Τα αρώματα Miss Kay έφτασαν στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
Τα αρώματα Miss Kay έφτασαν στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
MISS KAY

Τα αρώματα Miss Kay έφτασαν στην Ελλάδα


Η πιο fun & λαχταριστή αρωματική άφιξη!

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν γίνεται πιο γλυκό, ντύνεται στο χρώμα του ροζ και έχει πλέον όνομα: Miss Kay!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στα καταστήματα Hondos Center, μπορείς να κάνεις δικά σου τα 10 διαφορετικά αρώματα της Miss Kay. Mια συλλογή που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άρωμα και μας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και fun διάθεση!

Εμπνευσμένα από την «πολύχρωμη» και ζωηρή προσωπικότητα των πιο trendy κοριτσιών, τα αρώματα της Miss Kay απευθύνονται στις beauty lovers που θέλουν να περνούν καλά, να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να τη συνδυάζουν με το κατάλληλο άρωμα που θα δημιουργήσει τις πιο ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Η μεγάλη γκάμα από travel-size αρώματα στις πιο χαριτωμένες συσκευασίες των 25ml καλύπτουν τη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή. Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε «τεχνικές» λεπτομέρειες όπως οι κορυφαίες, μεσαίες και βασικές νότες αλλά, απλώς, να εστιάσεις στην καθαρή και ατόφια μυρωδιά του κάθε αρώματος Miss Kay.

Σε ιδανικό μέγεθος, αυτά τα μπουκαλάκια είναι το μαγικό συστατικό για κάθε κορίτσι που κινείται, αλλάζει, δοκιμάζει. Διάλεξε το άρωμα που σε εκφράζει και ταίριαξέ το με τη διάθεσή σου. Με το outfit σου. Με ό,τι νιώθεις κάθε στιγμή!

«Κάποιες φορές, μια ιστορία είναι πιο εύκολο να ειπωθεί μέσα από ένα άρωμα». Η Miss Kay είναι ένα διεθνές φαινόμενο της αρωματοποιίας που κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που επιλέγουμε το άρωμά μας. Προσφέροντας μία σειρά από 10 διαφορετικές fun & unique αρωματικές επιλογές, ανατρέπει τη λογική του «signature scent» και σε προκαλεί να δημιουργήσεις τη δική σου «γκαρνταρόμπα» αρωμάτων!

Κάθε άρωμα της Miss Kay έχει το δικό του moodboard, αντιπροσωπεύει μια διαφορετική διάθεση και αποτελεί ένα κολλάζ από χρώματα, εικόνες και υφές που αποδίδουν όπως ακριβώς πρέπει τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε αρώματος. Μέσα από μια πολύχρωμη παλέτα από διαφορετικά αρώματα που καλύπτουν κάθε διάθεση και κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου, μπορείς να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να κάνεις το πιο fun mix&match!

Όλα τα αρώματα της Miss Kay παράγονται στην Ιταλία και περιέχουν τα πιο φίνα συστατικά, τα οποία επιλέγονται με το χέρι και μετατρέπονται σε αρώματα από ειδικούς της αρωματοποιίας στη Γαλλία ενώ οι προσιτές τιμές σου επιτρέπουν να τα κάνεις όλα δικά σου!

Η Miss Kay είναι ένας καθρέφτης. Είναι όλα όσα είσαι εσύ. Στη Miss Kay θα βρεις ένα άρωμα για κάθε ιστορία που θέλεις να «αφηγηθείς» χωρίς λέξεις, μόνο με αισθήσεις! Κάθε άρωμα έχει μια ιστορία να πει: τη δική σου.

