Η νούμερο 1 σειρά Origins Ginzing Moisturizers ανανεώνεται | 0 bovary.gr
Η νούμερο 1 σειρά Origins Ginzing Moisturizers ανανεώνεται | 0 bovary.gr
ORIGINS

Η νούμερο 1 σειρά Origins Ginzing Moisturizers ανανεώνεται


Η νούμερο 1 ενυδατική κρέμα Origins, δημιουργήθηκε με σκοπό να ξυπνήσει αλλά και να αναζωογονήσει τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα καλύτερα από ποτέ!

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία, η Origins GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer εμπλουτίζεται με τη νέα τεχνολογία Hydra-Hug™ προσφέροντας άμεση ενυδάτωση διάρκειας 72 ωρών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα μας χάνει την ενυδάτωσή της, έχοντας ως αποτέλεσμα την ξηρή/αφυδατωμένη και θαμπή όψη της. Για να αποφευχθούν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, η Origins ενίσχυσε την αγαπημένη σύσταση της κρέμας, εμπλουτίζοντάς την ελαφριά χωρίς λιπαρές ουσίες με την πρωτοποριακή τεχνολογία Hydra- Hug ™ για να γεφυρώσει το χάσμα των κυττάρων της επιδερμίδας ώστε να διασφαλιστεί η μακράς διάρκειας ενυδάτωσή της.

Επιπλέον, εκτός από την πρωτοποριακή φόρμουλα που βοηθά την διατήρηση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας και την συνεχή ενυδάτωση διάρκειας 72 ωρών, το ενυδατικό gel βοηθάει και στην αναζωογόνηση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας με καφέ και Panax Ginseng, συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα ανανεωμένη και λαμπερή.

Με την εφαρμογή, το gel απελευθερώνει μια δροσιστική αίσθηση στην επιδερμίδα ξυπνώντας την, ενώ παράλληλα το μείγμα αιθέριου ελαίου του λεμονιού, του γκρέιπφρουτ και του δυόσμου αναζωογονεί και ανανεώνει τις αισθήσεις.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  •  Καφεΐνη – Βοηθά στην ορατή ανανέωση και στην ξεκούραστη όψη της επιδερμίδας
  •  Panax Ginseng – Ένα συστατικό ιδιαίτερα αγαπημένο στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική που βοηθά στη καταπολέμηση της κόπωσης και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη μνήμη. Στο συγκεκριμένο gel της Origins GinZing™, το ginseng ενισχύει την φυσική ενέργεια της επιδερμίδας αφήνοντάς την πιο αναζωογονημένη.
  •  Σπόροι ηλίανθου και κριθαριού – Παρέχουν τα απαραίτητα λιπίδια αποτρέποντας την απώλεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
  •  Hydra-Hug ™ - Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία ενυδάτωσης Origins γεφυρώνει το χάσμα των κυττάρων της επιδερμίδας ώστε να εξασφαλίσει την μακρά ενυδάτωσή της.

Η Origins GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer συνιστάται για κανονικούς, μεικτούς και λιπαρούς τύπους επιδερμίδας. Μετά την εφαρμογή του serum, εφαρμόζετε ομοιόμορφα μια πλούσια στρώση του gel πρωί ή και βράδυ ή εφαρμόζετε στιγμιαία για άμεση ενυδάτωση.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και δώστε στην επιδερμίδα σας άμεση αναζωογόνηση με τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Καθαρισμός: GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser εφαρμόζετε πραγματοποιώντας απαλές κινήσεις πάνω σε βρεγμένη επιδερμίδα και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά
Βήμα 2: Ενυδάτωση: GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer εφαρμόζετε πάνω σε καθαρή επιδερμίδα για 72 ώρες ενυδάτωσης και λάμψης
Βήμα 3: Προστασία
Βήμα 4: Φωτεινότητα

GINZING™ ULTRA-HYDRATING ENERGY-BOOSTING CREAM

Η πλέον αγαπημένη Origins Ultra-Hydrating Εnergy-Boosting κρέμα δημιουργήθηκε με σκοπό να ξυπνήσει αλλά και να αναζωογονήσει τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία, η Origins GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream εμπλουτίζεται με την τεχνολογία Hydra-Hug™ προσφέροντας άμεση ενυδάτωση διάρκειας 72 ωρών και λάμψη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα μας χάνει την ενυδάτωσή της, έχοντας ως αποτέλεσμα την ξηρή / αφυδατωμένη και θαμπή όψη της. Για να το αποφύγει, η Origins ενίσχυσε την πλούσια κρέμα της, εμπλουτίζοντάς την με τη θρεπτική φόρμουλα πρωτοποριακής τεχνολογίας Hydra-Hug ™ για να γεφυρώσει το χάσμα των κυττάρων της επιδερμίδας ώστε να διασφαλιστεί η μακράς διάρκειας ενυδάτωσή της. Επιπλέον, εκτός από την πρωτοποριακή φόρμουλα που βοηθά την διατήρηση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας και την συνεχή ενυδάτωση διάρκειας 72 ωρών, η ενυδατική κρέμα βοηθάει και στην αναζωογόνηση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας με καφέ και Panax Ginseng, συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα ανανεωμένη και λαμπερή.

Με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας Origins GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream, η επιδερμίδα δέχεται στιγμιαία ένα ‘’σοκ αφύπνισης’’ παρέχοντας έτσι άμεση αναζωογόνηση, ενώ παράλληλα το μείγμα αιθέριου ελαίου του λεμονιού, του γκρέιπφρουτ και του δυόσμου αναζωογονεί και ανανεώνει τις αισθήσεις.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  •  Έλαιο σπόρων καφέ – Βοηθάει στην διατήρηση της βαθιάς ενυδάτωσης της επιδερμίδας
  •  Καφεΐνη – Βοηθά στην ορατή ανανέωση και στην ξεκούραστη όψη της επιδερμίδας
  •  Panax Ginseng – Ένα ζωτικό συστατικό ιδιαίτερα αγαπημένο στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική όπου βοηθά στη καταπολέμηση της κόπωσης και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη μνήμη. Στην ενυδατική κρέμα Origins GinZing™, το ginseng ενισχύει την φυσική ενέργεια της επιδερμίδας αφήνοντάς την πιο αναζωογονημένη.
  •  Σπόροι ηλίανθου και κριθαριού – Παρέχουν τα απαραίτητα λιπίδια αποτρέποντας την απώλεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
  •  Hydra-Hug ™ - Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία ενυδάτωσης Origins λειτουργεί για να γεφυρώσει το χάσμα των κυττάρων της επιδερμίδας ώστε να εξασφαλίσει την μακρά ενυδάτωσή της.

Η Origins GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream συνιστάται για ξηρούς έως πολύ ξηρούς αλλά και φυσιολογικούς τύπους δέρματος. Μετά την εφαρμογή του serum, εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση ομοιόμορφα μια πλούσια στρώση της κρέμας πρωί ή και βράδυ ή εφαρμόζετε στιγμιαία για άμεση ενυδάτωση.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και δώστε στιγμιαία στην επιδερμίδα σας την άμεση αναζωογόνηση με τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Καθαρισμός: GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser εφαρμόζετε πραγματοποιώντας απαλές κινήσεις πάνω σε βρεγμένη επιδερμίδα και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά
Βήμα 2: Ενυδάτωση: GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream εφαρμόζετε πάνω σε καθαρή επιδερμίδα για 72 ώρες ενυδάτωσης και λάμψης
Βήμα 3: Προστασία
Βήμα 4: Φωτεινότητα