Εξερευνήστε τα αρώματα του οίκου Chanel  | 0 bovary.gr
Εξερευνήστε τα αρώματα του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL

Εξερευνήστε τα αρώματα του οίκου Chanel


Η Chanel παρουσιάζει το πρώτο κεφάλαιοαπό μια σειρά μίνι ταινιών, αφιερωμένο στον κόσμο των αρωμάτων της: «I am a Chanel perfume».

Αυτή η σειρά προβάλλει την εμπειρία της Chanel Parfumeur και χρησιμοποιεί την ιστορία του οίκου ως μέσο για να εξερευνήσουμε τα αρώματά της.

Το πρώτο κεφάλαιο, "I am an idea", παρουσιάζεται ως μανιφέστο και θέτει τα θεμέλια για τη δημιουργία αρωμάτων Chanel: το όραμα της Gabrielle Chanel και τη σύγχρονη ερμηνεία του από τον Olivier Polge. Η Chanel δημιουργεί οσφρητικά ενδύματα σύμφωνα με τα πρότυπα της Gabrielle Chanel που ξεπερνούν τη μόδα και τις τάσεις. Το άρωμα θεωρείται και συντίθεται ως αόρατο είδος ρουχισμού.

Η Vanessa Paradis χαρίζει τη φωνή της σε αυτό το πρώτο επεισόδιο.
 

Το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς μίνι ταινιών που δημιούργησε ο οίκος Chanel αφιερωμένα στην αρωματοποιία της, στρέφεται στον Perfumer-Creator, Olivier Polge.



Με τίτλο "I am a nose" βλέπουμε τον Olivier Polge να μιλά για τις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας και να αποκαλύπτει την επιθυμία του να «συνθέτει και να γράφει τύπους από νότες και συμφωνίες».