Ανακάλυψε τη συλλογή αρωμάτων Miss Kay μόνο στα καταστήματα Hondos Center.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε online στο www.hondoscenter.com

Boho Vibes

Eau de parfum
Ταυτότητα: Θερμό, boho, γεμάτο πάθος
Διάθεση: Free spirit
Άρωμα: Ζεστό & ξυλώδες

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί στον ρυθμό της μουσικής. Νιώσε την αίσθηση ελευθερίας. Με ένα μείγμα από γλυκές αλλά έντονες ξυλώδεις νότες, αυτό το μοναδικό άρωμα είναι ένας ζεστός συνδυασμός πάθους και έμπνευσης, σαν ένα φεστιβάλ μουσικής για τις αισθήσεις!

KEY NOTES: Λεμόνι, Περγαμόντο, Νερατζόφυλλο, Τριαντάφυλλο, Ροδάκινο, Σανταλόξυλο, Tonka Bean, Βανίλια.

Blossom Bliss

Eau de parfum
Ταυτότητα: Η Άνοιξη σε ένα μπουκάλι
Διάθεση: Φρέσκια & υπέροχη
Άρωμα: Λουλουδάτο & διακριτικά γλυκό

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Η ομορφιά της φύσης κλεισμένη σε ένα μπουκάλι! Χαρούμενες λουλουδάτες και φρουτώδεις νότες που ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Φαντάσου τον εαυτό σου σε ένα απέραντο πράσινο λιβάδι, με ένα γλυκό αεράκι να σε δροσίζει... Βγάλε τα παπούτσια σου και άφησε ελεύθερα τα μαλλιά σου. Spring is in the air!

KEY NOTES : Μήλο, Κόκκινα Φρούτα, Water Jasmine, Lily of the Valley, Βανίλια, Musk, Πατσουλί

Bon Voyage

Eau de parfum
Ταυτότητα: Αίσθηση περιπέτειας
Διάθεση: Η περιπέτεια σε περιμένει!
Άρωμα: Πλούσιο & αισθησιακό

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Βαλίτσα; Check! Διαβατήριο; Check! Φωτογραφική μηχανή; Check! Το ταξίδι σου σε περιμένει! Ερωτεύσου τη Γαλλία, περπάτα στους λόφους της Ιταλίας, βγάλε μία selfie με τη Βασίλισσα. Αυτό το πλούσιο, ελαφρώς φρουτώδες άρωμα θα γίνει ο τέλειος συνταξιδιώτης! Εμπνεύσου και άνοιξε τους ορίζοντές σου. Θα είναι το ταξίδι μιας ζωής!

KEY NOTES : Κεράσι, Μανταρίνι, Βατόμουρο, Τριαντάφυλλο, Ίρις, Musk, Amberwood

Urban Love

Eau de parfum
Ταυτότητα: City style
Διάθεση: Casual. Chic. Με αυτοπεποίθηση.
Άρωμα:Έντονο αλλά και γλυκό, φρουτώδες και φρέσκο

Η ιστορία πίσω από το άρωμα... Λαμπερά φώτα, μεγάλη πόλη... Γίνε «ένα» με το πλήθος αλλά φρόντισε να δημιουργήσεις τη δική σου ταυτότητα μέσα από τις αμέτρητες δυνατότητες που σου δίνει το σκηνικό της πόλης. Έντονο αλλά με γλυκιές και φρουτώδεις νότες, αυτό το άρωμα αναδεικνύει την αυτοπεποίθηση που κρύβεις μέσα σου!

KEY NOTES: Frosted Pear, Φραγκοστάφυλλο, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Βατόμουρο, Musk, Κεδρόξυλο

Ride the Waves

Eau de parfum
Ταυτότητα: Αναζωογονητικό κύμα του ωκεανού
Διάθεση: Ανέμελη
Άρωμα: Καθαρό και φρέσκο

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε ένα θαλάσσιο όνειρο... Η μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας από αυτό το εμπνευσμένο από τη θάλασσα άρωμα κλείνουν μέσα του μια αίσθηση περιπέτειας. Ο ρυθμός από τα κύματα σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις ζωντανή. Νιώσε την χαρά της εξερεύνησης και γέμισε τη φαντασία σου μέσα από έναν «ωκεανό» φρεσκάδας!

