Η Shiseido παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή καμπάνια του Ultimune | 0 bovary.gr
Η Shiseido παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή καμπάνια του Ultimune | 0 bovary.gr
08|03|2017 18:06
SHARE
DEFENCE YOUR BEAUTY

Η Shiseido παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή καμπάνια του Ultimune


Η Shiseido,αντλώντας έμπνευση από τη νέα της καμπάνια #selfdefensenow, δημιουργεί το defendyourbeauty.gr, προσκαλώντας τις γυναίκες να ανακαλύψουν το δικό τους τύπο περιποίησης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ρούλα Ρέβη και η Σουζάνα Κεγγίτση, αποτελούν τις 3 ξεχωριστές προσωπικότητες που μοιράζονται μαζί μας τα καθημερινά μυστικά ομορφιάς τους. Με βασικό όπλο το Ultimune, το Νο1 καινοτόμο προϊόν της Shiseido,δημιουργούν τη δική τους καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, θωρακίζοντας την άμυνα της επιδερμίδας τους.

Τρία μοναδικά video με πρωταγωνίστριες την Τόνια, τη Ρούλα και τη Σουζάνα, μας δείχνουν έξυπνους τρόπους για να εντάξουμε την περιποίηση  στην καθημερινότητά μας σύμφωνα με τον τύπο μας. Για να ανακαλύψετε το ιδανικότερο πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες, επισκεφθείτε το defendyourbeauty.gr.

Βασικός στόχος της Shiseido είναι να βρει τη λύση ομορφιάς  που ταιριάζει στο προσωπικό πρόγραμμα κάθε γυναίκας. Μέσα από 3 ξεχωριστές κατηγορίες στο ειδικά διαμορφωμένο microsite μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της άμυνάς σας.

-DefendyourTime: Κάντε το τεστ ομορφιάς,ανακαλύψτε τον τύπο περιποίησης που σας ταιριάζει και  μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το Νο 1 καινοτόμο προϊόν της Shiseido, τον UltimunePowerInfusingConcentrate

-DefendyourSkin: Μια ξεχωριστή πρόσκληση για να γνωρίσετε από κοντά τις ΄΄τεχνικέςαυτοάμυνας΄΄ της Shiseido σε επιλεγμένα BeautyEvents στα καταστήματα καλλυντικών.

-DefendyourBody: Νιώστε την απόλυτη εμπειρία Shiseido, προγραμματίζοντας το δικό σας ραντεβού ομορφιάς στο ShiseidoExperienceCenter καθώς και ένα μοναδικό μάθημα αυτοάμυνας της Ιαπωνικής πολεμικής τέχνης ΄΄κάτα΄΄.

TAGS