Ο Οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει το νέο καινοτόμο και εκρηκτικό ανδρικό άρωμα BAD BOY και ανακοινώνει τη συνεργασία του στην Ελλάδα  | 0 bovary.gr
Ο Οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει το νέο καινοτόμο και εκρηκτικό ανδρικό άρωμα BAD BOY και ανακοινώνει τη συνεργασία του στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
CAROLINA HERRERA

Ο Οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει το νέο καινοτόμο και εκρηκτικό ανδρικό άρωμα BAD BOY και ανακοινώνει τη συνεργασία του στην Ελλάδα


Ο Οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει το νέο καινοτόμο και εκρηκτικό ανδρικό άρωμα BAD BOY Eau de Toilette και ανακοινώνει τη συνεργασία του στην Ελλάδα με ένα απ' τα πιο λαμπερά και επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αγαπητός σε όλες τις ηλικίες, με τα τραγούδια του να είναι μεγάλες επιτυχίες σημειώνοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube, με ρεκόρ sold out εμφανίσεων και βραβεία όπως "Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς", έχει επιλεγεί ως ο local Brand Ambassador για να εκπροσωπήσει το BAD BOY.

Τo BAD BOY αποτελεί το νέο σύμβολο της σύγχρονης αρρενωπότητας και απευθύνεται στον ισχυρό, γοητευτικό και απρόβλεπτο άνδρα, που χαράσσει τη δική του πορεία και δε φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Αυτό το άρωμα στοχεύει στην τελειότητα: αναπάντεχο, εκλεπτυσμένο, δυναμικό και σέξι. Τα στοιχεία αυτά συνθέτουν ένα χαρακτήρα απόλυτων αντιθέσεων. Η σκοτεινή πλευρά του Tonka Bean & του Κακάο συναντά τη λάμψη του Λευκού Πιπεριού, του Φασκόμηλου και του Γκρέιπφρουτ. Οι εντυπωσιακές αυτές συνθέσεις ενισχύουν και αντανακλούν την πολύπλευρη προσωπικότητα ενός πραγματικού BAD BOY.
 

Το καθηλωτικό άρωμα του BAD BOY εσωκλείεται σε ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο μπουκάλι. Στο σχήμα ενός κεραυνού – σύμβολο ηρωισμού και δύναμης – αυτό το μοναδικό μπουκάλι φαντάζει ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Ο βασικός χαρακτήρας της καμπάνιας και το πρόσωπο που εκπροσωπεί το BAD BOY παγκοσμίως είναι ο Βρετανός ηθοποιός Ed Skrein ενώ η διάσημη φράση “It’s so Good to be Bad” αναδεικνύει τη φιλοσοφία του αρώματος αλλά και του πρωταγωνιστή του.

O Ed Skrein και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, με έντονη προσωπικότητα και με τη μοναδική ικανότητα να μαγνητίζουν τα βλέμματα στο πέρασμα τους, όπως κάθε BAD BOY.