KEY NOTES: Marine Note, Κίτρο, Lily of the Valley, Water Jasmine, Κεδρόξυλο, Musk

Sun Kissed

Eau de parfum
Ταυτότητα: Ακαταμάχητη παγωμένη γρανίτα!
Διάθεση: Παιχνίδια στον ήλιο!
Άρωμα: Αναζωογονητικά γλυκό και φρέσκο!

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Καλοκαιρινό fun! Αυτό το ζεστό άρωμα θυμίζει καλοκαίρι και είναι τόσο απαλό όσο η μαυρισμένη επιδερμίδα μας κάτω από τον ήλιο! Φάε το παγωτό σου πριν λιώσει! Τίναξε την πετσέτα σου για να φύγει η άμμος και κάνε μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα! Καλοκαιρινή ελευθερία!

KEY NOTES: Αγγούρι, Καρπούζι, Τριαντάφυλλο, Βιολέττα, Ανανάς, Musk, Ξυλώδεις νότες

First Love

Eau de parfum
Ταυτότητα: Τρυφερά απαλό
Διάθεση: Πεταλούδες στο στομάχι
Άρωμα: Φρουτώδες, λουλουδάτο & κομψό

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Love is in the air... Πεταλούδες που χορεύουν στον ρυθμό της πρώτης αγάπης! Τρυφερό και ρομαντικό, αυτό το λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα θυμίζει το αξέχαστο «πρώτο φιλί». Νιώσε τον ενθουσιασμό και άφησε την καρδιά σου ελεύθερη!

KEY NOTES: Περγαμόντο, Φραγκοστάφυλο, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Tonka, Σανταλόξυλο, Βανίλια

Cutie Pie

Eau de parfum
Ταυτότητα: Λαχταριστά cupcakes με sprinkles
Διάθεση: Sugar cravings
Άρωμα: Βανίλια & ζάχαρη

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Ώρα να ενδώσεις στα πιο γλυκά σου όνειρα! Δημιούργησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με αυτό το άρωμα με γλυκιές νότες από βανίλια και «γεύση» από ζάχαρη που θυμίζει φρεσκοψημένο κέικ γενεθλίων!

KEY NOTES: Καρύδα, Αμύγδαλο, Τριαντάφυλλο, Ηλιοτρόπιο, Βανίλια, Σανταλόξυλο, Musk

Daydreamer

Eau de parfum
Ταυτότητα: Απαλά, αφράτα σύννεφα
Διάθεση: Ονειροπόλα
Άρωμα: Απαλό και ήρεμο

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Ξεκούρασε τις αισθήσεις σου σε ένα απαλό, αφράτο σύννεφο. Σκέψου τα όνειρά σου και τις δυνατότητές σου. Αυτό το κλασικό άρωμα με musk και βανίλια αναδεικνύει τη σοφιστικέ και παστέλ πλευρά σου! Σαν ένα λουλούδι που τα πέταλά του χορεύουν με το φύσημα του αέρα!

KEY NOTES: Αμύγδαλο, Λευκάγκαθο, Τριαντάφυλλο, Ηλιοτρόπιο, Βανίλια, Σανταλόξυλο, Musk

Glam Girl

Eau de parfum
Ταυτότητα: Pure essence of glam
Διάθεση: Λαμπερή
Άρωμα: Υπέροχα εθιστικό

Η ιστορία πίσω από το άρωμα...
Ένα ολονύχτιο party! Φόρεσε το πιο λαμπερό σου φόρεμα και ετοιμάσου για χορό! Γλυκό, πικάντικο και προκλητικό, αυτό το έντονο άρωμα κλείνει μέσα του την απόλυτη έννοια του glam. Ένα πέρασμα από το κραγιόν σου, ένα ψέκασμα με το άρωμά σου και μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη. Ακαταμάχητη!

KEY NOTES: Περγαμόντο, Βατόμουρο, Αχλάδι, Τριαντάφυλλο, Βανίλια, Πραλίνα, Πατσουλί