοηθάει στην ανανέωση της επιδερμίδας που τελείται κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
2 φορές πιο συμπυκνωμένη μορφή Υαλουρονικού Οξέος: Καθώς η απώλεια υγρασίας αυξάνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σύνθεση της Revitalizing Supreme+ Night «αιχμαλωτίζει» την υγρασία με 2 φορές πιο συμπυκνωμένο Υαλουρονικό Οξύ, για έντονη 24ωρη ενυδάτωση.
Εκχύλισμα Θαλάσσιας Λεβάντας: Το άνθος της Θαλάσσιας Λεβάντας προέρχεται από τα παράλια της Νότιας Γαλλίας και βοηθά αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της αναζωογόνησης των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο συνδυασμός του άνθους από Θαλάσσια Λεβάντα με το συμπυκνωμένο εκχύλισμα Moringa και τη σημαντική πρωτεΐνη που περιέχεται στην τεχνολογία RevitaKey έδειξαν αύξηση κατά 80% στην φυσική παραγωγή του Υαλουρονικού Οξέος που τελεί από μόνη της η επιδερμίδα.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme

Η υφή της:

Μεταξένια, πλούσια, θρεπτική κρέμα. Δημιουργήθηκε ειδικά για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, έχει απαλή υφή και προσφέρει άνεση και θρέψη.

Το άρωμά της:

Διαθέτει το υπέροχο άρωμα από τη Σειρά Revitalizing Supreme +. Αυτό το άρωμα εσπεριδοειδών περιλαμβάνει κορυφαίες νότες από μανταρίνι και περγαμόντο, τις συνδυάζει με τις όμορφες φυτικές νότες του Tea Rose, Jasmine και Violet και εξελίσσεται με τις νότες βάσης Vetiver, Sandalwood και Powdery Vanilla.

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Ιδανικά μετά τον ορό επανόρθωσης. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο την Revitalizing Supreme+ μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ.

Για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένη. Δεν προκαλεί ακμή.

Η Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme είναι διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών και στο www.esteelauder.gr.