shutterstock
shutterstock
CLINIQUE

Είναι αυτή η νέα κρέμα της Clinique, η απάντηση στις επεμβατικές μεθόδους;


Ζούμε στην εποχή που οι επεμβατικές μέθοδοι για υγιές, λαμπερό και σφιχτό δέρμα είναι η πρώτη αναζήτηση στο google, στον τομέα του skincare.

Ωστόσο για πολλές γυναίκες είναι ένα αρκετά τολμηρό βήμα και προτιμούν να επενδύσουν σε προϊόντα περιποίησης, που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας τους, παρά να επισκεφθούν τον εξειδικευμένο ιατρό και να δοκιμάσουν κάποια επεμβατική μέθοδο.

Το 2019, στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία skincare προϊόντων, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από ηλικία, τύπο δέρματος, ανάγκες επιδερμίδας κάθε μία από εμάς μπορεί να βρει το προϊόν που την καλύπτει 100%.

Το μόνο που χρειάζεται είναι συνέπεια. Καθημερινά, πρωί και βράδυ πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας, ξεκινώντας από το βασικό στάδιο, αυτό του καθαρισμού και τελειώνοντας με την ενυδάτωση.

Η Clinique, το brand ομορφιάς που έχει ορίσει τη δική του σφραγίδα όλα αυτά τα χρόνια στο skincare αλλά και στο makeup έρχεται να καλύψει όλες αυτές τις γυναίκες που λένε όχι στις επεμβατικές μεθόδους. 

Με τη νέα ενυδατική Smart Clinical MD, η Clinique έρχεται να μεταμοφώσει το δέρμα. Μία κρέμα, σε μορφή gel που προσφέρει άμεση αίσθηση σύσφιξης, γεμίζει την επιδερμίδα, τη σμιλεύει, ενώ αποκαθιστά τον όγκο και αναδιαμορφώνει την εμφάνισή μας.

Με άλλα λόγια όλα όσα χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα από το skincare προϊόν της.

Πρόκειται για μια ευρηματική προσέγγιση για ορατή ανανέωση της μορφολογίας του προσώπου που στοχεύει στις βασικές περιοχές ανησυχίας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Διατίθεται σε δύο εξειδικευμένες συνθέσεις: μία για ορατή σμίλευση των βασικών περιοχών όπως λαιμός, ζυγωματικά, περίγραμμα και μία ακόμα για ορατή αποκατάσταση των περιοχών με απώλεια όγκου.

Πρόκειται για 2 καινοτομίες, σε 1 προϊόν, σε 1 κρέμα, την Smart Clinical MD, από την Clinique

  • Και οι δύο συνθέσεις αντιμετωπίζουν γραμμές & ρυτίδες, απευθύνονται στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και στη θαμπή όψη.
  • Και οι δύο συνθέσεις ενισχύουν τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης.
  • Και οι δύο συνθέσεις χαρίζουν ενέργεια στην επιδερμίδα & επαναφέρουν την νεανική λάμψη.

Οι νέες διαθέσιμες Clinique Smart MD είναι οι:

  1.  Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt (Σμίλευση)
  2.  Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Revolumize (Αποκατάσταση Όγκου) 
  3.  Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt & Revolumize (Σμίλευση & Αποκατάσταση Όγκου) 2 κρέμες σε 1

Επενδύστε σε αυτή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και αλλάξτε ριζικά την όψη της επιδερμίδας σας!